rolerboll Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Раке не може да се каже , 4е е наи добрия , но тва не зна4и 4е не е добър....Според мен няма наи добър драска4 в Пловдив,за6тото от по извесните всеки е добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Раке беше от моя клас и нямате си на представа кви изрудии ми показваше на скици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 я даи да видим ве.. А за онея 2 пииса по горе се съмнявам на кои от двамата са но наи долния съм сигурен 4е е на Раке Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 аве ако имате да постнете някои раоти на Раке 4е не съм му виждал раотите пък се говори 4е бил много добър...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowbordista Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Олее, може ли някой да ми каже от къде да си купа спрейове, ама евтино.... защото ще ми трябват доста цветове и неща да се охарчват толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Преди 2,3години аз и няколко приятели са бяхме зарибили да правим графити.Направихме мисля 5графита всички в Тракия.Сега като са замисля се чудя как съм се занимавал с тая работа.Не е за мен.Иначе графитите не излезнаха много добри с изключение на един според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowbordista Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Преди 2,3години аз и няколко приятели са бяхме зарибили да правим графити.Направихме мисля 5графита всички в Тракия.Сега като са замисля се чудя как съм се занимавал с тая работа.Не е за мен.Иначе графитите не излезнаха много добри с изключение на един според мен. ама графити ли правихте, бомби ли, или тагове, меьду трите има разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Олее, може ли някой да ми каже от къде да си купа спрейове, ама евтино.... защото ще ми трябват доста цветове и неща да се охарчват толкова. НА търговията на брезовско шосе има евтини бодита,космос,хиит колор... Според зависи дали искаш да ти сатне хубаво или да ти излезе евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 ама графити ли правихте, бомби ли, или тагове, меьду трите има разлика Верно че има разлика.Имаме 2бомби едната я минаха с боя лсед като я направихме и 4графита ама всички са изле с изключение на един може би. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Няколко въпроса? 1. Рейк е ЕДИН пич и още нещо за него знайте ли? 2. Нюук кво по дяволите е? 3. Ква е разликата между бомба, графит и таг? 4. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowbordista Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Няколко въпроса?1. Рейк е ЕДИН пич и още нещо за него знайте ли? 2. Нюук кво по дяволите е? 3. Ква е разликата между бомба, графит и таг? 4. Мерси Значи графита е нещо легално. Тага е като земеш маркерче спрейче и се "подпишеш" на някоя стена бомбата е нещо като графит ама не е легално и в повечето случай се ползват 2-3 цвята Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Значи графита е нещо легално.бомбата е нещо като графит ама не е легално и в повечето случай се ползват 2-3 цвята Легала си е легал... така се казва. Графити се казва изкуството, а не това, което рисуваш. Бомбата и се вика throw up. И се прави до няколко минути по памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Абе някой знае ли кво е тва PIG Crew?! Мноого взех да го виждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Click Чети тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Само едно нещо чух свястно и то беше от Скорпион - тва определено е: "свински екипаж" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 пффф...пак ли ще говорим за тея.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Пича искаше да знае кои са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Е с тва девойче, бих дал цял ден, за да изрисувам някоя стена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Е с тва девойче, бих дал цял ден, за да изрисувам някоя стена. Аз бих дал и два Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 бих я чукал, ако ми падне гола на колене Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 да ве секи ден и секи час драскам..абе вие добре ли сте бе..зарежете ги тия графити само си проваляте живота ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 да ве секи ден и секи час драскам..абе вие добре ли сте бе..зарежете ги тия графити само си проваляте живота ! по-тъпо изказване от тва не може да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 да ве секи ден и секи час драскам..абе вие добре ли сте бе..зарежете ги тия графити само си проваляте живота ! Виж бе пич , всеки прави тва което му харесва , за едни е тъпо за други -не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 по-тъпо изказване от тва не може да има мое си мнение,немога да разбера кво веднага се сопкаш-тва било тъпо онова било тъпо.Добре разбирам,че не си на моето мнение,но не е нужно първо с лошото Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 мое си мнение,немога да разбера кво веднага се сопкаш-тва било тъпо онова било тъпо.Добре разбирам,че не си на моето мнение,но не е нужно първо с лошото Ми кат не е нужно, закво тряя да казваш, че е тъпо и си провяламе живота и мен скейта и някой други неща не ми харесват, ама не съм тръгнал да пиша по сички теми тва не ми харесва, онва не ми харесва, кат не ти харесва ша си мълчиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.