GeorgiK Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Аха, значи някъде около засечката на Queens Rd и 1ва магистрала... То всички големи градове са направени по тоя начин. В Чикаго аз, където бях, кварталчетата (villages) бях от размер 1/3 Тракия до 3 пъти колкото Тракия, но повечето бяха съвсем малки, но за сметка на това много. Фактически downtown е градът. Другото са други градове...като няма празно място между тях... Както и да е - кефи се, разглеждай (щото има много какво) и пращай снимки. На мен поне ми е интересно, макар да знам общо взето за какво става дума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 браво хубаво място за живот си си избрал успех в начинанието и мн. приятно преживявания във Ванкувър и чакаме снимковия материал Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Явно ще се ходи в Канада при приятеля но той е в Монреал но иначе пожелавам успех на Gotfather и да постигне това което иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 братле усещам как скоро ще помо,олиш накой да ти изпрати снимки от Пловдив Иначе ти пожелавам успехи и бързо издигане в работата и мнооооогоооо паричкииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Това в коя част на Канада е? Анлийско или френскоговорящата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Намира се на "долния ляв" (югозападен) ъгъл на Канада. Иначе казано на границата с щата Washington от САЩ и в щата British Columbia от Канада...което ще рече...англоговорящата част... Общо взето френският се ползва основно на източното крайбрежие (да не река само в Квебек), а английският е официален език навсякъде...особено в British Columbia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Един мой приятел преди години се изнесе там и сега май е точно във Ванкувър. Ако видиш Асен Гюрджеклиев от Пловдив (също много добър компютърджия и специалист по електронна техника) предай му поздрави от Пламен. Btw, тоя на снимката пред лимузината в Post #5 ти ли си.....щото или ми се струваш много малък, или колата ми изглежда прекалено голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Всичко най-хубаво и много успехи в Канада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 qkooooooo, godfather, naprawo ti zawijdam blagorodno skoro da pokajesh oshte snimki i da ne ni zabrawqsh wupreki chasowata razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 23, 2005 Author Share Posted April 23, 2005 Btw, тоя на снимката пред лимузината в Post #5 ти ли си.....щото или ми се струваш много малък, или колата ми изглежда прекалено голяма. Хаха, това е сина ми Благодаря на всички за пожеланията и аз ви желая да преследвате успешно мечтите си. Докато има проксита ще се чуваме и ще има още снимки - обещавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Радвам се, че вече си открил добрите страни на Ванкувър... Давай същия дух, пожелавам ти успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Force Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Уредил си се вече Сичко най в Ванкувър.Шш земи пусни един кабел и на мен от тоя нет И честит имен ден на всичкй носещи имена на цветя.И подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 Гледки от West End - най-гъсто населения жилищен район на Северна Америка (всички небостъргачи са жилищни сгради, а не офиси). Намира се в западната част на downtown Vancouver: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Прекрасни снимки,благодарим ти.Успех и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Успех на новото място и не ни изоставяй от помощта ти във форума. Че колко въпроси още те чакат.. :) Ай успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Мерси за снимките, много са яки. Много успехи и не забравяй форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Друго да питам - планове за зимните олимпийски игри във Ванкувър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 Друго да питам - планове за зимните олимпийски игри във Ванкувър? Да сме живи и драви - сто процента ще съм на олимпиадата. То тука ще стане направо лудница - точно в подножието на планината сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Въпросът ми беше, дали имаш планове по на едро? Т.е. поне до олимпийските игри през 2010та... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 Въпросът ми беше, дали имаш планове по на едро? Т.е. поне до олимпийските игри през 2010та... За по-наедро не съм се замислял, има доста време до тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Много се радвам за теб Godfather! Като гледам, вече се вливаш и вписваш добре в обстановката там. Само така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Канада е супер място за живот ако беше и по-топло щеше да е рай хехе много яки снимки !!! Успех ! и всико най-хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 Канада е супер място за живот ако беше и по-топло щеше да е рай хехемного яки снимки !!! Успех ! и всико най-хубаво Канада е огромна страна (втората по големина в света след Русия). Има ледове, обаче има и места, където през цялата година не пада никакъв сняг. Такова място е Ванкувър. Аз дори вчера се потопих за първи път краката в океана. Не ми стигна куража да се гмурна, но има хора дето вече го правят. В момента по нашето черноморие едва ли ще ти стиска дори крака си да потопиш. То затова крайбрежието на Британска Колумбия е доста по-различно от останалата част на Канада Link to comment Share on other sites More sharing options...
bipo Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Канада е огромна страна (втората по големина в света след Русия). Има ледове, обаче има и места, където през цялата година не пада никакъв сняг. Такова място е Ванкувър. Аз дори вчера се потопих за първи път краката в океана. Не ми стигна куража да се гмурна, но има хора дето вече го правят. В момента по нашето черноморие едва ли ще ти стиска дори крака си да потопиш. То затова крайбрежието на Британска Колумбия е доста по-различно от останалата част на Канада <{POST_SNAPBACK}> Хайде добре пристигнал в това чудесно за живеене място!И бърза професионална реализация,че тия красоти май струват повечко откъдето и да е другаде в Канада. За къпане май трябва да отскочиш с корабчето до Victoria,на острова отсреща.Дори и палмички имало,както ми разправя една канадка родом оттам. Я прати малко снимков материал от Whistler,да видим как върви подготовката эа 2010.Има вероятност тогава да съм Ви нагости. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 Хайде добре пристигнал в това чудесно за живеене място!И бърза професионална реализация,че тия красоти май струват повечко откъдето и да е другаде в Канада. За къпане май трябва да отскочиш с корабчето до Victoria,на острова отсреща.Дори и палмички имало,както ми разправя една канадка родом оттам. Я прати малко снимков материал от Whistler,да видим как върви подготовката эа 2010.Има вероятност тогава да съм Ви нагости. Успех! Не е нужно да се ходи до Victoria, тука плажовете са в изобилие, а температурите там да са само с градус два по-високи. От Whistler ще има снимки скоро, когато си взема кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.