botevbeerboys Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Аз лично чакам торента!!Тия DC++ глупости вообще не мога да ги възприема!!Дано да направят торента по скоро!Иначе и в "Япония" съм добре де за сега! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Da samo nqkoi da ima da ti obqsni kak s se tegli ot taq prostotiq torent 6toto 100 4oveka mi razpraat razli4ni raoti regnah se i taka ne se i opravih Zatva nai dobre DC++ 6toto e barzo i lesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Da samo nqkoi da ima da ti obqsni kak s se tegli ot taq prostotiq torent 6toto 100 4oveka mi razpraat razli4ni raoti regnah se i taka ne se i opravih Zatva nai dobre DC++ 6toto e barzo i lesno <{POST_SNAPBACK}> Първо ти трябва торент клиент (Bit torrent, Bit Comet...много са), след тва намираш тракър (сайт на който има торенти), регистрираш се и след това от архивите на сайтоа си намираш някакъв торент файл (носи името на това, което искаш да си свалиш и има разширение .torrent , няколко килобайта е и представлява нещо като shortcut към компютри, които имат този файл), след тва (тук вече торент клиента трябва да е инсталиран) кликаш два пъти на файла и ти се стартира торент клиента, който започва да търси юзъра с най добра връзка, от който желаният файл ще се източи по-бързо процеса на сваляне на файл се нарича leech, а когато някой дърпа от теб - seed, можеш да сийдваш дори да нямаш целия файл а и аз да питам нещо: тва с торентите ще бъде тракър и ще е нещо като аренабг нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 абе аренабг е бати тъпата простотия ако не сийдвам ще ми делнат акаунт боли ме да го делват има си дц++ а и евроком ще си свършат работата скоро време и тва е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 абе аренабг е бати тъпата простотия ако не сийдвам ще ми делнат акаунт боли ме да го делват има си дц++ а и евроком ще си свършат работата скоро време и тва е ! <{POST_SNAPBACK}> Е... това според теб...Аз лично съм много доволен от Арената, и се надявам и Warez-a да стане по-подобен начин. А тва DC++ е много зле - бавен и неудобен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Е... това според теб...Аз лично съм много доволен от Арената, и се надявам и Warez-a да стане по-подобен начин. А тва DC++ е много зле - бавен и неудобен! <{POST_SNAPBACK}> И аз така мисля и защо в крайна сметка се налага пускането на дс+? Не може ли да има 2 торента само- по един за ГГБИТ и ЕК? И какво ще стане с Японците и Китайците? Лично аз искам да има един списък с картинки за игрите и филмите и от него да си свалям едно файлче и оттам да си го адна в торента. Така смятам, че е най-лесно иначе съм на всичко навит само и само да си имам файлчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 абе аренабг е бати тъпата простотия ако не сийдвам ще ми делнат акаунт боли ме да го делват има си дц++ а и евроком ще си свършат работата скоро време и тва е ! <{POST_SNAPBACK}> Малко offtopic... Искам да те питам как очакваш да получиш нещо без ти да дадеш? Не мислиш ли, че е малко егоистично от твоя страна да дърпаш от арената и да не сийдваш. Нали и другите трябва да могат да свалят, а ако няма сийдъри няма и download. Айде ся си помисли кво ще стане ако сички като теб си мислят - "Абе аз нали си свалих новата игра, новия албум, новия филм, а па другите тъпанари да фащат гората...". Трябва да свикнем с това че, за да получим трябва и да дадем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Е... това според теб...Аз лично съм много доволен от Арената, и се надявам и Warez-a да стане по-подобен начин. ... <{POST_SNAPBACK}> ако скоростта се запази същата (на Д+ съм), 'ич не ме вълнува дали ще има warez torrent ... освен ако не вдигнат локалния или пък ограничат bg peering-a. във втроия случай не виждам смисъл да оставам на евроком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 И аз така мисля и защо в крайна сметка се налага пускането на дс+? Не може ли да има 2 торента само- по един за ГГБИТ и ЕК?И какво ще стане с Японците и Китайците? Лично аз искам да има един списък с картинки за игрите и филмите и от него да си свалям едно файлче и оттам да си го адна в торента. Така смятам, че е най-лесно иначе съм на всичко навит само и само да си имам файлчета <{POST_SNAPBACK}> Пускането на DC++ hub е много добро в нашия случай най-малкото заради няколкото мноооого готини пича там, ако се сещаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 преди малко влезнах в хъба ... и забелязвам една тенденция, която лично се надявам да е само временна. появяват се едни users, с едно съдържание на нещо познато ..... ако нещата вървят в тази насока, ще трябва да се простя с удобството да си слушам музиката on-line. в момента има един http каталог в bg peering-a, ама търсенето е малко неудобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 dobre de majna kyv e smisyla http i dc++ se taq ne mojah da razbera samo me zatrudnqvat s tva dc++, ve4er da sedi pcto on kato 4e li tiq user ne mogat da se prosledqt.. ще трябва да се простя с удобството да си слушам музиката on-line.<{POST_SNAPBACK}> emi az ve4e se prostih si4ko si vla4a posle ako ne mi haresa - triq, kakvo da napravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 абе аренабг е бати тъпата простотия ако не сийдвам ще ми делнат акаунт боли ме да го делват има си дц++ а и евроком ще си свършат работата скоро време и тва е ! <{POST_SNAPBACK}> Сори батка, ама мина времето на пиявиците, които само дърпат без да дават. Ако си мислиш, че еврокомския торент няма да е така .. много грешиш Нека си има DC++ .. нищо че е супер кьопава програма и там идват последни нещата Който обича само да си смуче - нека стои в DC++, там така или иначе няма защита срещу пиявици. Който иска да получава нещата бързо - торент (или други места(w00x ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Сори батка, ама мина времето на пиявиците, които само дърпат без да дават. Ако си мислиш, че еврокомския торент няма да е така .. много грешиш Нека си има DC++ .. нищо че е супер кьопава програма и там идват последни нещата Който обича само да си смуче - нека стои в DC++, там така или иначе няма защита срещу пиявици. Който иска да получава нещата бързо - торент (или други места(w00x ) <{POST_SNAPBACK}> mi az nqma protiv da "davam" oba4e kak da stane s max 30k o6te pove4e 4e ako nqkoj vla4i ot mene s 30k to az ne moga da svalqm s max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Ти не се оплаквай защото аз свалям с максимум 20 а дърпат от мен с максимум 10.Аз само като им кажа ква ми е връзката и се отказват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 mi az nqma protiv da "davam"oba4e kak da stane s max 30k o6te pove4e 4e ako nqkoj vla4i ot mene s 30k to az ne moga da svalqm s max <{POST_SNAPBACK}> Еми става. И аз съм с макс 30к и имам коеф 2.30+ в арената .. явно не е проблем. Е, не свалям всеки филм и всяка игра, които излязат и коеф-а си остава. Всичко е до мерак Разбира се, и аз се надявам да има увеличение на ъплоуда .. но не го решавам аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Сега не знам какъв мерак трябва да имаш с тоя ъп при положение, че като мен сваляш само качествени двд филми??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Сега не знам какъв мерак трябва да имаш с тоя ъп при положение, че като мен сваляш само качествени двд филми??? <{POST_SNAPBACK}> Сваляш DVD-RIP-ове. Или сваляш по-малко. Както казах - мина времето на перманентните даунлоудъри, демек на хората с километрични опашки в <insert download manager here>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Мина времето на хората с нисък ъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 абе кво ми говорите казах че тъпото на аренабг е че ти делват акаутна тва ме дразни едно е да сиидваш ок нп аз 1 файл от там съм свалил и съм го и сиидвал доста време тъпо ми е че ми делват акаута и се праат на големи боли ме свалям от дц++ все едно свалям от стария ни вареза такаче за мен в момента хъба си върши работата идеално ще видим като стане и локалния торент тракър как ще стоят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 абе кво ми говорите казах че тъпото на аренабг е че ти делват акаутна тва ме дразни едно е да сиидваш ок нп аз 1 файл от там съм свалил и съм го и сиидвал доста време тъпо ми е че ми делват акаута и се праат на големи боли ме свалям от дц++ все едно свалям от стария ни вареза такаче за мен в момента хъба си върши работата идеално ще видим като стане и локалния торент тракър как ще стоят нещата <{POST_SNAPBACK}> Написано си е - при неактивност ти се трие акаунта. Ако смяташ да си активен - регваш се. Ако не - не. При положение, че има ограничение на 45,000 потребителя, готино ли ще ти е да не можеш да се регнеш и да знаеш че едно поне 15,000 не са свалили нищо от месец, че и повече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Написано си е - при неактивност ти се трие акаунта. Ако смяташ да си активен - регваш се. Ако не - не. При положение, че има ограничение на 45,000 потребителя, готино ли ще ти е да не можеш да се регнеш и да знаеш че едно поне 15,000 не са свалили нищо от месец, че и повече ? <{POST_SNAPBACK}> Напълно верно!!Ако си горе-доло редовен не те барат хората!!Няма значение колко си ъплоудвал,важното е да си активен!И за мем арената е един от наи добрите торент саитове!Е надявам се нашия да е по-добър де!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 както и да е чакам нашия торент за да видя какво ще правя за сега дц++ ме устройва добре бих казал само се нервя че ми е зле уплоада и когато се кънектне към мен гледам как се мъчи уплоада ми да вземат да го дигнат малко заедно с даунлоада няма да е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Някои има ли информация около развитието на въпроса за торент сървара на Евроком?!!Вено обръщам се най вече към теб,защото виждам,че си тук!Защото и в Япония вече не може да ходим!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Капитулираха горките, ама дано се съвземат Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Капитулираха горките, ама дано се съвземат <{POST_SNAPBACK}> А ве тъпа раота ! А може ли тук да попитам по едно време сутринта ..... форума са прецака ..... кво сана зако изклиучиха сервера низнам ама ..... а ве само едно ще кажа НАААААА http://ircimages.com/ircimages/3/e/3e062a8...48ad327d32a.jpg еи тва е за НСБОБ и ония типчета , които в момента го наблюдават и четът тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.