Jump to content
BulForum.com

Serious Sam 2

ABIDE

Recommended Posts

Пфффф тая игра е пълен изруд майна :laughing: Пуснах се на "Serious" с чийтове и пак зор видях :woot

То не за друго ами те толкова ми се наливаха че нахрая ми втръсваше и оная с "Serious Bomb" им разкатавах играта.Та стигнах до петия елемент от медалиона и си викам край :laughing: а то к'во още имало.И така още 3 часа си виках "е т'ва най-сетне е последното..." ама дрънки :D Играта е супер побъркана!Много е яка!И след 8 часа и 20 минути най-накрая е врътнах :wacko: Много ме разбиваха филмчетата м/у нивата просто бликаха от хумор.Наистина беше много зарибена игрица! :zzz

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Най-накрая майна да излезе нормален релийз на тая велика игрица.Ся я свалям и утре както иам имен ден ша я разцъкам другиден ;) :wacko: :D

• 3 weeks later...

The procedure entry point Restore Last Error could not be located in the dynamic link lybrary kernel32.dll-някой да ме светне какво означава тази грешка.Сложих крака всичко но като пусна exe-to я дава тая грешка.

The procedure entry point Restore Last Error could not be located in the dynamic link lybrary kernel32.dll-някой да ме светне какво означава тази грешка.Сложих крака всичко но като пусна exe-to я дава тая грешка.

Преинсталирай играта и виж дали ще се оправи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...