z-man Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 nqkoi znae li kakva e programata za dove4era .koncert li 6te e .koi 6e sviri.nqkoi ako ima info da kazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Ми аз знам само, че Angel ще свирят...и даже не съм сигурен Ама ше ида да вида след малко за кво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 i az gi videh Angelite .ma ne razbrah v kolko po4va programata. samo Angel li 6e svirat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Каква музика свири тази група? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 i az gi videh Angelite .ma ne razbrah v kolko po4va programata.samo Angel li 6e svirat? <{POST_SNAPBACK}> Току що звъннах на един приятел и той ми каза, че почва в 4 по план, но както обикновено се предполага, че ще почне в 4:30-5....не знае кой друг ще свири..сравнително сигурен източник е. Каква музика свири тази група? <{POST_SNAPBACK}> Хард рок....общо взето доста AC/DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Много рано бе. Ако беше по човешко време, можеше и да намина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 da be naistina adski rano.misleh 4e 6e e pone 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Току що звъннах на един приятел и той ми каза, че почва в 4 по план, но както обикновено се предполага, че ще почне в 4:30-5....не знае кой друг ще свири..сравнително сигурен източник е. <{POST_SNAPBACK}> А имаш ли представа до колко часа ще продължи (ако това е запланувано,естествено) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Върнах се оттам преди половин час - много е глупаво,Ники Кънчев е водещ и ръси глупости само.Няма кой знае каква публика,Ейнджъл бяха първи,ще свирят и Сигнал и още някви.Програмата продължава до 21:00.Моят съвет - не ходете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Голяма чикия беше, издържахме с приятелката ми до 6 и половина. Едно на ръка, че си беше предизборна кампания на царедворците, ама то си беше ясно това. По-тъпото беше като вместо да пускат звука и да гледаме като беше най-интересното трябваше да слушам някакви псевдомузиканти... Българска му работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Хмм.. аз пък нищо не чух дори.. Явно е било тъпо Нали живея доста близо до главната и обикновено чувам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 аз останах само 5 минути след като почнаха да свирят еинджъл. ама като си помисля, добре свиреха де, но имах и по-интересна работа. иначе доколкото знам, трябвало е да продължи някъде до 21 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Най се разсмях като питаха някакво момиченце какво иска да се промени като влезем в ЕС. И то вика - да стане по-чист града и по-осветен, е било тъмно? Стана ми адски смешно, защото градът ни е много по-чист от София примерно. А за осветлението - живея между Бунарджика и Младежкия хълм и ги виждам ясно вечер - щом по пътищата нагоре към върховете лампите светят какво повече се иска? Има лампи навсякъде и то напълно работещи. Дори да търсете неосветена улица няма да намерите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Ти какво очакваш да ти каже едно малко момиченце ? От цялата програма вчера ми харесаха най-много фоерверките ама те толкова изстреляха, колкото сигурно няма на нито един от националните празници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 бтв,в4ера когат минавах бе6и о6те мн мн рано, към 5 и не6то да е било и не останах, ама бтв,да кажа 4е видях ВеНи и __смирнофф__ина4е явно не е имало нищо за пропускане,а бтв,нагъл,с теб ше си поговорим още малко за днес!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Няма къде да натиснеш някое маце, навсякъде ти светят с извинение <{POST_SNAPBACK}> Ми на мен ми мина културният шок, вече паркирам на ярко осветена улица и не ми дреме, но въпросът е принципен!!! В смисъл като си търсил улица дето да е тъмна и не си намерил и ти изръсят нещо такова за осветлението ти идва да им теглиш една на всички . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Ми на мен ми мина културният шок, вече паркирам на ярко осветена улица и не ми дреме, но въпросът е принципен!!! <{POST_SNAPBACK}> ти по колите ли се натискаш,бе?тцтц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.