b0r3d Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 За неразбралите aph3x изключва хъба вечер , защото си пази машината , следователно хъба се пуска когато aph3x стане . Средната продължителност на работа е около 13 часа на ден , което за дадения момент си е нормално ... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 mersi ^^ az s po4udih 6to v4era izvednaj m rezna DC++ ama si legnah Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 За неразбралите aph3x изключва хъба вечер , защото си пази машината , следователно хъба се пуска когато aph3x стане . Средната продължителност на работа е около 13 часа на ден , което за дадения момент си е нормално ... Поздрави <{POST_SNAPBACK}> Ако може да сложи едно "Работно време" за да знаем кога да "пазаруваме" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Ако може да сложи едно "Работно време" за да знаем кога да "пазаруваме" <{POST_SNAPBACK}> Доста иронично прозвуча , но пък и той не е длъжен да пуска хъб , направи го с най - добри намерения , за да сме всички доволни докато от евроком направят нещо подобно , ако все пак няма ирония в думите ти работното време е от към 12 до към 1 2 вечер ... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 abe harabia mnoo vreme go niama toia hub Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 abe harabia mnoo vreme go niama toia hub <{POST_SNAPBACK}> Ми човека спи бе,не иска да си тормози машината и го спира,как иначе.Щом си е направил труда да го направи у тях за да им е добре на всички кво мрънкате.Винаги някой е недоволвн квото и да се направи за него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 А така Миме кажи им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 ne sam kazal 4e sam nedovole i ne mrankam!Ama mnogo spi toia 4ovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 ne sam kazal 4e sam nedovole i ne mrankam!Ama mnogo spi toia 4ovek <{POST_SNAPBACK}> Еми снощи хъб-а работи до към 1-2 часа през нощта,пък и е неделя ти кво искаш да не спи ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 spoko de ludoto i az te obi4am Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 Добро утро Просто изчаквам да видя каква ще е реакцията на evrocom и тогава ще преценя дали си заслужава да го държа непрекъснато включен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 След като няколко дни от както продъществува SaE.mine.nu нямаше никаква реакция от страна на администраторите - тоест все едно не съществува, смятам да преустановя неговата работа. Решението ми е продиктувано от това че никой от тях не проявява никакво желание да помогне за развитието на това което е изградено до момента. Много се радвам на подкрепата която получих от потребителите и въпреки че някои от тях имаха идеи за решаването на проблема със непрекъснатия uptime, не мога да ги приема поради това че не мога да гарантирам че целите (тоест хармонията) които царят в нашия хъб ще продължават да се спазват. Ще изчакам още малко, докато поне видя един пост от администратор в тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Sorry! Ако е прозвучало иронично Просто и аз сутринта се опитах да се свържа, но не можех Благодарен съм все пак, че знам кога да тегля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Ще изчакам още малко, докато поне видя един пост от администратор в тази тема. от умрял писмо ще чакаш ... или просто и кратко да получиш едно "НЕ" тук админите ги пиши "бегали" :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Браво за хъбчето! Включвам се задължително и шервам ~35GB музика. Тъй като съм меломан, държа да съм изряден и съм я подредил по стил, изпълнители и албуми . Have fun . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 aph3x abe da nezeme6 da zakrie6 huba nedei taka be 4ovek molia ti se Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 86 users - 1.62 TB Развиваме се .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 мда яко е хъбчето и аз се включих Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 значи имам 1 въпрос Защо когато се свържа към някои хъб без значение кой веднага ме дисконектва Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 share-нал ли си нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Готин хъб Включвам 50GB Movies, 2GB Software и 10GB Игри @aph3x Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 Ето една нов бонус за нашето малко общество http://aph3x.ath.cx/gallery/ базирана на Coppermine. Очаквайте да я преместя на сървър със 24 часова работоспособност, но засега се наслаждавайте на тази бета версия Регистрирайте и не забравяйте за лимита от 1024 kB Няма да отговарям на въпроси от рода на - как да кача снимка.. защото първо е елементарно и второ галерията е напълно преведена на български. Enjoy Edit: айде.. 2048 kB.. ще черпите бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSnDip Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 vlizam s 52 gb share Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Значи няколко въпроса . 1во само за музика ли е (тъпо въпросче , ама да знам) 2ро значи за да мога да съм "работоспособен" първо трябва да кача 1 гигабайт , нали ? А и също така това много бавно ли става , след като съм на тарифа - 18 лв. на месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Значи няколко въпроса . 1во само за музика ли е (тъпо въпросче , ама да знам) 2ро значи за да мога да съм "работоспособен" първо трябва да кача 1 гигабайт , нали ? А и също така това много бавно ли става , след като съм на тарифа - 18 лв. на месец <{POST_SNAPBACK}> ne e samo muzika,koi kakwoto e sharanal ima, s kolkoto si teglil predi s tolkowa i sq ste teglish(ako si na ggbit 2-3mb/s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.