Jump to content
BulForum.com

Поздрави от Ванкувър, Канада

Godfather

Recommended Posts

Аха, значи някъде около засечката на Queens Rd и 1ва магистрала... То всички големи градове са направени по тоя начин. В Чикаго аз, където бях, кварталчетата (villages) бях от размер 1/3 Тракия до 3 пъти колкото Тракия, но повечето бяха съвсем малки, но за сметка на това много. Фактически downtown е градът. Другото са други градове...като няма празно място между тях... Както и да е - кефи се, разглеждай (щото има много какво) и пращай снимки. На мен поне ми е интересно, макар да знам общо взето за какво става дума...

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

браво хубаво място за живот си си избрал успех в начинанието и мн. приятно преживявания във Ванкувър и чакаме снимковия материал :)

братле усещам как скоро ще помо,олиш накой да ти изпрати снимки от Пловдив :)

Иначе ти пожелавам успехи и бързо издигане в работата и мнооооогоооо паричкииииии

Намира се на "долния ляв" (югозападен) ъгъл на Канада. Иначе казано на границата с щата Washington от САЩ и в щата British Columbia от Канада...което ще рече...англоговорящата част... Общо взето френският се ползва основно на източното крайбрежие (да не река само в Квебек), а английският е официален език навсякъде...особено в British Columbia...

Един мой приятел преди години се изнесе там и сега май е точно във Ванкувър. Ако видиш Асен Гюрджеклиев от Пловдив (също много добър компютърджия и специалист по електронна техника) предай му поздрави от Пламен. :punk :rolleyes:

Btw, тоя на снимката пред лимузината в Post #5 ти ли си.....щото или ми се струваш много малък, или колата ми изглежда прекалено голяма. :D

Btw, тоя на снимката пред лимузината в Post #5 ти ли си.....щото или ми се струваш много малък, или колата ми изглежда прекалено голяма. :D

Хаха, това е сина ми :)

Благодаря на всички за пожеланията и аз ви желая да преследвате успешно мечтите си.

Докато има проксита ще се чуваме и ще има още снимки - обещавам ;)

Уредил си се вече :)Сичко най в Ванкувър.Шш земи пусни един кабел и на мен от тоя нет :)И честит имен ден на всичкй носещи имена на цветя.И подобни.

Гледки от West End - най-гъсто населения жилищен район на Северна Америка (всички небостъргачи са жилищни сгради, а не офиси). Намира се в западната част на downtown Vancouver:

van_23_apr_008.jpg

van_23_apr_007.jpg

van_23_apr_014.jpg

van_23_apr_022.jpg

van_23_apr_023.jpg

van_23_apr_083.jpg

van_23_apr_084.jpg

van_23_apr_051.jpg

Успех на новото място и не ни изоставяй от помощта ти във форума. Че колко въпроси още те чакат.. :):)

Ай успех

Друго да питам - планове за зимните олимпийски игри във Ванкувър?

Да сме живи и драви - сто процента ще съм на олимпиадата. То тука ще стане направо лудница - точно в подножието на планината сме :)

Въпросът ми беше, дали имаш планове по на едро? Т.е. поне до олимпийските игри през 2010та...

За по-наедро не съм се замислял, има доста време до тогава :)

Много се радвам за теб Godfather!

Като гледам, вече се вливаш и вписваш добре в обстановката там. Само така!

Канада е супер място за живот :) ако беше и по-топло щеше да е рай :rolleyes: хехе

много яки снимки !!!

Успех ! и всико най-хубаво :D

Канада е супер място за живот :) ако беше и по-топло щеше да е рай  :rolleyes:  хехе

много яки снимки !!!

Успех ! и всико най-хубаво  :D

Канада е огромна страна (втората по големина в света след Русия). Има ледове, обаче има и места, където през цялата година не пада никакъв сняг. Такова място е Ванкувър. Аз дори вчера се потопих за първи път краката в океана. Не ми стигна куража да се гмурна, но има хора дето вече го правят. В момента по нашето черноморие едва ли ще ти стиска дори крака си да потопиш.

То затова крайбрежието на Британска Колумбия е доста по-различно от останалата част на Канада ;)

Канада е огромна страна (втората по големина в света след Русия). Има ледове, обаче има и места, където през цялата година не пада никакъв сняг. Такова място е Ванкувър. Аз дори вчера се потопих за първи път краката в океана. Не ми стигна куража да се гмурна, но има хора дето вече го правят. В момента по нашето черноморие едва ли ще ти стиска дори крака си да потопиш.

То затова крайбрежието на Британска Колумбия е доста по-различно от останалата част на Канада ;)

Хайде добре пристигнал в това чудесно за живеене място!И бърза професионална реализация,че тия красоти май струват повечко откъдето и да е другаде в Канада.

За къпане май трябва да отскочиш с корабчето до Victoria,на острова отсреща.Дори и палмички имало,както ми разправя една канадка родом оттам.

Я прати малко снимков материал от Whistler,да видим как върви подготовката эа 2010.Има вероятност тогава да съм Ви нагости.

Успех!

Хайде добре пристигнал в това чудесно за живеене място!И бърза професионална реализация,че тия красоти май струват повечко откъдето и да е другаде в Канада.

За къпане май трябва да отскочиш с корабчето до Victoria,на острова отсреща.Дори и палмички имало,както ми разправя една канадка родом оттам.

Я прати малко снимков материал от Whistler,да видим как върви подготовката эа 2010.Има вероятност тогава да съм Ви нагости.

Успех!

Не е нужно да се ходи до Victoria, тука плажовете са в изобилие, а температурите там да са само с градус два по-високи.

От Whistler ще има снимки скоро, когато си взема кола ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...