Jump to content
BulForum.com

Serious Sam 2

ABIDE

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
аз тази игра я превъртях супер лесна е!!!

ахахаха ами ако си играл "с биберона" или с чийтове сигурно си я превъртял много ясно... Да си беше избрал "по-сериозна" трудност като ти е била лесна.

Звука на оръжията изобщо не се чува ! Бърниках в audio options ама пак не се чува нищо когато стрелям . Някаква идея защо е така ?

Кажете де- пуцаница ли е като първата част, когато ти скачаха на главата по 100 гада едновременно, или е по-спокойно- един по един?

Кажете де- пуцаница ли е като първата част, когато ти скачаха на главата по 100 гада едновременно, или е по-спокойно- един по един?

Пуцаница е :)

А тоя шаман като се направи на Dj направо се спуках от смях , а също и да попитам на 5 части ли е разделена играта щото като цепнах маймуната ми се запълни 1/5 от медальона .

Имам пресни новини от един приятел немец - вчера беше на ЛАН парти и са играли Сам 2 кооператив, казва, че е УЖАСНО скучно, а по принцип е голям фен на Сам 1 и Second Encounter, дори за single.

Но така ще е от тук нататък, всичко ще става все по-лайняно, за съжаление :|

Точно в началото на 5-тата част съм и излизам от замъка и трябва да мина по един мост , който е вдигнат , а аз нз как да го пусна :( има една ръчка ама тя не бачка , също има и един труп до ръчката ама нз той за какво ще ми послужи...ако някой знае как да пусна моста да сподели...благодаря...

И на мен ми казаха,че играта е много яка ама за след като я инсталирах не можах да я подкарам нещо.Незнам какво да няправя.Някой може ли да ми обясни. :confused

Аз въобще не мога да я стартирам.Пише ми:"Original disc could not be found or authenticated".Незнам какво да правя. :confused

А ве хора само аз ли не мога да тегла от папката на играта.Всички игри от сайта се теглят.Някой да знае защо е така?

Играх на играта известно време и стигнах до 2-рия бос и реших да направя сейф и да излизам.После тръгвам пак да си играм играта и давам single player и то ми пише, че профила е нещо разрушен и че трябва да го изтрия и да си направя нов.Има ли някакво решение без да го трия, защото това е доста напред и не ми се минава пак всичко.

Имам един проблем който не е от Anti-blaxx-а май.Значи инсталирам си игратаи като зареди менюто и ми пише следното Your graphic card has been changed.Please use 'auto-Detect quality' option from the Video Options menu. Давам я тая опция ама като я дам ми излиза от играта а като пусна играта и след като ми зареди мисията пак ме изхвъпля.Компа ми е следния:

CPU: Celleron 2.4gh

RAM: 1024mb

Motherboard:ASRock

Video:Intel Extreme Graphics II-тоест видео карта вградена в дъното

Купих си нова карта за отделен слот NvidiaFX 5500 128mb и пак същата простотия!!! :( ПЛС помогнете спешно!Благодаря предварително :)

Добре защо не иска да тръгне играта??? НАправих всичко, което беше написано, пробвах и с Алкохол и с диймън и пак не иска да тръгва :blink: . Като я стартирам ми дава само сив екран и някаква грешка, която не мога да прочета, защото не ми се показва прозореца. Кофти работа.

Ако някой има идеи да дава, че аз се изчерпах вече :wacko: :D .

Едит: Сега пък като инсталнах пача и ми изписва това: A required security module can not be activated. This program can not be executed.

И вече не знам дали изобщо ще я подкарам.

Не, бате, кефа да попуцаш на корем, експлозивния кеф, разтичащ се по вените ти след разстрелването на поредната жертва, надъхващата музика ...

... беше в първата част. Тази няма да я играя поради слаба машинка, но и аз съм песимист за нея. Но да я наречеш безмозъчна пуцалка .. просто не е обида за нея ;) Все едно за Quake 3 да кажеш "баси тъпата история". Там не се иска история, иска се адреналин :)

И втората е такава- заболя ме пръста. Хиляди гадове се сипят отвсякъде. Много се кефя на онези със запалените гюллета, дето крещят :woot и търчат към теб, като в първата част. Аз се пуснах на "биберона", представям си как ще е на най-трудното...Играта е велика, а и графиката в сравнение с SS1 е естествено много по-качествена. Ще имам още няколко дни занимавка...

Еми ето ти го пача и крака.Първо пача слагаш после крак.Крака е sam2.exe другото пача си го пиша.Да ама ти като си сложил antiblaxx незнам дали ще ти стане.Трябва да преинсталираш играта.Ако не тръгне(при мен тръгна още от първия път)не знам.Не4 трябваше да слагаш изобщо antiblaxx.Пача се инсталира в директорията на играта.

Добре защо не иска да тръгне играта??? НАправих всичко, което беше написано, пробвах и с Алкохол и с диймън и пак не иска да тръгва :blink: . Като я стартирам ми дава само сив екран и някаква грешка, която не мога да прочета, защото не ми се показва прозореца. Кофти работа.

Ако някой има идеи да дава, че аз се изчерпах вече :wacko: :D .

i na men pravo tova

• 2 months later...

awe kato q startiram i mi izliza nqkav sif ekran i izvednaj mi pi6e onaq glupost send for error i dont send nqkva gre6ka v Sam2.exe

po rano neska si instalirah NFS:MW i pak sa6tata glupost zaradi speed.exe ne mi tragva kajete ot kvo e tva 4e ne moga edna igra da si instaliram kato horata ina4e sam q kraknal igrata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...