Dreamer Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 Dreamer siguren li si che tova ima osobeno mnogo obshto s MP3 Request-ite? Там работата е по-трудна заради по-големият брой неща, които се искат. Но аз ще се опитам да помогна с тях или поне с линкове. Малко време само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 Vij razbiram vi napalno. Nito ste dlajni da gi izpalniavate bezbroinite prishtiavki na user-ite nito nishto. Prosto kazvam che Moviez sa si Moviez. I naistina za da mogat poveche hora da pomagat a vkliuchitelno i az niama da e zle da se napraviat otdelni pinned topic-i za otdelnite stilove. Taka az shte si proveriavam samo Rock i koeto go imam shte go kachvam. A taka i razni drugi hora. Dokato sega naistina e malko pretrupano i napravo na chovek mu pisva da chete neshta deto ne go interesuvat. I v kraina smetka tva za obshtoto blago. E mainata mu v edin moment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 Dreamer,разбирам,4е е трудно да се изпълняват вси4ки request-и както на нас ни се иска(да постнем и до ве4ерта ве4е да гледаме филма или да играем играта,която искаме),но в Moviez request-a трима 4овека искаме още серии на АЛФ(има само 2,а в free.techno-link.com още 5-6 епизода),но няма никаква индикация,4е ще бъдат ка4ени тези епизоди.От ftl свалям с много мизерна скорост,така 4е единствния ми шанс е warez.ru ама..... Аз мога да свалям бързо от там и само да намажа всички български филми до които съм се докопал и ще ги сваля понеже нали имам бърза връзка натам (техното)... все още Та ако дотогава тия неща не са качени от друг... обещавам, че аз ще ги сваля. Иначе при филмите ако има някакво забавяне с нещата това е, защото Veli си почива в Несебърското море (хехе) и няма как, а й въобще не и трябва да мисли за тия неща Другата седмица като се върне пак ще има развитие на нещата. Хем и в момента не могат да се добавят филми заради една модификация, която направиха от imdb и трябва всичко мануал да се вкарва, а така се допускат много грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 az mislia 4e pinned request e super qak ina4e naistina sh zaprili4a na tapa boza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 Vij razbiram vi napalno. Nito ste dlajni da gi izpalniavate bezbroinite prishtiavki na user-ite nito nishto. Prosto kazvam che Moviez sa si Moviez. I naistina za da mogat poveche hora da pomagat a vkliuchitelno i az niama da e zle da se napraviat otdelni pinned topic-i za otdelnite stilove. Taka az shte si proveriavam samo Rock i koeto go imam shte go kachvam. A taka i razni drugi hora. Dokato sega naistina e malko pretrupano i napravo na chovek mu pisva da chete neshta deto ne go interesuvat. I v kraina smetka tva za obshtoto blago. E mainata mu v edin moment... Виж, това със стиловете е идея. Ще трябва да я обсъдим с Veli и другите модератори. Но ще трябва стиловете да са крайно генерализирани. Примерно - поп/dance; rock/metal; електронна музика; да кажем българска и рап/хип хоп. Май това са... идеята е добра и ще помогне за разпределянето на нещата, но тогава ще трябва да гледаме повече и за спазването на request > място. Дано не се налага де... но все пак може да има и хора, които не знаят какво какъв стил е или не са го чували (като звук), нямат си идея за каква става дума, но го искат... надявам се, че ще има подкрепа за тази идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 Аз се намесвам малко неподготвен защото прочетох само 50% от постовете тука. Но имам едно преложение защо не се направи Downloads\Mp3\Request като поддиректория на Мр3 и там който иска да поства искания и да му се отговаря с съответния пост. Дори може да напишете правила, например заглавието да изглежда така DMX - It's Dark And Hell Is Hot (album) или DMX - Party Up (song). Незнам колко ще стане тая работа но ще е много по-добре от сега. Разбира се ще има тъпанари който ще бъркат каде да пишат, но там вече вие решавате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted August 29, 2003 Share Posted August 29, 2003 Виж, това със стиловете е идея. Ами ние сас peachlover какво ви говорихме до сега.Много ще се радваме (всички предполагам)ако стане така Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted August 29, 2003 Author Share Posted August 29, 2003 savsem sa sam 6tastliv ako stane ade dano !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 29, 2003 Share Posted August 29, 2003 4.ot taq shibana u4ebna godna bqh nareden ot tapiq u4ili6ten komitet na OMG PLD da nosa edni mnooogo skapani uniformi i tova sa6to e e dovod da se nerva za vsi4ko okolo men Хахаха! Ми така си е хора! Шефа е Мъж! Аз като вече бивш мгеец специално ще доида на 15 да ви видя как ще изглеждате в униформи. И си представям Фокса какъв "Униформен" ще бъде! Иначе идеята за разграничаване по стилове никак не е лоша, защото тия топици са прекаленно претрупани наистина. Даже мисля, че в тях трябва да се пише само request-a. Защото има много неясни request-и както също и много оффтопик постове в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted August 29, 2003 Author Share Posted August 29, 2003 maddrum nedei taka da radva6!!! 6tot hi4 ne e sme6no. a ina4e foxa veno 6te izglejda stranno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted August 30, 2003 Share Posted August 30, 2003 sorry za tapiq vapros na vidqh edin reply v recuest deto moga da pomogna ta kade da pi6a na tozi 4ovek.da napravq nov topik ili v recuest.o6te vedna6 se izvinqvam za tapiq vapros na koito moje i da e otgovoreno no imam ispiti i to4no sq ne mi se 4etat si4ki replays Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 30, 2003 Share Posted August 30, 2003 quotvash posta i pishesh. katos eizpulni requesta postovete se triqt tui kato nema smisal ot tqh poveche i taka ne prechat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted September 2, 2003 Share Posted September 2, 2003 На мен също не ми харесва това сас request аз не го видях(а то щеше да ми изкара очите и за тфа си отнесах 20%)И пуснах си там аз рекуеста и гледам гледам се нови и ниви се насабират никои ништо не казва(всеки иска )ама рулз са си рулз И аз отнесох 20% warn задето напражих тема топ 5 игри, а то имало такава под името twa sa nai-qkite igri. Те бяха най-отдолу и аз нали съм си сляп не видях. P.S. Не че някой ме пита. P.S.S. Иначе идеята е яка но модераторите ще си отворят доста работа но щом са направили всичко това едва ли ще е проблем за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 2, 2003 Share Posted September 2, 2003 И аз отнесох 20% warn задето напражих тема топ 5 игри, а то имало такава под името twa sa nai-qkite igri. Те бяха най-отдолу и аз нали съм си сляп не видях. 20%-ne sa s reason "slaga tupi tepi" i ne ot men... i ne stava duma za tazi top 5 games. No tuk temata e druga imolq da ne se komentirat lichni problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted September 3, 2003 Author Share Posted September 3, 2003 Аз се намесвам малко неподготвен защото прочетох само 50% от постовете тука. Но имам едно преложение защо не се направи Downloads\Mp3\Request като поддиректория на Мр3 и там който иска да поства искания и да му се отговаря с съответния пост. Дори може да напишете правила, например заглавието да изглежда така DMX - It's Dark And Hell Is Hot (album) или DMX - Party Up (song). Незнам колко ще стане тая работа но ще е много по-добре от сега. Разбира се ще има тъпанари който ще бъркат каде да пишат, но там вече вие решавате... awe hora az malko kasno reagirah ama tva naistina e ideq 6to ne napravite adminite o6te edno MP3 ama da e MP3 REQUEST i tam za ni6to drugo da ne stava duma osven requets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.