uploader Posted August 26, 2003 Share Posted August 26, 2003 Ako ima fenove na ne bezizwestnia Star Craft, imaite predwid che sled 19:30 pochti wseki den ima hora koito igraqt SC. Koito iska da se wkluchwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted August 26, 2003 Share Posted August 26, 2003 кой,каде,защо и на коя весия играе бруудуар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustnik Posted August 27, 2003 Share Posted August 27, 2003 a ta kaaa... i ot koga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uploader Posted August 27, 2003 Author Share Posted August 27, 2003 versia 1.09 na battle.net servera, koito wijdash tuk waw wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 е хубуу де ама аз не ги разбирам тия работи обясни ми как да го подкарам тоя сервер на вареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustnik Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 az sum na 1.10 ... i kav e toz server ?!? da joina da porugam malko kato v starite vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 Наистина ще е много хубаво дайте и линк за 1.10 че аз ооотдавна не сам играл и даже не знам и аз как да си подкарам сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 http://warez.ru:8081/gamez2/Broodwar_update_1.10/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 е момчета то има 1.11 вече бре .. дайте да играем на нея .. !? и дайте си определим среща/събиране и да цъкнем в сървъра на play.evrocom.net само кажете дата/час ( по възможност по-късничко ) и да цъкнем .. мене ме бройте задължително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 е момчета то има 1.11 вече бре .. дайте да играем на нея .. !? и дайте си определим среща/събиране и да цъкнем в сървъра на play.evrocom.net само кажете дата/час ( по възможност по-късничко ) и да цъкнем .. мене ме бройте задължително ! <{POST_SNAPBACK}> Кво сте кажете за днес в 23:30 някаде Ако има съгласни да пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Кво сте кажете за днес в 23:30 някаде Ако има съгласни да пишат <{POST_SNAPBACK}> аз тази вечер няма да мога .. мисля ,че ще е добре събота/неделя вечерта към 11 та да цъкнем до към 12:30 1:00 айде за тогава да остане плз ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 аз съм навит ама съм на 1.11 и се вързавам към сървара на хеадофф. някои ако може да каже как е нашия батълнет сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 извинявам се намерих как става това в една тема във форума готов съм да цъкаме само кажете кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Lametata iskat SC da igraqt a? Mi adi de navit sum ..... ot 2-3 sedmizi ne sum igral tukmo she si go popripomnq adi kazfaite.I btw 2v2 iskam stoto iam i part.KO she kaeste utre ili drugi den da po4nem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Lametata iskat SC da igraqt a? Mi adi de navit sum ..... ot 2-3 sedmizi ne sum igral tukmo she si go popripomnq adi kazfaite.I btw 2v2 iskam stoto iam i part.KO she kaeste utre ili drugi den da po4nem <{POST_SNAPBACK}> Обади се най-голямото ламе дето ще го пукам с една ръка на бруд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Правя сарвара точно в 11:30 и ако няма никои до 11:40 излизам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Правя сарвара точно в 11:30 и ако няма никои до 11:40 излизам <{POST_SNAPBACK}> Кво значи правиш сървър...просто влез и чакай някой да дойде..да не мислиш че като влезнат хората ще дават на "Join game". Просто гледат дали има някой и дали изобщо има някоъ в сървъра . ПС: аз също бих дошъл някоя вечер(най-вече за да напукам кофата на Thief), ама тая вечер не мога.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Кво значи правиш сървър...просто влез и чакай някой да дойде..да не мислиш че като влезнат хората ще дават на "Join game". Просто гледат дали има някой и дали изобщо има някоъ в сървъра . ПС: аз също бих дошъл някоя вечер(най-вече за да напукам кофата на Thief), ама тая вечер не мога.. <{POST_SNAPBACK}> Просто всеки средно интелигентен човек сте се сети кво имам предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Кво стана бе хора ае да се разберем и да поцъкаме а!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Предлагам да обявим един час да се налеем всички желаещи(защото не сме малко). Например довечера от 21:30 (GMT +2). Ако има навити да идват вход свободен (версия на играта 1.10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Сега правя игра чакам 10 мин ако никой не дойде пускам Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Обади се най-голямото ламе дето ще го пукам с една ръка на бруд <{POST_SNAPBACK}> xaxa ne si go pukal samo ti ina4e moje da napravim nqkakav localen turnir ako iima zaribeni old school Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 shh p ichove dovrechera sha vlezna sled 6 i polovina da napraim edin brood kvo sha kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 UP Последно време ми се е прицъкал brood. Ако има желаещи - може да направим някоя-друга игра. Принципно цъкам b.net, версия 1.15.3. За кракове, ръкове не мога да помогна особено, понеже играя със диск (заради музиката), но доколкото знам се ползват или launcher-и, или се копира целия storm.dll някъде и се човърка в регистрите. Но, отклонявам се. Ако има желаещи да поиграем - да се чувстват свободни да пишат тук ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Аз си цъках по едно време, но напоследък нямам много време за нея... Иначе може да се напрви и да не ти иска CD - копираш Install.exe-то от бруда, ако играеш него и го преименуваш на BroodWar.mpq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.