The_DeViL_F Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Значи инсталирах си програмката, сичко точно за сега.. после си нагласих папка с разни глупости дето един приятел да сваля.. на мене ми отваря страницата дето е от програмата.. дадох линка на този мой приятел, но при него не иска да се отвори.. опитах на друго пц в залата.. и там го отваря.. явно е нагласено само локоално.. кажете как да го наглася да не се отваря само от локалната мрежа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 za da ne otvarqm dr tema moje li nqkoi koito ima rabote6t apache da ka4i konfig files i da kaje samo kakvo da se promeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 The_DeViL_F : в зала ще стане малко по-трудно, освен ако в залата няма отделни ИП-та за всеки компютър, отделно виж на кой порт си пуснал(а) въпросния сървър и позволени ли са връзки отвън към него Amigo : ако файлът е същия като линукс - нямаш проблеми. Ама то е просто и промените в конфиг файла си ги правиш при самото му четене (и елементарни познания по английски език. Пробвай ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted April 26, 2005 Author Share Posted April 26, 2005 The_DeViL_F : в зала ще стане малко по-трудно, освен ако в залата няма отделни ИП-та за всеки компютър, отделно виж на кой порт си пуснал(а) въпросния сървър и позволени ли са връзки отвън към него <{POST_SNAPBACK}> цялата зала сме с едно ип (тя залата не е кой знае колко голяма) порт-а е 80.. неможе да се сменя или поне аз незнам как да го сменя... какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Amigo : ако файлът е същия като линукс - нямаш проблеми. Ама то е просто и промените в конфиг файла си ги правиш при самото му четене (и елементарни познания по английски език. Пробвай ) am az probvah za win mi trqbva man am ne6to nemoje se vijda ot vsqkade i nakraq go iztrih:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.