Jump to content
BulForum.com

Kakaw zifrow aparat da kupia ....

Recommended Posts

в смисъл. За фотоапарат ли става дума. Ако е така, гледай го все едно избираш компютър. Имат доста подобни с тях неща вече. Най-дообри са според мен НР

А бе я моля ти се. К'ъв е тоя буркан отпред. :D Искаш човека да го е срам да го извади пред хората ли? НР са едни от най-добрата компания за изобщо компютърната техника, фотоапарати, Принтери ...Ето ти и линк. Не можах да намеря по-скъп, ама смятам че и това ще ти сърши работа. И най-вече, гледаш да е с около 250 МВ HDD за да можеш да запаметиш около 170 снимки. Абсолютно трябва да има видео и звук, за да може да правиш клипчета и най=важното е да има корекция на червени очи, защото не е много приятно всяка снимка да я преправяш, повярвай ми. За 20-ина снимки ще ти мине половин работен ден ако още не си свикнал. Този фотоапарат от линка има 32 МВ памет, обаче за някой лев повече може да си сложиш 250 МВ (по-принцип така ги дават винаги) и пак няма да е 1000 лв. а всичко останало си го има.

Абе малко се изхвърляш с тия НР....чак пък номер едно и за фотоапаратите. Не смятам така, въпреки, че точно след 2 дена ще си купувам НР апарат, но просто защото цената ми е изгодна, а и апарата не е съвсем лош.

Иначе има Кодак, Сони, Олимпус, Практика....и всяка от тези фирми има прекрасни модели фотоапарати.

А kinnamus е поставил много неправилно въпроса - дайте модел до 1000 лева :confused Ами откъде да знам какво смята да прави с този апарат (освен да снима :P ). Някои имат предпочитания към слим моделите, други - към тези с многото пиксели и перфектно качество на снимката, трети - към професионалните модели с 1000 ръчни функции....просто класовете (и предназначението им) много се различават.

Е, всичкото това до тука не ти ли е достатъчно? Просто прочети какво са написали всички и това е. Midex не казвам че те са единствените. казах че:

НР са едни от най-добрата компания...
Рабира се че има и други добри фирми. Но аз поне съм останал най-доволен от НР. Разбира се и Кодак също са добри. Олимпус са добти, но нещо не съм забелязал да имат толкова много екстри, колкото други марки, въпреки че и те са скъпички. Другите няма да ги коментирам, защото ще излезна прекалено много интелигентен, а аз не съм. :D

kinnamus всички разбраха за парите. Кажи как си представяш че трабва да изглежда твоя фотоапарат. Избери си нещо от на Midex поста. :)

Според мен това е поне 50-то питане на тази тема но и аз пак да дам малко "акъл". kinnamus запомни ,че до цена около 2000 лева влиза в класа "сапунерки" така ,че най-важните въпроси които стоят пред теб са:дали да ми е удобен апарата-тоест малък,удобен за снимане(вадя от джоба и щракам),малко "по-висок" клас(сиреч малко повече ръчни "глезотии")ако смяташ от време на време да "изцеждаш" снимките което почва да се рзминава леко с бързото щракане,и трети вариант е ,че ще трябва и да се гъзарим(като тук няма значение какво може или не апарата) просто взимаш най-виждащият се от далече(лъскав,голям,стърчащ) и това е.По въпроса за мегапикселите за тази сума можеш да се вмъкнеш между 2 и 8 като не забравяй, че пикселите са само мярка за количество а не КАЧЕСТВО и много хора тука изпадат в голяма заблуда.По-добре ще е да разгледаш снимки за да си прецениш за себе си.За цената която си дал наистина можеш да купиш доста модели и марки като избора ще ти е доста труден по-простата причина ,че в този клас почти всички производители са със изравнени възможности като между отделните модели има съвсем незначими разлики но кои ще са ти от полза можеш да разбереш само с опит.Най-доброто решение за теб е отиваш в магазина с парите гледаш питаш ,ако ти стои добре в ръката,ако ти е удобен(менюта,настройки,време за снимане,превключване между режимите)ако прави добри снимки(за твоето око) това е апарата за теб,грабваш и това е. Добрите марки в този клас за мен са; Canon,Fuji,Sony,Olimpus,Nikon,HP като реда в който ги изписвам не им правя класиране или по-качество. Успех.

в смисъл. За фотоапарат ли става дума. Ако е така, гледай го все едно избираш компютър. Имат доста подобни с тях неща вече. Най-дообри са според мен НР

Не, че искам да те обиждам, но HP и цифров апарат нещо не върви заедно. Хубав цифров апарат Канон, котаго говорим за дигитални апарати преди всичко Канон и останалите. :punk. Аз ти препоръчвам А95 или всичко като по-голям клас от марката Канон!

А бе я моля ти се. К'ъв е тоя буркан отпред. :D  Искаш човека да го е срам да го извади пред хората ли? НР са едни от най-добрата компания за изобщо компютърната техника, фотоапарати, Принтери ...Ето ти и линк. Не можах да намеря по-скъп, ама смятам че и това ще ти сърши работа. И най-вече, гледаш да е с около 250 МВ HDD за да можеш да запаметиш около 170 снимки. Абсолютно трябва да има видео и звук, за да може да правиш клипчета и най=важното е да има корекция на червени очи, защото не е много приятно всяка снимка да я преправяш, повярвай ми. За 20-ина снимки ще ти мине половин работен ден ако още не си свикнал. Този фотоапарат от линка има 32 МВ памет, обаче за някой лев повече може да си сложиш 250 МВ (по-принцип така ги дават винаги) и пак няма да е 1000 лв. а всичко останало си го има.

ami burkan ama da ma izvinqavash tva eparat za profesionalno snimane s full manual nastroiki na vsi4ko taka4e obrazovai se po vaprosa i togava govori 4e bil burkan a za hp hi4 ne sa edna ot nai dobri te kompani naistina pravqt hubavi snimki noo defectirat mnogo po otnoshenie na svetkavicata s photosmart 735 sam i ve4e mi dadoha predi 1 sedmica 3 nov aparat stot na prednite dva im defectira svetkavicata t.e izgorq i da sa nadqvam 4e toq nqma da ima takav problem s parviq hp bqha naprail kam 700 snmiki

s vtoriq bqh naprail 4000 snimki nqkade

segashniq tretiq mi e na 350 snimki ve4e

taka4e ima mnogo po dobri aparati i firmi govorq za profesionalnata fotografiq a tazi cena deto kinnamus e dal ne misliq 4e izka obiknoven aparat

govorq kato firmi cannon za men tva enomer edno firma za profesionalni fotoaparati sled tavs a nikon olimpus kodak konika-minolta , praktika

ot HP sam dovolen samo ot ka4estvo na snimka det predlagat no ot ka4estvo na aparata ne

Preporachajte mi zifrow aparat na zena do 1000 lw..

Kakwo da wzema

Ей един гъзарски, те ти още един, а за полупрофесионалните горе са ти го казали Panasonic FZ20.

breakneck, този 'буркан' е LEICA DC VARIO ELMARIT..ама ти едва ли знаеш какво е това.. Все едно човек да има пари за Ролс Ройс а ти да му викаш - "Земи си Волга бе, супер е, най-доброто!!"

breakneck, този 'буркан' е LEICA DC VARIO ELMARIT..ама ти едва ли знаеш какво е това.. Все едно човек да има пари за Ролс Ройс а ти да му викаш - "Земи си Волга бе, супер е, най-доброто!!"

Правилно. Изобщо не съм и го чувал. Едва ли и ти си чувал за него до сега. Добре че му видя името в интернет. Пък и ролс ройс не ми харесват. И не видя ли че тези фотоапарати които ги предлагаш ги няма в Пловдив. И отгоре на това не са кой знае какво. Чудното е че всеки попрочел малко от горните постове, започва да дава повече акъл и да се прави на разбирач. Видях характеристиките на толкова много рекламирания от няколко човека фотоапарат още в началото. Вярно е, добър е, но външно не ми харесва. Поне за мен трябва да има и това. Както казаваш lubo1972 , трябва да е и "гъзарски". Все едно да караш волга с двигателя на мерцедес и да се фукаш на този който кара БМВ че твоята кола е по-добрата.(образно казано, защото ако незнаеш двигателите им са еднакви) XC^^The_Devil^^ явно така си и пазиш нещата. Аз имам НР и съм направил доста повече от 700 снимки и доста клипчета със звук. Не смятам, че щом ти е изгораля една светкавица значи тази марка са боклук и нищо не струва. Един фотоапарат се оценява далеч по други критерии. Но явно за Веб това е на първо място.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...