Jump to content
BulForum.com

TV

Fibaman

Какви телевизионни предавания гледате?  

120 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Доста от нас прекарват голяма част от времето си пред ТВ , но какво гледате по нея ?

Нищо - откакто имам интернет незнам какво е това телевизор :) ама напоследък май взех да си спомням покрай тия проверки :devil

Не, че нещо, ама защо няма спорт ? :huh:

Иначе от изброените - Най-вече филми ;). Сериали , ама не сапунките, а комедиините , много са яки ;)

Нищо - откакто имам интернет незнам какво е това телевизор  :)  ама напоследък май взех да си спомням покрай тия проверки  :devil

Все едно аз съм го писал! :P Ама когато гледам,гледам музикални програми или някой научнопопулярен филм.Игрални филми не гледам,щото всичко което могат да дадат по телевизията съм го гледал! :bgrin:

То ако даваха нещо по т'ва ТВ .. Кат' почнеш от 1 до 100 моа' ти ги карам и нищо нема.. Каблената е супер безполезна кат' имаш и-нет..

Откакто си прекарах Нет, се задържам все по-рядко пред телевизора :) Гледам предимно музикални, спортни и научно-популярни канали :punk

Гледам единствено снукара по ЕвроСпорт защото много ме зарибява тая игирица :) Когато няма снукър съм на компа и изобщо не гледам гадние телевизор където има само бабешки сериали :sick

Аз гледам сериалите Приятели,Женени с деца и Лас Вегас(Las Vegas :lol: ),а иначе най-много гледам Discovery,Reality TV i Explorer.

П.П.Чат пат гледам и BTV i Nova Televiziq

Понеже са 10 отговорите и малко не остана място за него :P

Викаш имаше място за "жълти" и "кафяви" ама не и за спорт :)

Единственото за което си тормозя очите с телевизор е спорт и по-точно предимно Крал Футбол.

Много рядко гледам телевизия,не само заради нета,ми просто предпочитам да излезна някъде,а не да кисна пред ТВ-то.Иначе гледам научнапопулярни,сериали(Приятели,Спешно отделение) и чат-пат филми.

Телевизора го пускам само от 22:00 до 22:45 понеже гледам по Холмарк едно криминално сериалче...

спорт и научнопопулярни. стига ми толкова

Гледам снукър по Евроспорт.

Гледам мачове по ББТ и Диема (супер некадърни коментатори имат, понякога пускам на муте, че иначе ме хваща дивия).

Гледам Фрактура и Културистика по ММ.

Преди гледах Евронюз, ама като го направиха на руски ми убиха ентусиазма.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...