Jump to content
BulForum.com

Aide na Broodwar-a

uploader

Recommended Posts

Аз само 1 нещо не мога да разбера - след като има Headoff защо да не играем там ами да се уговаряме тука кога кой щял да прави игри. Там винаги има хора... да не пропускам нещо?

За кракове, ръкове не мога да помогна особено, понеже играя със диск (заради музиката), но доколкото знам се ползват или launcher-и, или се копира целия storm.dll някъде и се човърка в регистрите.

Няма нужда от кракове и launcheri. Всичко необходимо е да пипнеш леко registry-то и да нагласиш адреса и името на сървъра. Имаш 4 възможности и може да си ги нагаждаш както ти е кеф.

Но, отклонявам се. Ако има желаещи да поиграем - да се чувстват свободни да пишат тук ;]

Има има... даже конкретно с теб ще ми е интересно да се "сбием" :)

Той си играе в огиналния батъл нет, просто му се цъка с други българи. :) А иначе говореше за no cd crack, а не за промяна на сървъри и т.н...

Играя в Europe, защото първо - колкото и абсурдно да звучи - към europe сървъра имам по-добър ping, второ - има повече играчи на по-високо ниво и трето - Headoff е доста бъгав. Редовно при излизане на играч го хваща като дроп, редовно дропи играчи, поддържа немалко версии и се получава несъвместимост между играчите, а и бъга със създаването на игра - редовно никой не може да влезне в създадените от мен игри.

Ако проблема е в CD-Key-а - имам два, които още не съм дал, и към тях давам и работещ key changer. Присвоени са от една зала, която отказа да ми плати полагащата ми се последна заплата :)

А за регистрите и съответните сървъри - имам си bnetgateway editor, който мисли вместо мен :D

Ред: Още една причина да не обичам HoFF - дори и без да ползваш launcher-а им, дори и с само с редакция на регистрите да влезнеш веднъж там - изтрива ти останалите сървъри. Доста егоистично...

Ред: Още една причина да не обичам HoFF - дори и без да ползваш launcher-а им, дори и с само с редакция на регистрите да влезнеш веднъж там - изтрива ти останалите сървъри. Доста егоистично...

Изтрива ги некадърния им launcher... Иначе за другото си прав. Трябва най-сетне и аз да си купя един оригинален SC...

И без launcher, дори и когато си добавил gateway-а чрез регистрите - пак, след като си се логнал веднъж - изтрива останалите gateway-и. И ако искаш - мога да ти дам оригинален CD-key, само кажи и ще ти го драсна като PM.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...