Jump to content
BulForum.com

Aide na Broodwar-a

uploader

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Наистина ще е много хубаво дайте и линк за 1.10 че аз ооотдавна не сам играл и даже не знам и аз как да си подкарам сървъра

• 10 months later...

е момчета то има 1.11 вече бре .. дайте да играем на нея .. !? и дайте си определим среща/събиране и да цъкнем в сървъра на play.evrocom.net само кажете дата/час ( по възможност по-късничко ) и да цъкнем .. ;) мене ме бройте задължително !

е момчета то има 1.11 вече бре .. дайте да играем на нея .. !? и дайте си определим среща/събиране и да цъкнем в сървъра на play.evrocom.net  само кажете дата/час ( по възможност по-късничко ) и да цъкнем .. ;) мене ме бройте задължително !

Кво сте кажете за днес в 23:30 някаде

Ако има съгласни да пишат

Кво сте кажете за днес в 23:30 някаде

Ако има съгласни да пишат

аз тази вечер няма да мога .. мисля ,че ще е добре събота/неделя вечерта към 11 та да цъкнем до към 12:30 1:00 айде за тогава да остане плз ?

аз съм навит ама съм на 1.11 и се вързавам към сървара на хеадофф. някои ако може да каже как е нашия батълнет сървър ;)

Lametata iskat SC da igraqt a? :) :) :lol:

Mi adi de navit sum ..... ot 2-3 sedmizi ne sum igral tukmo she si go popripomnq adi kazfaite.I btw 2v2 iskam stoto iam i part.KO she kaeste utre ili drugi den da po4nem

Lametata iskat SC da igraqt a?  :)  :)  :lol:

Mi adi de navit sum ..... ot 2-3 sedmizi ne sum igral tukmo she si go popripomnq adi kazfaite.I btw 2v2 iskam stoto iam i part.KO she kaeste utre ili drugi den da po4nem

Обади се най-голямото ламе дето ще го пукам с една ръка на бруд ;)

Правя сарвара точно в 11:30 и ако няма никои до 11:40 излизам

Кво значи правиш сървър...просто влез и чакай някой да дойде..да не мислиш че като влезнат хората ще дават на "Join game". Просто гледат дали има някой и дали изобщо има някоъ в сървъра :).

ПС: аз също бих дошъл някоя вечер(най-вече за да напукам кофата на Thief), ама тая вечер не мога..

Кво значи правиш сървър...просто влез и чакай някой да дойде..да не мислиш че като влезнат хората ще дават на "Join game". Просто гледат дали има някой и дали изобщо има някоъ в сървъра :).

ПС: аз също бих дошъл някоя вечер(най-вече за да напукам кофата на Thief), ама тая вечер не мога..

Просто всеки средно интелигентен човек сте се сети кво имам предвид

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Предлагам да обявим един час да се налеем всички желаещи(защото не сме малко). Например довечера от 21:30 (GMT +2). Ако има навити да идват вход свободен (версия на играта 1.10) :D

• 4 years later...

UP

Последно време ми се е прицъкал brood. Ако има желаещи - може да направим някоя-друга игра. Принципно цъкам b.net, версия 1.15.3. За кракове, ръкове не мога да помогна особено, понеже играя със диск (заради музиката), но доколкото знам се ползват или launcher-и, или се копира целия storm.dll някъде и се човърка в регистрите.

Но, отклонявам се. Ако има желаещи да поиграем - да се чувстват свободни да пишат тук ;]

Аз си цъках по едно време, но напоследък нямам много време за нея...

Иначе може да се напрви и да не ти иска CD - копираш Install.exe-то от бруда, ако играеш него и го преименуваш на BroodWar.mpq.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...