Jump to content
BulForum.com

Best Windows

AssassiN

Recommended Posts

Абе майна какъвто и Windows да си сложа, все ми изскача някаккъв проблем, особено със Service Pack 2. Я не мога да си crack-на програмите, я някои игри почват да ми правят направо quit to desktop без причина. Дайте някакъв линк за ефективен Windows.

Thank you

Абе майна какъвто и Windows да си сложа, все ми изскача някаккъв проблем, особено със Service Pack 2. Я не мога да си crack-на програмите, я някои игри почват да ми правят направо quit to desktop без причина. Дайте някакъв линк за ефективен Windows.

Thank you

По мое мнение SP2 наистина е нестабилен, но проблема с краковете и изхвърлянето от игрите не вярвам да е от него!

А пък аз вече повече от половин година съм със SP2 и съм нямал никакви проблеми при инсталация на нещо,кракване и подобни неща...дори съм много доволен!

А пък аз вече повече от половин година съм със SP2 и съм нямал никакви проблеми при инсталация на нещо,кракване и подобни неща...дори съм много доволен!

и аз така, тези които се оплакват, може би ползват бета версия или не добре интегриран СП2

Ей с това нещо съм аз и съм нямал нито един от твоите проблеми , а и една година не съм го пипал както сам ще видиш  :punk

moje li link4e?

poso4ete nqkoq naistina dobra i olekotena (lite) versiq na WinXP SP2 ako moje. mersi predvaritelno.

Thank you

Vsezi si pore4ai disk na SP2 ot microsoft. Tuk

nqma idealen windows!!!

Ето това за съжаление е истината. Добър или такъв който да ни върши известно време задоволително работата може, но идеален със сигурност няма(по много причини не ми се изброяват).

nqma idealen windows!!!

напротив. ИМА - тоя дет аз съм го орязал :D

SP2 rulez :P :P :P

Thank you

мога да ти дам само няколко най-прости насоки кво да правиш

1. след като инсталираш джама на ц:\ ( :D ) не махаш нищо от там :excl: - инсталирай само неща които нямаш намерение да махаш по-късно (ако смяташ да се бъзикаш то рано или късно ша са прецака)

2. сетваш статично виртуалната памет на 2г (препоръчвам разделение на харда 10г:всичко останало)

Като чета написаното от Heller12a - ми става смешно.

По безсмислено описание на процедурата по кракване на Windows XP трябва да се търси само в книгата на рекордите на Гинес.

Heller12a - когато постваш нещо първо помисли - " джама " ... " инсталирай само неща които нямаш " ... " сетваш статично виртуалната памет " - след подобни бисери, дори да разбираш нещо от компютри излиза, че нищо не разбираш.

Alien® почакай да помисля... Ти сигурно трябва да си таен Агент на НСБОП и вероятно все още не си разбрал, че никой няма да Ти даде линк към нелегален софтуер,(особенно след последния "лов на вещици") но все пак викаш - "дай да пробвам..." , а ?

XP pro SP2 , нямам абсолютно никакъв проблем.

От една година PC-to не е спирано и се държи супер.

Докато не се намесих преди няколко дена и му разказах играта :)

Според мен много зависи как се ползва един Windows .

XP ми е отговорът. От години го ползвам, без SPта, и честно казано, за разлика от предишните версии, с който съм работил, много рядко получавам необясними грешки от рода на Illegal operation (май така беше :P ).

Е, друг е въпросът, че откакто се замесих в LAN-интернета, работата е доста забавена :throw: (не забавна :laughing1: )

Нека не забравяме, че в много от случаите проблемите идват от задклавиатурното устройство :) иначе лично аз ползвам ХР сп 1 и не съм го преинсталирал поне от година

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...