Jump to content
BulForum.com

Най-добър изпълнител на преки свободни удари

sasho_1989

Кой бие най-добре преки свободни удари?  

122 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Незнам за другите но Тоти въобще не трябва да е в класацията.Тоя идиот нищо не прави от фал дани се с всичка сила като селянин и квото стане :)

Аааа някой е гледал Купата на Конфедерациите, а?

може да се каже :)

от доста време го слагам в моя топ 3 особено след мачовете му срещу Байерн преди в ШЛ но вече го слагам за Номер 1 :)

.Един Мартин Петров напримерно има много повече голове от фал от Роналдинио.

хахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахах

ахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахх :D :D :D

Е т'ва изби рибата в морето.

Жуниньо Пермамбукано (или там както е) е ненормален изпълнител. Голът срещу Гърция беше доста добър

хахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахах

ахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахх :D :D :D

Petrov-4

Ronaldinho-2

Tova izbi Ronaldinho vav zabite.Ti sigurno si 4uval Ronaldinho samo po novinite taka 4e molq ne komentirai

Незнам за другите но Тоти въобще не трябва да е в класацията.Тоя идиот нищо не прави от фал дани се с всичка сила като селянин и квото стане :)

Аз пък си мислех, че Тоти е техничен футболист :confused

Гледай малко Калчото...Тоти често стреля със всичка сила, но в повечето случаи това помага ;)

Е, вярно че отстрани изглежда като сватбар, ама... :punk

ахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахх  :D  :D  :D

Респект към Марто !

Petrov-4

Ronaldinho-2

Tova izbi Ronaldinho vav zabite.

B)

ахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахх  :D  :D  :D

Petrov-4

Ronaldinho-2

Tova izbi Ronaldinho vav zabite.Ti sigurno si 4uval Ronaldinho samo po novinite taka 4e molq ne komentirai

първо се научи да цитираш, второ Роналдиньо да няма само 2 гола от фаул в цялата си кариера

Petrov-4

Ronaldinho-2

Аз съм го чувал само по новините? Пич иди гледай някой мач и тогава ми сравнявай а???? Не можеш да сравниш Петров с Роналдиньо... и аз съм патриот, но просто не може да се сравни играта на тези двама играчи. Гледай един мач поне в който да участва Роналдиньо и после още един в който да участва Петров и тогав ми се прави на разбирач :censored2: :angry1 :angry1 :angry1

Аз съм го чувал само по новините? Пич иди гледай някой мач и тогава ми сравнявай а???? Не можеш да сравниш Петров с Роналдиньо... и аз съм патриот, но просто не може да се сравни играта на тези двама играчи. Гледай един мач поне в който да участва Роналдиньо и после още един в който да участва Петров и тогав ми се прави на разбирач  :censored2:  :angry1  :angry1  :angry1

До колкото виждам темата е за преки свободни удари,а не за кой колко е добар.Аз сам сигурен,че не можеш да назовеш 1 мач ,в който Роналдинъо е вкарал от фал

Барса - Осасуна(или Реал Сосиедат не помня точно) 1:0 от пряк.

Назови ми 2 мача в които Петров да е вкарал от фал? България - Хърватска и аз го гледах и за него знам, кажи ми други 2 мача :)

Два поредни мача вкара почти от тъчлинията и бяха последните кръгове.Щом за тях не се сещаш толкова по-зле за теб

да някой гледа всеки мач на Волфсбург под лупа

да някой гледа всеки мач на Волфсбург под лупа

Аз ги гледам на репортажи...Не е нужна лупа, за да видиш гол на Петров от 30 метра.

Роналдиньо неможе да се сравнява с Петров нито изпълнения от пряк-свободни, нито по скорост... :sick

От изброените ми се струва, че Синиша има най-много голове, но той е с много дълга кариера! За мен най-големият си остава Роберто Карлуш - уникален шут има! Но и Бекъм е много добър, макар и не толкова последните 2 сезона!

За мен най-великият изпълнител винаги ще е Жуниньо Пернамбукано!!! :bgrin:

Той бие най-добре от всички :punk

Ама го няма в анкетата! :lol: :laughing: :laughing: :lol:

Добре щом сте казали, че Петров е по-добър така да е. Но защо ли играе в Волсбург, а не в някои от големите европейски грандове, като е най-добрият играч? Волсбург определено не е от най - силните отбори в европа. А Роналдиньо? Някав слабак там дето са го влези на късмет в Барса.

Моето лично мнение няма да се промени. Според мен Роналдиньо е по добър изпълнител на преки свободни удари.

• 2 weeks later...

Този сезон наистина Роналдинио не е от най-силните изпълнители на преки свободни удари..но само този сезон.Затова гласувах за Стивън Джерард.

А какво спорите за Петров и Роналдинио...естествено е кой е по-добрия :confused :confused :confused Петров има 5 гола на кръст от пряк свободни удари :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...