tankis Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Еми хубава програмка,малко бавно но всичко е сигурно.Преди няколко дни брат ми свали някакви песни,които даже тук не са мислили да ги качват още.Изтеглете си я от www.data.bg!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Много по-близко е до торентите, отколкото до DC++ Освен това в eMule има всичко, макар и да пристига бавно, но ако търсите нещо което не е UBER-NEW, можете да го намерите там Но става бавно .. много бавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Адски правилно , много е бавнооооооооо , tankis ти откри студената вода , но мерси за предложението все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 23, 2005 Author Share Posted April 23, 2005 Да...знам,че е бавно,но пък бая неща свалих!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Общото с DC++ e, че се пуска от иконка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Мулето съм го признал!! Квото го няма в БГ си го намирам там, въпреки бавността! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Oф писна ми. С тия нови разпоредби само програми инсталирвам заради една тъпа мр3-ка. емуле, ДС++, Битторент.... Айде да идва вече новото поколение даунлоуд че да си избера поне единия начин на сваляне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Адски правилно , много е бавнооооооооо , tankis ти откри студената вода , но мерси за предложението все пак <{POST_SNAPBACK}> Ами така е! бавно но сигурно колко софт съм дръпнал с него дето никъде другаде го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Oф писна ми. С тия нови разпоредби само програми инсталирвам заради една тъпа мр3-ка. емуле, ДС++, Битторент.... Айде да идва вече новото поколение даунлоуд че да си избера поне единия начин на сваляне. <{POST_SNAPBACK}> Е неси само ти спокойно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 За бога, братя, помагайте! Мулето ми се осра нещо! Проблема не е в кредитите ми или в това, че съм на опашката за някой файл. От вчера наобяд му стана нещо. Останалите потребители си свалят от мен на общо основание с 9к. Когато аз трябва да свалям обаче, след като ми се освободи слот за някой файл, изписва Transferring, тръгва с 0 B/s, зацикля така за малко и пак изпадам в опашката. Проблема не е в това, че имам малко кредити, довчера работеше идеално. Представа си нямам какво му стана, просто вече дори да имам свободен слот за файловете, които искам, не ще да отцепи и да тръгне да сваля. Help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 И аз имам такъв проблем. Скоро се получи. Засега решение нямам, но поне не съм само аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Aphex - problem FUCKING SOLVED! Evrocom нещо са се ебавали с портовете. Тествах стандартните и даваше, че работят нормално. Но не Смених порта си на друг и всичко тръгна нормално. Смени си порта на нещо в диапазона 1024 - 2^16 и пробвай пак. Трябва да стане. Евроком не стига, че махнаха warez, а сега и някакви опити да задушат p2p ли ще има? Не на мен тия, ако обичате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Пробваите на тези: ТСР : 4762 UDP : 4772 При мен винаги работи наи-добре на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Как мога да тествам кои портове са ми разрешени, щото наистина има промяна и са забранили някои потрове, които са дефолт за мулето??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Options>Connection Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Някой сваля ли с мулето??? Щото от 3 дена не мога да тегля нищо! Когато ми дойде реда да тегля от даден юзър, просто го прескача и никакъв даунлоуд. Само аплоудвам!При всички ли е така??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Някой сваля ли с мулето??? Щото от 3 дена не мога да тегля нищо! Когато ми дойде реда да тегля от даден юзър, просто го прескача и никакъв даунлоуд. Само аплоудвам!При всички ли е така??? <{POST_SNAPBACK}> Ами аз вчера го пуснах за малко и сваляше, макар че скоростта беше странно ниска. Портът ми е 4661. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Ами аз вчера го пуснах за малко и сваляше, макар че скоростта беше странно ниска. Портът ми е 4661. <{POST_SNAPBACK}> При e-mule няма такова понятие "странно ниска" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 imma stranno burzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 imma stranno burzo <{POST_SNAPBACK}> nqkoi pat i tva go nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Просто не сваляйте по един файл, за да не се изнервяте от чакане. Пускайте по 5-6 наведнъж, след час-два нещата потръгват и постоянно има поне три неща, които се свалят. Последната ми сесия е 7 часа - 450mb. Не мисля че е зле (PS - на Евроком 18 лв съм) [Edit] И пак за да не съм голословен, ето как нещата се развиват съвсем добре с по-голямо Download queue: http://img246.echo.cx/img246/7831/mule7gd.png [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 туко-що си инсталирах еМуле 0.45b и като я пусна постоянно Анти-вирусната(Norton Anti-virus 2005) ми изкарва съобщение да избера block/permit.. избирам permit,но след 10 секунди пак ме пита абсолютно същото ...Ако може да ми помогнете,ще съм много благодарен ЕДИТ:Искам да попитам,анти-вирусната влияе ли върху Мулето ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 ot koi server svalqte v eMule-to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Сървъра няма значение, като търсиш ползвай метод "Global (Server)". А по принцип - Razorback 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 mi i az do skoro polzvah Razorback 2 ,no ot skoro se polo4ava taka ,4e kato pusna nqkakuv search v tozi server i samo mi sedi prazen toq list ,kudeto se poqvqvat namerenite raboti. v ostanalite serveri mi namira vsi4ko ,koeto pusna za search ,samo v Razorback 2 ni6to ne mi otkriva tva ot kakvo moje da e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.