Jump to content
BulForum.com

България подписа договор

ack

Recommended Posts

Какви са вашите настроения относно този факт?

Какви са ви опасенията и очакванията от нашето членство след 2007 г.?

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Какви са вашите настроения относно този факт?

Какви са ви опасенията и очакванията  от нашето членство след 2007 г.?

Със сигурност знам,че нещата не са толкова розови както ги представят и както изглеждат! Не очаквам това присъединяване като със вълшебна пръчица да промени положението в страната,за това трябва всички ние яко да бачкаме!Със или без съюза трябва да се потрудим много здраво!Иначе съм ЗА с големи букви!!!Лошото е,че зад нашите радости и пресилени празнувания на иначе не толкова велики събития винаги остава мъката...,за хората в Либия,за гладните които умират(дори в България),за много,много други...но това е друга тема!!!А иначе съм ЗА!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! :D :moon:

Ми.. Несъмнено печелим много от този съюз. Проблемът е, че ще загубим още повече! Един приятел от австрия, с когото се чух днес, ми изказа съболезнования (аз казах, че днес подписваме, а той "Еййй, горките :bgrin: ")... Неслучайно Щвейцария, Англия и т.н. се опъват и не щат да се присъединят. Просто "Европа" печели от това повече от нас! А ние се бутаме да им направим густо... Кво да кажа, БГ политика! :pirate

Икономически погледнато работата е в г...а!Ще смачкат всички дребни и средни производители и търговци,от това губят не само те но и ние,целта е Европа да внася всичките си боклуци(стоки) в България,което не е лошо за някои(по-заможни)хора!Но нека, аз съм (умерен) оптимист!Отново ще чакаме "по-добри" времена...! :hump:

:moon:

Ами днес на пощата трябваше да ни раздадат вазелин, защото ще ни дупят още по-яко

haha

da taka e

4udeh se koga li 6te se poqvi tema "4estito vi..... ES"

vidqhte kak ni skriha warez4eto

vij te i v foruma da data v laf4eto ima interesni ne6a

kak nsbokluk 6teli da vlizat po domovete, kak na nqkvi ne im dali da si kupqt cd-ta bez li4na karta...

mnenieto mi za ES e - qko SUXXXXXX :sick

Ако си мислите че кат влезнем в ЕС нещата ще се оправят от самосебе си дълбоко грешите! Ако сами не започнем да са оправяме ЕС няма да ни помогне мнооо :) Пък и ся кат влезнем правилата стават мноо по строги видяхте кво стана с фрий сървърите?! Тва е само началото :cry Няма да има вече пълна анархия законите ще се спазват стриктно( тва си има някой плюсове) ще затегнат мноо яко образованието и ако ся ви се струва гадно в даскало помислете си кво ще е след 3-4-5-6 години :angry: направо няма да се търпи дано да са опрай България искрено се надявам ма толкова жертви поне фрий сървърите да ни бяха оставили те на никой не пречат

Моите настроения по повода са,че ще го духаме под вода.Опитах се да се погавря с Ники Кънчев,като отидох и му дадох едно листче с надпис:"Помнете Чаталджа!".И той се погаври още по-стабилно с мен,като ми го върна с автограф и надпис "Помни Пловдив 2005".Много стабилно ме прекара....Е,сега поне ще плащаме по-високи данъци,ще има терористични актове...на кой му пука - в Европа сме! :angry1

А някой може ли да каже конкретно какво ще спечелим , или само се надявате ?

Един голям....

Аз съм ПРОТИВ, така и не разбрах какви ще са ползите за България от това членство.

Ами ползите са, че определена група хора ще забогатее още повече от субсидии и фондове.

Мен не ме е срам да питам, като незнам, та какво е Чаталджа ?

Един голям....

Аз съм ПРОТИВ, така и не разбрах какви ще са ползите за България от това членство.

E как да няма полза естествено че има

75-85% от малките търговци и производители ще се принудят да фалират

А има и полза ДДС-то (хубави и запазени автомобили)

но хората са се погрижили да компенсират (Еко такса)

Мен не ме е срам да питам, като незнам, та какво е Чаталджа ?

Чаталджа е предградие на Цариград,където стигат българските войски по време на Балканската война. ;)

Еми ... за ползи не знам, ама България си ми харесваше такава, каквато е. Не че не мразя кусурите ама Европа няма да ги оправи. Ще се оправят само тея дето могат да оцеляват. В заведенията ше е контрол и контрол за годинки (мен след месец няма да ме ебе де), няма да има вече "тея цигари са за татко", ако мога да цитирам една дърта чалгия "няма вече джипове, барове...". А българина си е свикнал да си пуши по улиците, да си фърля боклуците през терасата ... Кво звънат ти във вас и ти казват дай 50 кинта , нали :)

Тва в рамките на майтапа де, от към компютри ще (се опитат според мен) да въведат някви закони, което не ми харесва много ... Кефи ме беззаконието в България баси ... Кефи си ме простотията. Кефи ме, че няма терористи щото и за тях сме трета ръка хора, кефат ме българските "компетентни" журналисти. Кефи ме как бтк разправят че цените били по-евтини от тези в Европа ... Кефят ме българските заплати ..... Пак на майтап го избих ама по-хубаво няма да става. Само по новините така ще казват. Ама ... ше поживеем ше видим. Аз съм оптимист ... В краен случай ще се махна от България.

E как да няма полза естествено че има

75-85% от малките търговци и производители ще се принудят да фалират

А има и полза ДДС-то (хубави и запазени автомобили)

но хората са се погрижили да компенсират (Еко такса)

Хубави и запазени, ама да не са по-стари от 7 години, или 5 беше...

Prez 2007 6te se otyrvem ot vsi4ki cigani.

Е тва е най-тъпото изказване може би в тая тема :excl:

Иначе мисля, че докато не започнат да ни управляват хора с морал и обществена отговорност, ако ще и във всички съюзи във Вселената да влезнем, пак ще сме си на същия хал :excl: :excl: :excl:

мухахахха и как ще стане :devil времето когато можехме да се отървем от циганите мина :zzz ся сме станали гъзолизци и праим квото кажат щатите и ЕС :angry1

Хубави и запазени, ама да не са по-стари от 7 години, или 5 беше...

Като говорим за плюсове и за коли,ето плюс:Евро2(за коли произведени в ЕС не се плаща мито)!

Като говорим за плюсове и за коли,ето плюс:Евро2(за коли произведени в ЕС не се плаща мито)!

ЦИГАРИТЕ Stenli НЕ ЦИГАНИТЕ!!!!!

Евро 2 не беше ли стандарт за емисиите ? Как може да е плюс като тук караме 20 годишни трошки които бълват отрови като за световно ?

Да и къде ша идат тия мангали? В Турция ли? Кой иска мангали? Никой естествено ша стоят тука :) единствения начин е да са появи някъф кат Хитлер :)

Sorry за късния едит ма имам проблеми с компа

Да и къде ша идат тия мангали? В Турзия

Не, в Европа :)

Сега ще има голямо гъзене. Ей сега ще ни покажат как се е** тия от ЕС. Дано поне да дадат и малко възелин, че ще боли....

Лошото е че свикнахме да живеем с анархията и ще ни е трудно да свикнем с редът и дисциплината, които ни диктува ЕС. Аз си мисля че имаме още 6-10 години преход и тогава може да се пооправим.

Трябва да имате предвид че в България средната заплата е най-ниска в целия ЕС (дори и след Румъния). След присъединяването ни цените малко или много ще се вдигнат, което мисля добре се досещате до какво ще доведе

Евро 2 не беше ли стандарт за емисиите ? Как може да е плюс като тук караме 20 годишни трошки които бълват отрови като за световно ?

За газовете е Юро(Евро)4!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...