WriteR4e Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Имах предвид дали си виждал таговете , които аз виждам много често като тръгна да се разкарвам.А има и един alien Е виждал съм много ясно...Alien не го знам.Fame, Cash, Eastok...Oster и Stoik или движат с тях или са от крюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Аве не мога да разбера, ква е тая олигофрения да драскаш по на хората постройките? Ми като искаш иди и си надраскай къщата... Аз ако имах къща и ако хвана някой да ми я драска ша го издъна от бой без да ми пука Кеш ли е меш ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 скоро с един приятел направихме 2 не са хубави но им се радвам надявам се да си подобрим стила макар че се съмнявам тва или го можеш или не скоро се очаква Nr. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 А някой виждал ли е CMS?Не само че сме ги виждали, а и ни е писнало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Не само че сме ги виждали, а и ни е писнало. Ем точно за това питах , защото и на мен малко почва да ми писва.... , ама тяхна си работа..никой не им пречи да се тагват Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 абре момци я се стегнете май ви свършиха местата по руски и центъра и нападнахте нашия квартал. За последния месец се появиха 2 бомби Dice и 2 CMS Някой да познава Dice м-ду другото???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Аз се запознах един път с дайса,но сигорно той не ме помни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 оня ден ме гони един капот с куче 'ма избягахме де Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 МЕн преди 2 дена ме гониха 2-ма мъже някъде около 30-40 години...ама някъде 60-70м ни гониха...е накрая те се отказаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 ехх вече съм голям за тея рабути ама преди няколко дена нямаше ко да праа и си драснах на листа ей тва http://play.evrocom.net/dl/incoming/+hEka/Picture%20024.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 ехх вече съм голям за тея рабути ама преди няколко дена нямаше ко да праа и си драснах на листа ей тва http://play.evrocom.net/dl/incoming/+hEka/Picture%20024.jpg ам добре се справяш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Тоя CMS някой ще ми каже ли нещо повече за него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 не е само 1...аз знам 3 Дайса Уест и Ост..от кечука са Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Тоя CMS някой ще ми каже ли нещо повече за него... "Тоя цмс" е всъщтност цяло крю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 мда....за Томахоук- не Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Тоя CMS някой ще ми каже ли нещо повече за него... Както казаха не е 1 човек, а са трима единия е от мойто даскало (руската), другите двама са от английската, аз лично съм виждал само Cash и Fame Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Ей експерти......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ей експерти......................... еми...запознати сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Вчера хванахме два марсола докато драскаха на един приятел гаража и си отнесоха лобута Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 хахаха поне нещо хубаво ли правиха или беше грозотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Rake междрудругото има МНОГО хубави работи ...например: не можете да кажете 4е Раке е на средно ниво... WriteR4e ако не знае6 в 359hiphop.com има МНОГО добри драска4и просто не си забелязал...и Стоик не е от СМS..нали вика6 4е от 359 не са могли да драскат...Ако Dice,Taze,CMS,Skim и о6те много други не могат да драскат ме гръмни Malak*bibo SAM e крю.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 не можете да кажете 4е Раке е на средно ниво...WriteR4e ако не знае6 в 359hiphop.com има МНОГО добри драска4и просто не си забелязал...и Стоик не е от СМS..нали вика6 4е от 359 не са могли да драскат...Ако Dice,Taze,CMS,Skim и о6те много други не могат да драскат ме гръмни Не съм влизал там от година някъде... и акаунта ми го няма дори. Просто преди имаше разни хлапетийки дето много знаят и ми отиваха нервите като им четях постовете. А за taze, cms и skim не съм казвал, че не могат да драскат... за dice ми е по-друго мнението. Не е такъв голям драскач или просто не го показва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Rake междрудругото има МНОГО хубави работи ...например: не можете да кажете 4е Раке е на средно ниво... WriteR4e ако не знае6 в 359hiphop.com има МНОГО добри драска4и просто не си забелязал...и Стоик не е от СМS..нали вика6 4е от 359 не са могли да драскат...Ако Dice,Taze,CMS,Skim и о6те много други не могат да драскат ме гръмни Malak*bibo SAM e крю.... Ей тия снимки са от старото даскало уа Тва зеленото тертото не е ли на фриика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 ако не вижда6 последана буква е Е , и си е на Rake... WriteR4e по4ти си4ки writeri са регнати там така 4е...хлапетии ве4е няма маи или поне не се фукат Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Абе квото и да си говорим раке си има име като един от най-добрите(и дори най-добрия) така че няма смисъл да се плюмчим че не бил добър. А за дице на мен ми харесват някой негови пийсове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.