Jump to content
BulForum.com

България подписа договор

ack

Recommended Posts

Абе к'во е т'ва " България в Европа" ??? чакайте малко моля , България си е в Европа от ..... да речем от 681г.!!! Аз мисля ,че този Европейски съюз няма да доведе към по-добро, а може би към по-лошо ( дано греша )!

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Друго нещо което ще започне да се случва е:

Ще започне да се увеличава процента на хората които нямат собсвено жилище

Вие преценете това добре или не е

Абе к'во е т'ва " България в Европа" ??? чакайте малко моля , България си е в Европа от ..... да речем от 681г.!!! Аз мисля ,че този Европейски съюз няма да доведе към по-добро, а може би към по-лошо ( дано греша )!

България е в Европа но преди това е на Балканския полуостров

Друго нещо което ще започне да се случва е:

Ще започне да се увеличава процента на хората които нямат собсвено жилище

Вие преценете това добре или не е

Това така и така ще стане, когато банките започнат да си събират кредитите :)

А това за какво е ? Евро 1 е , че автомобила е произведен в европа.

За Евро2 вчера говорих с един митничар,за митото е!

Това така и така ще стане, когато банките започнат да си събират кредитите :)

За кредитите си абсолютно прав,но не е само това,жилищата за една година скочиха от 250 USD до 400/500 евро в кварталите,абсолютно изкуствено покачване, ще става и по-лошо,подготвят ни!

Евро 1 е за митото. В момента като вкарваш кола с евро 1 плащаш само ДДС. Като няма евро 1 - ддс+ мито.

Цените на недвижимото имущество ще паднат след като влезем в съюза, както стана в страните, които влезнаха сега.

Евро 1 е за митото. В момента като вкарваш кола с евро 1 плащаш само ДДС. Като няма евро 1 - ддс+ мито.

Цените на недвижимото имущество ще паднат след като влезем в съюза, както стана в страните, които влезнаха сега.

Както кажеш! Мир да има!

Дай по темата!

Справка - митническия калкулатор на мобиле.бг :)

Давам по темата

Целта ми не е скандал!Грешката е моя,нещо се заблудих и като "Тома неверни" звъннах на моя човек,ето къде ме ориентира:

ПЪРВО

ВТОРО

:beerchug :moon:

Като плюсове виждам налагането на европейските закони ,които са доста по строги от наще и се надявам някои хора с неясни доходи най накрая да влезнат в панделата.Също така след 7 години ще можем да бачкьорим където си искаме, ако ни вземат разбира се. Друг + е високите цени на цигарите :punk

Отрицателни страни: животът ще стане по-скъп за българите и ние ще сме наемната работна ръка на шефовете от европа които с голямата лопата ще приватизират. Господ да пази дребните ни търговци щото наистина ще изчезнат. Ще забравим къде са Златни Пясъци и Албена защото това ще са немски и френски колонии. Същото се отнася и за Боровец, Пампорово, Чепеларе и т.н. :sick

Също така след 7 години ще можем да бачкьорим където си искаме--

ние ще сме наемната работна ръка на шефовете от европа които с голямата лопата ще приватизират

Противоричиш си!

Нека и аз се присъединя към голямото "против".

Като чета сега форума, и не само тук, се убеждавам защо наистина не се проведе и няма и да се проведе гласуване - иска ли българският народ да се присъедини или не, както се прави в "белите" страни. Елементарто - защото "политиците ни" щяха да загубят.

Каквото и да се говори,тази дата е изключително важна за България в исторически аспект.Дали ще има положителни страни влизането ни в ЕС,ще преценим ,когато станем пълноправни членове.Аз този ден си го възприемам като празник :)

Аз също съм против присъединяването.Майка ми живее в Гърция близо 10 години вече и казва че преди Гърция да влезе в ЕС са си били много по добре отколкото сега.Сега в Гърция,да се отиде на ресторант,си е лукс.Представете си в България,тук,където ресторанта си е лукс,какво ще стане след присъединяването.В Полша цените на алкохола (не в ресторантите) са се покачили почти двойно,но не и само на алкохола.Информацията я имам от сигурни източници.Е..каквото и да стане,ПРОТИВ СЪМ!!!

Аз също съм против присъединяването.Майка ми живее в Гърция близо 10 години вече и казва че преди Гърция да влезе в ЕС са си били много по добре отколкото сега.Сега в Гърция,да се отиде на ресторант,си е лукс.Представете си в България,тук,където ресторанта си е лукс,какво ще стане след присъединяването.В Полша цените на алкохола (не в ресторантите) са се покачили почти двойно,но не и само на алкохола.Информацията я имам от сигурни източници.Е..каквото и да стане,ПРОТИВ СЪМ!!!

Аз не виждам нищо лошо в това... Тук цените са много ниски в ресторантите в сравнение с Европа. Нека хората се понаучат малко повече да поработят и по-малко да киснат по кафенетата. Честит празник. Няма да давам причини. Тое ясно. Дошло ми е до гуша от противници на всичко, което върви напред и изобщо противници на всичко.

Значи, проучванията твърдят ,че приблизително 68,да ги кажем 70% от населението на България одобрява този договор ивъобще присъединяването ни към ЕС.И аз имам странното чувство,че останалите 30% сте вие:)айде ,не трябва ли да сте малко по-оптимистично настроени??? :cry чак ми се :sick като чета мненията.Колкопо-зле моем да станем въобще :cry :cry

Аз не виждам нищо лошо в това... Тук цените са много ниски в ресторантите в сравнение с Европа. Нека хората се понаучат малко повече да поработят и по-малко да киснат по кафенетата. Честит празник. Няма да давам причини. Тое ясно. Дошло ми е до гуша от противници на всичко, което върви напред и изобщо противници на всичко.

Това дали сме за или против няма особенно значение освен това,че изказваме мнението си,което е индивидуално!Не можем нищо да променим но поне може да го обсъждаме,поне тук...

Гърция преди да стане член на ЕС била по добре

Да ама не - Ако гърците не бяха станали членове още щяха сами да си берат портокалите и маслините

Гърция - пристанища>търговия два основни(наи-добре развити икономически/индустриално) града/окръга - Солун/Тесалоники(по гръцко му) и Атина

За Лариса не ми се говори

но там поне тока не е без пари

България - пътя към Босфора

България е принудена да стане член на ЕС

ЕС се нуждае от нас и ни е принудил да станем членове

Европа се нуждае от свежа работна сила

Населението на старите членки е застаряващо а на младото много много не му се работи и учи

Значи, проучванията твърдят ,че приблизително 68,да ги кажем 70% от населението на България одобрява този договор ивъобще присъединяването ни към ЕС.И аз имам странното чувство,че останалите 30% сте вие:)айде ,не трябва ли да сте малко по-оптимистично настроени??? :cry чак ми се  :sick като чета мненията.Колкопо-зле моем да станем въобще :cry  :cry

Твърдят проучванията щото народа не знае за кво стаа въпрос затва... Щото 2007 кат стане един хляб евро и половина(увиличение 300%) и като се увиличат заплатите двойно(увиличение 100%) и ша почнат и те да се чудят закво им е този европейски съюз :angry: Аз присъствах на среща със Словенския външен министър Чаки :P (така се казва не се базикам) и миннистър Меглена Кунева точно по въпросите за присъединяването към ЕС.Чаки каза че при тях е имал лек шок на цените но е преминал бързо, но на изказването ми че тяхната средна заплата преди присъединяването е била около 500 лева а нашата 3 пъти по-малко той остави без коментар :angry1 Тъй че от мен да го знаете хубаво е че се присъединяваме към ЕС ама първите 10-15 години просто ша ни са ебе майката отвсякъде :notify:

Ай по-здрави

Значи, проучванията твърдят ,че приблизително 68,да ги кажем 70% от населението на България одобрява този договор ивъобще присъединяването ни към ЕС.И аз имам странното чувство,че останалите 30% сте вие:)айде ,не трябва ли да сте малко по-оптимистично настроени??? :cry чак ми се  :sick като чета мненията.Колкопо-зле моем да станем въобще :cry  :cry

Тези проучвания не са вярни - всички сме ги чели. Аз нямам нито един познат /включително и нашите/, който да мисли, че ни чака нещо хубаво в ЕС, така че за мен това си е чиста манипулация, освен ако не приемем че познавам споменатите по-горе 30 процента от пловдивския регион :laughing:

По въпроса - няма начин да се оттървем от ЕС, така че колкото по-рано, толкова по-добре. В началото ще бъде мнооого кофти - малкия и средния бизнес ще загине, заплатите ще се вдигнат точно толкова колкото ще се вдигнат и данъците и останалите цени така че пак ще си броим стотинките в протритите джобове и ще псуваме управниците и т.н. .......... общо взето ще ни се случат куп "хубави" неща. Най-добрия вариант ще е да си останем в същото положение в каквото сме в момента, но не ми се вярва - със сигурност първите 2-3 години поне ще е много зле, след което нещата ще се нормализират и ще стане както е в момента. Но не си мислете, че нещо ще се промени към по-добре - това е най-голямата грешка, която може да се направи/може би единственото хубаво нещо ще е, че ще можем да караме 10годишни европейски трошки вместо 20годишни :punk /. В нашата страна не ни очаква спокойствие - не и в този живот! Но дано поне нещата отминат сега за да може бъдещите ни деца да видят какво е да живееш, а не да живуркаш :punk

Аз съм изключително щастлив, защото аз бях този, който поведе България към ЕС. :D

А сега сериозно, браво на Симено да е жив и здрав да изкара още един мандат и да станем една малка Швейцария на Балканите.

Като плюсове виждам налагането на европейските закони ,които са доста по строги от наще и се надявам някои хора с неясни доходи най накрая да влезнат в панделата.Също така след 7 години ще можем да бачкьорим където си искаме, ако ни вземат разбира се. Друг + е високите цени на цигарите  :punk

Отрицателни страни: животът ще стане по-скъп за българите и ние ще сме наемната работна ръка на шефовете от европа които с голямата лопата ще приватизират. Господ да пази дребните ни търговци щото наистина ще изчезнат. Ще забравим къде са Златни Пясъци и Албена защото това ще са немски и френски колонии. Същото се отнася и за Боровец, Пампорово, Чепеларе и т.н. :sick

Хахахахах кефи ме това момче, много е интелигентно!

Ха сега запомнете тези дето днес правиха купоните и зарята, добре ги запомнете.

След 2 години като дойде шамара ще ви питам дали ви се иска заря или по един автомат в ръка и 5 мин насаме с инициаторите

За съжаление когато изнасилването стане неизбежно, по-добре се опитай да му се насладиш

Някои хора наистина гледат доста негативно на нещата, от друга страна може ли някой да спре неизбежното. Квото ще става ще става - вече сме си сложили главата в торбата.

Целта ми не е скандал!Грешката е моя,нещо се заблудих и като "Тома неверни" звъннах на моя човек,ето къде ме ориентира:

ПЪРВО

ВТОРО

:beerchug  :moon:

Няма скандали тука, просто си обсъждаме :) Мерси за полезните линкове, не ги знаех.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...