Jump to content
BulForum.com

Проблем с Http File Server 1.6a

The_DeViL_F

Recommended Posts

Значи инсталирах си програмката, сичко точно за сега.. после си нагласих папка с разни глупости дето един приятел да сваля.. на мене ми отваря страницата дето е от програмата.. дадох линка на този мой приятел, но при него не иска да се отвори.. :confused опитах на друго пц в залата.. и там го отваря.. явно е нагласено само локоално.. кажете как да го наглася да не се отваря само от локалната мрежа ?

The_DeViL_F : в зала ще стане малко по-трудно, освен ако в залата няма отделни ИП-та за всеки компютър, отделно виж на кой порт си пуснал(а) въпросния сървър и позволени ли са връзки отвън към него ;)

Amigo : ако файлът е същия като линукс - нямаш проблеми. Ама то е просто и промените в конфиг файла си ги правиш при самото му четене (и елементарни познания по английски език. Пробвай ;))

The_DeViL_F : в зала ще стане малко по-трудно, освен ако в залата няма отделни ИП-та за всеки компютър, отделно виж на кой порт си пуснал(а) въпросния сървър и позволени ли са връзки отвън към него ;)

цялата зала сме с едно ип (тя залата не е кой знае колко голяма)

порт-а е 80.. неможе да се сменя или поне аз незнам как да го сменя... какво да правя ?

Amigo : ако файлът е същия като линукс - нямаш проблеми. Ама то е просто и промените в конфиг файла си ги правиш при самото му четене (и елементарни познания по английски език. Пробвай )

am az probvah za win mi trqbva man am ne6to nemoje se vijda ot vsqkade i nakraq go iztrih:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...