ShadowX Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Prenosim CD Player , chete CDA,Mp3,wma... ima 40 sek. anti-shok ... kuche marka e ... no si bachka mnogo dobre... 40lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Prenosim CD Player , chete CDA,Mp3,wma... ima 40 sek. anti-shok ... kuche marka e ... no si bachka mnogo dobre...40lv. <{POST_SNAPBACK}> Az se interesuvam ...... oba4e 6te mi dade6 li o6te malko Info za nego .... ako uspee6 da nameri6 nekav link samo da vida za ko stava vapros .... kutiq ima li ? , slu6alki ? , adapter(mislq 4e trea ima) , bateriqta kolko mu darji ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 i az se interesuvam ot player4eto.Kaji markata kolkoto i da e ku4a.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Ako moje6 ka4i i snimki 6tot i az se interesuvam ot nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 23, 2005 Author Share Posted April 23, 2005 Emi pichove kvo da vi kaja... markata e nqkva ne chuvana , obache v momenta ne e v men i nemoga da vi kaja tochno kakva e, inache mnogo dobre si sviri ... nikakvi zabelejki , chete si i dirs i subdirs bez problemi ... i RW-ta chete stiga da ne sa 9059054 pyti zapisvani razbirase , kutiq slushalki i adapter nqma ... ekstri vanshi nqma .Raboti s 2 baterii size AA , i iskarva nqkade okolo 6-7 chasa NON STOP svirene na mp3ki v rejim "qdo drusane" ( postoqnno pusnat Anti-shock ) v smisal ... bez da se spiram mnogo mnogo na edno mqsto. Inache bez anti-shocka shte izkara nqkade okolo 10-11 chasa ... moje i da zarejda baterii ( akumolatorni razbira se ) a za snimki shte vida kakvo moga da napravq no mislq che do nqkolko dni shte moga da vzema edin foto aparat da go snimam i shte kacha ... no moje da nqkvo nikakvo no ne sam imal problemi s nego ... ot 4 meseca go imam i pochti postoqnno slusham , mnogo dobre si raboti , silen zvuk vadi (kolko moje edno portativno CD ... ) . Ima i nqkolko vgradeni Ekvalaizera (EQ) ... nqma nikakvi zabelejki po nego , osven nqkoko draskotinki ...slushlkite bqxa hubavi no gi skasah bez da iskam zatova e bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Davai 30 leva ako se interesuva6 --> pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 23, 2005 Author Share Posted April 23, 2005 btw zabravix da kaja che chete ID3v1 i ID3v2 ( chete imeto na mp3kata kakto e opisano - ne imeto na faila a imeto opisano v samata mp3ka ) ... izpisva go cqloto ime ... - mi6o_ , 40lv go davam choveche , trqbvat mi 40 leva az inache nqmashe da go prodavam , mashinkata raboti mnogo dobre i si me kefi , no mi trqbvat parite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Az pak nqmam pove4e ot 30 no puk ofertata mi e suvsem realna v kus period ot vreme(dokato ne gi izhar4a) pone o6te 4-5 dena.Ako ne se nameri 4ovek za 40 i si mnogo na zor go zimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 heh , smqtam che shte moga da namerq kopuvach za 40 lv, vse pak player-a si e stabilen ... btw dneska shte kacha snimki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.