_Dave_ Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Относно всички тези , които са МНОГО против това дело , което сътвориха НСБОП , е този топик . Лично информацията , която получавам от доста места супер много си противоречи . Незнам за вас , но на мене ми омръзна през 10 минути да чувам как някой си хленчи , че нямал Warez , еми Да , като са ламерчета и не могат да си намерят линкчета Аз се поразрових малко из всички пловдивски форуми и намерих няколко полезни линка , който всъщност са си като нашия Warez , но на китайски или японски незнам . Няма да пиша тук линковете , защото топика веднага ще бъде затворен и няма никой да може да изкаже мнението си . Днес ( 25.04.2005 ) в 10:20 сутрнта звънях на Support-а и попитах какво става с нашия локал , от отговора , който получих не ми стана съвсем ясно , какво ще е бъдещето на Warez и потребителите на GG Bit ; Evrocom ; и част от тези Ha Visio . Беше ми казано , че не може да ми се даде информация Явно е Фирмена Тайна Нека всеки един от тези , които искат да се запази Warez.ru или поне общноста му да даде своя глас и да видим каква информация ще сподели всеки и какво мнение ще даде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.