Murder Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Съвсем по дручко си е да си с каска наистина Слагаш я и си гледаш кефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Съвсем по дручко си е да си с каска наистина Слагаш я и си гледаш кефа съвсем друго е ставаш КАСКАдьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Може да е малко офтопик, но на детето (5 г.) му закопчавам колана докато го водя до градината, която е на 250 м квартално от нас. Защото не мога да обесня, че има два аршина за колан - в трафика и извън него. Сигурен съм, че моето дете ще кара с каска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 без да обиждам никой, ще кажа само: ГАДНИ ПОЗЬОРИ що да съм позьор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 що да съм позьор? Шегувам се да не се обидиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Баща ми като бил в USA са го хванали полицаи и са го глобили и причината била че карал без каска Taka ,че в Америка се кара задължително с каски!А за БГ не знам може би, след години 6те трябва и ние да слагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Ми и аз мислех "каска за къф ми е тая каска твърде готин съм да нося такова нещо" и това лято както си карах с едни приятели на пътя Силистра Русе ме бутна леко една кола паднах по гръб и изпаднах в безсъзнание после бях в болница в Русе с много-яко цепната глава и добре, че шофъора е бил спрял и ме закарал до болницата, че стях си умра там на магистралата.. Така че КАРАЙТЕ С КАСКИ за ваше добро е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.