JoroBoy Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Znachi predi mesec si kupih Toyota Corolla,kolata e registrirana vuv Vraca na invalid i saotvetno 3-godini shte bude s Vrachnaski nomer!Ta vaprosa mi e adjeba az,kato ia karam v Plovdiv tria li da imam postoinno vinetka....demek i kogato si ia karam v rodnia grad? Molia da mi otgovriat samo tezi,koito sa na 100% sigurni......predpolojeniata sa mi iasni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Не, винетката е само за републиканската пътна мрежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Което ще рече че трябва да идеш до варна за да си вземеш винетка и да караш по републиканските пътища. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 da be man, spoko. Mejdu gradovete ti trebe ama inache ne. I az ne karam kola na moe ime i ne e ot pld. Ama do sia kolkoto i da sa me spirali ne sa mi iskali vinetka.To i v zakona e kazano che ne ti trebe v grada. Ama izleznesh li i .....Takache spoko v pld.(100 % garancia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Dokato si v grad ili selo ne ti trebva vinetka, oba4e izleznesh li ot nego vijdash znaka i bez neq ne moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Между другото май за инвалидите винетката е безплатна Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Между другото май за инвалидите винетката е безплатна <{POST_SNAPBACK}> И аз знам така!Един приятел скоро се похвали,че са му дали винетка безплатно,а неговата кола е на инвалид!Така,че провери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Аха, 54 лева са си 54 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Е да ама седмичната винетка е 4 лева . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Което ще рече че трябва да идеш до варна за да си вземеш винетка и да караш по републиканските пътища. <{POST_SNAPBACK}> Чистача кой те излъга , че трябва да отиде до Варна Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Враца е близко, пък 4х52 > 54 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Moqta kola e na invalid i vinetkite sa bezplatni.Oba4e e mnogo razpraviq dokato si q vzemesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Moqta kola e na invalid i vinetkite sa bezplatni.Oba4e e mnogo razpraviq dokato si q vzemesh. <{POST_SNAPBACK}> Е много ясно когато дължиш на държавата бързо си прибират мангизите . но ако е нещо в неин ущърб просто забрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 26, 2005 Author Share Posted April 26, 2005 Mersi na vsichki!Znam,che e bezplatna ama tria mnogo razpravii invalida ne mi e poznat taka,che......!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.