AssassiN Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Момчета вчера както си копирах от slave-a на master-a, ми се рестартира компютъра и след това вече не пожела да ми зареди Windows. постоянно ми дава"Error loading operating system". Някаква идея от какво може да е това? Моля ви се само не ми казвайте че ми е изгърмял нещо харда!!! Опа, това трябваше да е в Hardware. Sorry, ама ми е доста притеснено, моял някой да ми отговори ако знае! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Проблема ти е поскоро за ТУК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Харда е - сменяй, ако е в гаранция. Купувай, ако не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Проблема ти е поскоро за ТУК! <{POST_SNAPBACK}> Карай, простено му е - притеснил се е човека, случва се. Та И аз съм на това мнение - сменяй! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.