ABIDE Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 LINK Дата на излизане: OUT! Жанр: Shooter Производител: Croteam Разпространители: Take 2 Interactive, 2K Games Web страница http://www.serioussam2.com/ Минимални изисквания: Windows 2000/XP, 1.5 GHz Athlon XP/2 GHz Pentium 4, 256 MB RAM, DirectSound sound board, DirectX 8 Graphics with hardware pixel shaders Screenshots (като отворите шот го хванете с мишката и изтеглете върху address bar-a в браузъра за по-добро качество) Филмчета (линк от veseo) Демо Източник headoff.info с малко корекции от моя страна. Мен лично не ме кефи новата мутра на Сериозния с някаква идиотска прическа и без емблематични цайси... Друго си беше класическия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 филмче P.S. P.S.Надявам се, няма да бъркате Serious Sam: The second encounter със Serious Sam 2 http://www.seriouszone.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted April 26, 2005 Author Share Posted April 26, 2005 Мда моя грешка Останал съм с погрешно впечатление.. Извинявам се, не мога да редактирам името на темата ПП Шота е от SS2 в крайна сметка де ППП Редактирани правописните грешки, не са куул Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 DirectX 8 Graphics with hardware pixel shaders Точно заради тези Pixel shaders не ми тръгва играта. Някой знае ли някакво трикче или нещо от сорта, с което мога да я подкарам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Очаква се доста от тази игра, все пак предишните 2 части(1 част и една подчаст ) си бяха чиста пуканица, ако мога така да се изразя. Без много мисъл просто си пукаш и разтоварваш. Истинска класика от този род игри. Само дано ми тръгне, сигурно и нет ще я врътна просто заради доброто старо време без нея, макар че сега вече почти не играя такива игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Мен първата част много ме зарибяваше.Беше обикновенна пуцалка,но си беше хубава пуцалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Точно заради тези Pixel shaders не ми тръгва играта. Някой знае ли някакво трикче или нещо от сорта, с което мога да я подкарам ? <{POST_SNAPBACK}> Със софтуеарна емулация,ама на слайд шоу- 2-3 ФПС Другия трик е да си купиш някаква видео карта която го поддържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 pixel shaders - мамка му и прасе! Плача за ъпгрейд, ама как да хвърля толкоз пари за да си играя игри... Republic Commando-то само ми седи записан на дискове и чака по-добри дни, когато ще мога да го подкарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Някой все още да го има демото?Ако може да го пусне в DC++ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Някой все още да го има демото?Ако може да го пусне в DC++ . Не ти трябва.Цъкни тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Не ми отваря ни FTP ни нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Grafikata ma4ka. Ama trqbva ebati mashinata da vurvi dobre. I kato gledam e i po oligofrenska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Играта излезна, в момента я тегля Link в 1вия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 И аз я дърпам ама да попитам това .ехе "antiblaxx116" за какво е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 За да подкараш играта Прочети nfo-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Доколкото знам MotoGP3 беше по същия начин с AntiBlax и ставаше с програмата VirtualCDHidе Ако някои има желание да пробва Просто по-лесно е с нея а и AntiBlax (поне на мен) ми прецака Daemona ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 безмозъчна пуцалка.игра която не може да ме обогати с абсолютно нищо.графиката бате,графиката.... мани Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 безмозъчна пуцалка.игра която не може да ме обогати с абсолютно нищо.графиката бате,графиката....мани Ти пък очаквай компютърна игра да те обогати с нещо... Целта им е да се използват за развлечение и разпускане. Играта още не съм я изтеглил, има някакъв проблем с нета и тегля страшно бавно. Като я пробвам тогава ще си кажа мнението. Дано има големи дози от стария добър хумор, иначе едва ли ще ме задържи повече от час-два. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 безмозъчна пуцалка.игра която не може да ме обогати с абсолютно нищо.графиката бате,графиката....мани Старата част си беше пуцалка,да проста пуцалка но много хубава,разпускаща.Дано и новата да е такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Еми за мен играта е губене на време не че и другите не са ама тази е безсмисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 3D Shooter и обогатяване?!?!?!WTF!!!!!!Ти май под вола теле търсиш?Той Сериозния стаа само за испускане на парата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 графиката бате,графиката....мани Не, бате, кефа да попуцаш на корем, експлозивния кеф, разтичащ се по вените ти след разстрелването на поредната жертва, надъхващата музика ... ... беше в първата част. Тази няма да я играя поради слаба машинка, но и аз съм песимист за нея. Но да я наречеш безмозъчна пуцалка .. просто не е обида за нея Все едно за Quake 3 да кажеш "баси тъпата история". Там не се иска история, иска се адреналин Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirovingii Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 не мога да настоя anti-blaxx -като пускам играта ми казва че я няма ако някои знае какво да направя............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 не мога да настоя anti-blaxx -като пускам играта ми казва че я няма ако някои знае какво да направя............ Прочете инструкциите в nfo-то и направи всичко както трябва. На мен ми тръгна даже с по-стара версия на алкохола. Иначе играта е лудница, не очаквах да е толкова добра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirovingii Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 аз я инсталирах с daemond tools towa problem li e -nikoga ne sam rabotil s alcohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.