Sudden Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 И аз съм на сървър Razorback ма не знам на кой точно иначе... ed2k://|server|193.200.15.140|4661|/ Това е сървъра на bol.bg за България иначе вижте http://mp3.bol.bg/edonkey/ Някои от линковете които предлагат там са: http://www.sharereactor.com http://www.peerweb.org Списъци с ed2k адреси на филми, mp3, игри, конзоли (PS2, XBOX), DVD-rip и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Нищо не ще да ми сваля, портовете са ми наред.. Намирам си файловете които търся, но не ще да зацепи да ги свали Данеби защото не съм шернал нищо.. между другото как се шерват файлове и директории.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Нищо не ще да ми сваля, портовете са ми наред..Намирам си файловете които търся, но не ще да зацепи да ги свали Данеби защото не съм шернал нищо.. между другото как се шерват файлове и директории.. <{POST_SNAPBACK}> Слагаш ги в папката "incoming" на Мулето и си ги шернал Ами изчакай,то не става веднага...Понякога съм чакал с дни да зацепи да сваля това,което съм избрал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 аз пък имам голям късмет за 1 нощ свалям около 200 МБ и то с гигабит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Абе има ли нещо вярно в това, че като си отвориш UDP порта и ти се качва по-бързо рейтинга? Защото аз със триста зора успях да си го отворя от firewall-а и в крайна сметка се получи, че за 1 седмица свалих по-малко от 20МБ. Помислих, че е от новата ми тарифа (max upload 9), но после реших да затворя порта за да видя какво ще стане и когато вечерта погледнах вече беше свалило 70МБ . А относно опашките... никога не ми се е случвало да сваля от над 3-ма човека наведнъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Kак се вдига този рейтинг и от каде да видя какъв ми е рейтинга, защото свалям с 0.1к ако въобще тръгне да сваля, не съм свалил и една песен, просто не ще да зацепи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Kак се вдига този рейтинг и от каде да видя какъв ми е рейтинга, защото свалям с 0.1к ако въобще тръгне да сваля, не съм свалил и една песен, просто не ще да зацепи.. <{POST_SNAPBACK}> eMule е крайно неподходяща за сваляне на песни! Файлове от по няколко мегабайта може да ги влачи със седмици. Ако искаш да сваляш mp3-ки, по-добре си потърси друга P2P програма - например Kazaa или LimeWire. Или направо сваляй цели албуми - отнема горе-долу същото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 muleto si vurvi samo vi tryabvat 90-100 dl v opashkata i shte poddurja 40-50KB postoyanen download. Da drupnesh neshto konkretno si e mukaaaaaaaaa obache. Imam si edin wallpaper koyto ot 4 dena stoi na 99.9% pri uslovie che ima 10-15 sources "mule" kvo da iskash ot nego. a da poslednata sedmica sum drupnal kum 9GB prez mule-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Абе нещо мулето ми прави номера с портовете. От две седмици не може да вдигне даунлоад над 1-1,5 кб. Смених ги, но пак не помага Кажете ми някой подходящ номер на порт (към Еврокома съм). EDIT: Няма нужда, сам се оправих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 vanka kakvi portove izpolzva6?Kak re6i problema 6toto pri men e systoto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Въртете портове докато стане. Не чакайте на първия си ден от инсталацията на мулето да започнете да сваляте с нормална скорост. Собствения си рейтинг не можете да видите. Мулето - президент! 12.3 gb download за 16 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Въртете портове докато стане.Не чакайте на първия си ден от инсталацията на мулето да започнете да сваляте с нормална скорост. Собствения си рейтинг не можете да видите. Мулето - президент! 12.3 gb download за 16 дни <{POST_SNAPBACK}> na kvi portove si ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 ВИНАГИ е On Queue и Waiting... да му е... !!!! Някаква идея. Сигурно го имам от повече от 6-7 месеца и винаги е правило така. Максимум съм свалил сигурно 400МБ за толкова време.. ОМГ... кажете как става на Д+ съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vastos Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Niakoi moje li da pomogne? kogato se opitam da vlqza v sarvar mi se izpisva slednoto nesto: "You are a lowid" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Niakoi moje li da pomogne?kogato se opitam da vlqza v sarvar mi se izpisva slednoto nesto: "You are a lowid" <{POST_SNAPBACK}> Low ID демек .... трябва да си отвориш порта, на който да "слуша" муленцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
vastos Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 kak da si go otvoria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Ами в моята версия на мулето си има специален бутон за това в настройките, до номерата на портовете, на него пише "Open these ports on internal WinXP firewall". Ако ползваш само файъруола на WinXP, достатъчно е просто да кликнеш на него и да дадеш Yes, когато WinXP те попита дали да отвори портовете. Ако обаче имаш допълнително инсталиран файъруол, тогава трябва да си ги отвориш от съответната програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 глупости са това че мулето прилича повече на torrents отколкото на DC++ вярно е много е бавно но има абсолютно всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 УПС... Problem fixed :}} EDIT: Явно problem-a не е fixed... :// 11.10.2005 ?. 14:29:53: WARNING DonkeyServer No1 (62.241.53.2:4242) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. Help... o,O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Я кажете няколко добри уп и даун порта, че откакто е преинсталирах положението е трагично и все не мога да случа на портове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Бацай смело random портове докато стане, пробвай с каквото си харесаш от 1025 до 65535 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Нещо не мога да разбера.Как да направя така че да търся едно нещо от много сървъри а не да се connect само към един сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Ivanov Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Нещо не мога да разбера.Как да направя така че да търся едно нещо от много сървъри а не да се connect само към един сървър. В Search избери опция Global Servers, тогава сървърът препраща заявката и към другите, така че ти фактически търсиш във всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 имам въпрос Значи аз сам със Емуле 1.1Ф плюс гледам че дарпам от хора с Емуле 0.47Ц това означава ли че дарпам по бавно от тях и да питам каде точно се намират портовета за нагласяне аз сам на ГГБИТ и кои порт е най подходящ Благодаря и да питам колко е максимума за схернати фаилове ЕДИТ: само хора с LOW|ID свалят от мен :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 1. Последната официална версия на мулето е 0.47c. Другите, които виждаш са модификации на оригинала. Не оказват влияние на скоростта ти. 2. Портовете са в Options -> Connection. Ако ще ги сменяш, пробвай със случайно избрани четирицифрени числа. Най-подходящ порт няма. 3. Максимума за шернати файлове зависи от сървъра ако не се лъжа. Не шервай повече от 10 хиляди. Не шервай музика на отделни mp3-ки. 4. Няма никакво значение, че от теб свалят low-id хора. Важното е ти да не си low-id Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.