Jump to content
BulForum.com

Serious Sam 2

ABIDE

Recommended Posts

17500.jpg

LINK

Дата на излизане: OUT!

Жанр: Shooter

Производител: Croteam

Разпространители: Take 2 Interactive, 2K Games

Web страница http://www.serioussam2.com/

Минимални изисквания:

Windows 2000/XP,

1.5 GHz Athlon XP/2 GHz Pentium 4,

256 MB RAM,

DirectSound sound board,

DirectX 8 Graphics with hardware pixel shaders

Screenshots

(като отворите шот го хванете с мишката и изтеглете върху address bar-a в браузъра за по-добро качество)

Филмчета (линк от veseo)

Демо

Източник headoff.info с малко корекции от моя страна.

Мен лично не ме кефи новата мутра на Сериозния с някаква идиотска прическа и без емблематични цайси... :angry1 Друго си беше класическия!

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Мда моя грешка :) Останал съм с погрешно впечатление.. Извинявам се, не мога да редактирам името на темата :(

ПП Шота е от SS2 в крайна сметка де :)

ППП Редактирани правописните грешки, не са куул :)

• 5 months later...
DirectX 8 Graphics with hardware pixel shaders

Точно заради тези Pixel shaders не ми тръгва играта. Някой знае ли някакво трикче или нещо от сорта, с което мога да я подкарам ?

Очаква се доста от тази игра, все пак предишните 2 части(1 част и една подчаст ;)) си бяха чиста пуканица, ако мога така да се изразя. Без много мисъл просто си пукаш и разтоварваш. Истинска класика от този род игри. Само дано ми тръгне, сигурно и нет ще я врътна просто заради доброто старо време без нея, макар че сега вече почти не играя такива игри :)

Точно заради тези Pixel shaders не ми тръгва играта. Някой знае ли някакво трикче или нещо от сорта, с което мога да я подкарам ?

Със софтуеарна емулация,ама на слайд шоу- 2-3 ФПС ;) Другия трик е да си купиш някаква видео карта която го поддържа.

pixel shaders - мамка му и прасе! :sayjin

Плача за ъпгрейд, ама как да хвърля толкоз пари за да си играя игри... Republic Commando-то само ми седи записан на дискове и чака по-добри дни, когато ще мога да го подкарам :(

• 2 weeks later...

Доколкото знам MotoGP3 беше по същия начин с AntiBlax и ставаше с програмата VirtualCDHidе Ако някои има желание да пробва Просто по-лесно е с нея а и AntiBlax (поне на мен) ми прецака Daemona ...

безмозъчна пуцалка.игра която не може да ме обогати с абсолютно нищо.графиката бате,графиката....

мани :unsure:

безмозъчна пуцалка.игра която не може да ме обогати с абсолютно нищо.графиката бате,графиката....

Ти пък очаквай компютърна игра да те обогати с нещо... Целта им е да се използват за развлечение и разпускане.

Играта още не съм я изтеглил, има някакъв проблем с нета и тегля страшно бавно. Като я пробвам тогава ще си кажа мнението. Дано има големи дози от стария добър хумор, иначе едва ли ще ме задържи повече от час-два.

Старата част си беше пуцалка,да проста пуцалка но много хубава,разпускаща.Дано и новата да е такава. :love

графиката бате,графиката....

Не, бате, кефа да попуцаш на корем, експлозивния кеф, разтичащ се по вените ти след разстрелването на поредната жертва, надъхващата музика ...

... беше в първата част. Тази няма да я играя поради слаба машинка, но и аз съм песимист за нея. Но да я наречеш безмозъчна пуцалка .. просто не е обида за нея ;) Все едно за Quake 3 да кажеш "баси тъпата история". Там не се иска история, иска се адреналин :)

не мога да настоя anti-blaxx -като пускам играта ми казва че я няма ако някои знае какво да направя............

Прочете инструкциите в nfo-то и направи всичко както трябва. На мен ми тръгна даже с по-стара версия на алкохола.

Иначе играта е лудница, не очаквах да е толкова добра! :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...