Jump to content
BulForum.com

25.04.2005 na po6tata

z-man

Recommended Posts

Ми аз знам само, че Angel ще свирят...и даже не съм сигурен :) Ама ше ида да вида след малко за кво става въпрос :bgrin:

i az gi videh Angelite .ma ne razbrah v kolko po4va programata.

samo Angel li 6e svirat?

Току що звъннах на един приятел и той ми каза, че почва в 4 по план, но както обикновено се предполага, че ще почне в 4:30-5....не знае кой друг ще свири..сравнително сигурен източник е.

Каква музика  свири тази група?

Хард рок....общо взето доста AC/DC :)

Току що звъннах на един приятел и той ми каза, че почва в 4 по план, но както обикновено се предполага, че ще почне в 4:30-5....не знае кой друг ще свири..сравнително сигурен източник е.

А имаш ли представа до колко часа ще продължи :confused (ако това е запланувано,естествено)

Върнах се оттам преди половин час - много е глупаво,Ники Кънчев е водещ и ръси глупости само.Няма кой знае каква публика,Ейнджъл бяха първи,ще свирят и Сигнал и още някви.Програмата продължава до 21:00.Моят съвет - не ходете.

Голяма чикия беше, издържахме с приятелката ми до 6 и половина.

Едно на ръка, че си беше предизборна кампания на царедворците, ама то си беше ясно това.

По-тъпото беше като вместо да пускат звука и да гледаме като беше най-интересното трябваше да слушам някакви псевдомузиканти...

Българска му работа.

аз останах само 5 минути след като почнаха да свирят еинджъл. ама като си помисля, добре свиреха де, но имах и по-интересна работа. иначе доколкото знам, трябвало е да продължи някъде до 21 часа

Най се разсмях като питаха някакво момиченце какво иска да се промени като влезем в ЕС.

И то вика - да стане по-чист града и по-осветен, е било тъмно?

Стана ми адски смешно, защото градът ни е много по-чист от София примерно.

А за осветлението - живея между Бунарджика и Младежкия хълм и ги виждам ясно вечер - щом по пътищата нагоре към върховете лампите светят какво повече се иска? Има лампи навсякъде и то напълно работещи. Дори да търсете неосветена улица няма да намерите.

Ти какво очакваш да ти каже едно малко момиченце :) ?

От цялата програма вчера ми харесаха най-много фоерверките :) ама те толкова изстреляха, колкото сигурно няма на нито един от националните празници...

бтв,в4ера когат минавах бе6и о6те мн мн рано, към 5 и не6то да е било и не останах, ама бтв,да кажа 4е видях ВеНи и __смирнофф__:)ина4е явно не е имало нищо за пропускане,а бтв,нагъл,с теб ше си поговорим още малко за днес!!!

Няма къде да натиснеш някое маце, навсякъде ти светят с извинение :)

Ми на мен ми мина културният шок, вече паркирам на ярко осветена улица и не ми дреме, но въпросът е принципен!!!

В смисъл като си търсил улица дето да е тъмна и не си намерил и ти изръсят нещо такова за осветлението ти идва да им теглиш една на всички :) .

Ми на мен ми мина културният шок, вече паркирам на ярко осветена улица и не ми дреме, но въпросът е принципен!!!

ти по колите ли се натискаш,бе?тцтц :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...