Jump to content
BulForum.com

Vinetka.....

JoroBoy

Recommended Posts

Znachi predi mesec si kupih Toyota Corolla,kolata e registrirana vuv Vraca na invalid i saotvetno 3-godini shte bude s Vrachnaski nomer!Ta vaprosa mi e adjeba az,kato ia karam v Plovdiv tria li da imam postoinno vinetka....demek i kogato si ia karam v rodnia grad? :confused

Molia da mi otgovriat samo tezi,koito sa na 100% sigurni......predpolojeniata sa mi iasni! ;)

Което ще рече че трябва да идеш до варна за да си вземеш винетка и да караш по републиканските пътища.

da be man, spoko. Mejdu gradovete ti trebe ama inache ne. I az ne karam kola na moe ime i ne e ot pld. Ama do sia kolkoto i da sa me spirali ne sa mi iskali vinetka.To i v zakona e kazano che ne ti trebe v grada. Ama izleznesh li i .....Takache spoko v pld.(100 % garancia) ;)

Между другото май за инвалидите винетката е безплатна

И аз знам така!Един приятел скоро се похвали,че са му дали винетка безплатно,а неговата кола е на инвалид!Така,че провери.

Е да ама седмичната винетка е 4 лева ;).

Което ще рече че трябва да идеш до варна за да си вземеш винетка и да караш по републиканските пътища.

Чистача кой те излъга , че трябва да отиде до Варна :punk

Moqta kola e na invalid i vinetkite sa bezplatni.Oba4e e mnogo razpraviq dokato si q vzemesh.

Е много ясно когато дължиш на държавата бързо си прибират мангизите . но ако е нещо в неин ущърб просто забрави :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...