NickelbacK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Пфффф тая игра е пълен изруд майна Пуснах се на "Serious" с чийтове и пак зор видях То не за друго ами те толкова ми се наливаха че нахрая ми втръсваше и оная с "Serious Bomb" им разкатавах играта.Та стигнах до петия елемент от медалиона и си викам край а то к'во още имало.И така още 3 часа си виках "е т'ва най-сетне е последното..." ама дрънки Играта е супер побъркана!Много е яка!И след 8 часа и 20 минути най-накрая е врътнах Много ме разбиваха филмчетата м/у нивата просто бликаха от хумор.Наистина беше много зарибена игрица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 hello na men nqma li nqkoi da mi pomogne znam 4e floodq sega ama plsss are kajete ne6to de Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Най-накрая майна да излезе нормален релийз на тая велика игрица.Ся я свалям и утре както иам имен ден ша я разцъкам другиден Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 нещо и при мен не се инсталира,слагам пач-а после крак-а и ми дава грешка в незнам-си-кво -си .dll не инсталирам за пръв път игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Тази игра определно ще е много добра. Аз превъртях другите две с голямо удоволствие и с нетърпение чаках да излезне тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 The procedure entry point Restore Last Error could not be located in the dynamic link lybrary kernel32.dll-някой да ме светне какво означава тази грешка.Сложих крака всичко но като пусна exe-to я дава тая грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 The procedure entry point Restore Last Error could not be located in the dynamic link lybrary kernel32.dll-някой да ме светне какво означава тази грешка.Сложих крака всичко но като пусна exe-to я дава тая грешка. Преинсталирай играта и виж дали ще се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.