lwl Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Soulseek e p2p програма за теглене на новоизлязла музика, филми, аниме и какво ли още не. Ако не сте си я свалили до сега, не пропускайте да го направите от: тук - за widnows тук - за линукс. Разбира се за линукс има и други клиенти, но според мен този е най-функционален и близък до windows версията с малки модификации в положителен аспект. Ползвам slsk ot към две години и съм доста доволен. Има си стая BULGARIA, в която се събират българи. Заповядайте и вие Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Soulseek рулез! И наистина съм съгласен че Nicotine е най-читавата версия за Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Ам то и аз го имам соулсийка ама не го ползвам чак толкова много освен ако не ми трябва нещо много забутано и никому известно ... тогава вече прибягвам до услугите му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 SLSK Rulz само дето по някога ми идва да чупя компира от него. Много забива от него и е супер бъгав пък колко пъти го включвам и неще да се конектне щото смотания му сървър e temporary down супер често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Click here to see the server status in real-time. this script tests if the slsk server is up. Slsknet.org :: Soulseek Board probing server... failed. the server seems to be down. Как се бачка с това чудо? Требва ли да си регистрирам име и парола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 samo install dava6 mu ot connection-> login as...->nqkvi imena -> connect i si ok mn dobro ne6to za new mp3 i DJ sets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 I mene ne me varzva, servera e dolo za momenta... iazak. chuval sam dosta raboti za tova jivotno ama do sega ne sym go probval... edna kolejka dosta go hvaleshe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Ам то и аз го имам соулсийка ама не го ползвам чак толкова много освен ако не ми трябва нещо много забутано и никому известно ... тогава вече прибягвам до услугите му <{POST_SNAPBACK}> А така! И именно в такива случаи програмката се оказва адски полезна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 що не вземем всички да влизаме в една стая в слск ??? примерно 'Bulgaria' ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 ок давам download file отивам в transfer и гледам тва не дърпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 ок давам download file отивам в transfer и гледам тва не дърпа <{POST_SNAPBACK}> ами ако ти е quended е нормално да не дърпа зависи от кой дърпаш...може да няма свободни slots за да дърпаш и трябва да чакаш да се освободи... а ако дърпаш от някой който има свободни слотове ще ти тръгне веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 що не вземем всички да влизаме в една стая в слск ???примерно 'Bulgaria' ??? <{POST_SNAPBACK}> То вече си има канал Bulgaria И не са много хората там,така че влизайте; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 То вече си има канал Bulgaria И не са много хората там,така че влизайте; ) <{POST_SNAPBACK}> da be samo deto si stoq sam tam :Pp~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 da be samo deto si stoq sam tam :Pp~ <{POST_SNAPBACK}> Как бе... Аз сега съм там и има 50 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Как бе... Аз сега съм там и има 50 човека <{POST_SNAPBACK}> е аз нищо не виждам кажи ми как е точно името на стаята ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 е аз нищо не виждам кажи ми как е точно името на стаята ??? <{POST_SNAPBACK}> BULGARIA Отстрани където са ти стаите цъкни да ти ги подреди по азбучен ред,а не по брой хора и търси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Тази програма е някаква лудница!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Biva q programkata,samo deto download-a stava malko bavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Който е научен кранчето да тече с поне 20к от локалния идва малко нагорно, да. Ама човек се учи на търпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Kво стана ве братче абсолютен блокаж не може да се конектне. Направиха ни атака ((((riaa))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Или просто е излязла нова версия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Хич неще да сваля тоя soulseek! DC++ е много по добра програмка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Хич неще да сваля тоя soulseek! DC++ е много по добра програмка <{POST_SNAPBACK}> хаха егати исказването! В slsk има къде къде повече музика от колкото в мрежата на DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted April 29, 2005 Author Share Posted April 29, 2005 хаха егати исказването! В slsk има къде къде повече музика от колкото в мрежата на DC++ <{POST_SNAPBACK}> Въпрос на вкус. На някои им е по-удобно с dc++, на други с slsk. На мен лично за музика slsk ми е фаворит, а за всичко останало dc++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Въпрос на вкус. На някои им е по-удобно с dc++, на други с slsk. На мен лично за музика slsk ми е фаворит, а за всичко останало dc++. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм Но пък и в slsk почти нищо друго няма освен музика и клипове Музика при това много За хора като мен които слушат музика дето я няма по фрии сървърите и Бг торенти slsk си е идеален. Бавно ама славно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.