Shiro Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ползвам nicotine от доста време (под линукс) и наистина каквато и мп3-ка да съм търсил, се я е имало там. Само, че понякога пускам я и нищо не се случва. Демек - никъде не ма вкарва, никъв сървър се не види. Никога не съм му обръщал внимание на това, никога не съм се човъркал, никога не съм се занимавал сериозно с нея. Пускал съм я след няколко чАса и е вървяла. Това защо става така? Сървърът ли пада, какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted May 5, 2005 Author Share Posted May 5, 2005 Ползвам nicotine от доста време (под линукс) и наистина каквато и мп3-ка да съм търсил, се я е имало там. Само, че понякога пускам я и нищо не се случва. Демек - никъде не ма вкарва, никъв сървър се не види. Никога не съм му обръщал внимание на това, никога не съм се човъркал, никога не съм се занимавал сериозно с нея. Пускал съм я след няколко чАса и е вървяла. Това защо става така? Сървърът ли пада, какво? <{POST_SNAPBACK}> Ами да... случва се от време на време да рестарират сървъра. Но се случва и понякога проблема да е в теб /доста по-рядко/. Можеш да проверяваш статуса на сървъра в реално време ето от тук. Наскоро имах един доста "странен" проблем. Никотин не щеше да се върже към сървъра mail.slsknet.net:2240 или нещо подобно, но като го напишеш ето така 38.115.131.131:2240 проблема се решава. Казвам ти го, за да не се чудиш понякога защо в сайта пише, че сървъра е online и бачка, а ти не можеш да се connect-неш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Aз основно се сдобивам с музика от slsk. Понеже аз слушам хаус и др. подобни, точно това е мястото, където намирам всичко (е, почти всичко) което търся. Много богата на електронна музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Тъпия Norton Firewall 2005 ми блокира slsk без да ме пита. Някой има ли представа как се "отпушват" портове с Norton Firewall 2005? Още нещо-soulseek-а ми се стартира когато си иска. В смисъл, че кликам върху иконката и нищо не става. Напомпвам я яко и пак нищо не става. След час примерно, ако пробвам пак си се стартира веднага. Някой друг да има същия проблем и да знае как се оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugs Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Аз също не виждам стая България В слск вилизам от .. днес , ника ми е същия както и тук, ако някой ме види може да се обади да полафим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Аз също не виждам стая България В слск вилизам от .. днес , ника ми е същия както и тук, ако някой ме види може да се обади да полафим <{POST_SNAPBACK}> НАтисни дясното копче на мишока върху която и да е стая и избери "Refresh Room List" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 НАтисни дясното копче на мисхока върху която и да е сатя и избери "Refresh Room List" <{POST_SNAPBACK}> долу на листа със стаите трябва да имаш "Create New Room" или само "CREATE". Цъкваш с мишката върху него и пишеш BULGARIA. Така както аз съм го написал, с големи букви и си вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.