Aries Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Преди време се опитах да инсталирам Адобе професионал 6.0. По време на инсталацията ми даде, че не може да намери нетуорк локацията /setup Махнах с ръка, но сега се оказва, че имам "инсталирана" неработеща версия на Адобето, която не може да бъде деинсталирана (дава същата грешка и спира). Нещо повече, когато се опитам да сложа последната версия (7.0), даже и да задам да не се инсталира старата, отново стигам до зловещия надпис - не мога да намеря нетуорк локацията /setup Дайте идеи как да разкарам старата версия и да кача новата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloon Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Dai go na serviz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Преди време се опитах да инсталирам Адобе професионал 6.0. По време на инсталацията ми даде, че не може да намери нетуорк локацията /setupМахнах с ръка, но сега се оказва, че имам "инсталирана" неработеща версия на Адобето, която не може да бъде деинсталирана (дава същата грешка и спира). Нещо повече, когато се опитам да сложа последната версия (7.0), даже и да задам да не се инсталира старата, отново стигам до зловещия надпис - не мога да намеря нетуорк локацията /setup Дайте идеи как да разкарам старата версия и да кача новата. <{POST_SNAPBACK}> Пробвай през Safe Mode(преди да се е буутнал уиндоуса, натискаш F8) после контрол панела,нататък си го знаеш!Трябва да стане деинсталацията на неработещата версия!(аз лично ти препоръчвам 6.0.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 По принцип Spybot-a маха такива проблеми - уж инсталирани, но неработещи приложения. На мен ми е помагал много пъти по този проблем. Кажи, ако проблемът е свързан с Windows Installer Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Pri men 6.0 Reader si raboti bez problem i kogato re6ih da sloja Adobe Acrobat 7.0 mi dava sa6tata re6ka no ne /setup a /start up probvah i safe mode, probvah i da izklu4a vsi4ki rezidentni programi, AV, FW i t.n. i vse sa6tata gre6ka. Zasega smiatam da si go instaliram v na4aloto pri sledva6tata preinstalacia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.