Jump to content
BulForum.com

Adobe Acrobat

Aries

Recommended Posts

Преди време се опитах да инсталирам Адобе професионал 6.0. По време на инсталацията ми даде, че не може да намери нетуорк локацията /setup

Махнах с ръка, но сега се оказва, че имам "инсталирана" неработеща версия на Адобето, която не може да бъде деинсталирана (дава същата грешка и спира).

Нещо повече, когато се опитам да сложа последната версия (7.0), даже и да задам да не се инсталира старата, отново стигам до зловещия надпис - не мога да намеря нетуорк локацията /setup

Дайте идеи как да разкарам старата версия и да кача новата.

Преди време се опитах да инсталирам Адобе професионал 6.0. По време на инсталацията ми даде, че не може да намери нетуорк локацията /setup

Махнах с ръка, но сега се оказва, че имам "инсталирана" неработеща версия на Адобето, която не може да бъде деинсталирана (дава същата грешка и спира).

Нещо повече, когато се опитам да сложа последната версия (7.0), даже и да задам да не се инсталира старата, отново стигам до зловещия надпис - не мога да намеря нетуорк локацията /setup

Дайте идеи как да разкарам старата версия и да кача новата.

Пробвай през Safe Mode(преди да се е буутнал уиндоуса, натискаш F8) после контрол панела,нататък си го знаеш!Трябва да стане деинсталацията на неработещата версия!(аз лично ти препоръчвам 6.0.)

По принцип Spybot-a маха такива проблеми - уж инсталирани, но неработещи приложения.

На мен ми е помагал много пъти по този проблем.

Кажи, ако проблемът е свързан с Windows Installer ;)

Pri men 6.0 Reader si raboti bez problem i kogato re6ih da sloja Adobe Acrobat 7.0 mi dava sa6tata re6ka no ne /setup a /start up probvah i safe mode, probvah i da izklu4a vsi4ki rezidentni programi, AV, FW i t.n. i vse sa6tata gre6ka.

Zasega smiatam da si go instaliram v na4aloto pri sledva6tata preinstalacia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...