Jump to content
BulForum.com

Очаквайте скоро локален DC++ и Bittorent сървър

Veno

Recommended Posts

Аз лично чакам торента!!Тия DC++ глупости вообще не мога да ги възприема!!Дано да направят торента по скоро!Иначе и в "Япония" съм добре де за сега! :D !!

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Da samo nqkoi da ima da ti obqsni kak s se tegli ot taq prostotiq torent 6toto 100 4oveka mi razpraat razli4ni raoti regnah se i taka ne se i opravih

Zatva nai dobre DC++ 6toto e barzo i lesno

Първо ти трябва торент клиент (Bit torrent, Bit Comet...много са), след тва намираш тракър (сайт на който има торенти), регистрираш се и след това от архивите на сайтоа си намираш някакъв торент файл (носи името на това, което искаш да си свалиш и има разширение .torrent , няколко килобайта е и представлява нещо като shortcut към компютри, които имат този файл), след тва (тук вече торент клиента трябва да е инсталиран) кликаш два пъти на файла и ти се стартира торент клиента, който започва да търси юзъра с най добра връзка, от който желаният файл ще се източи по-бързо

процеса на сваляне на файл се нарича leech, а когато някой дърпа от теб - seed, можеш да сийдваш дори да нямаш целия файл

а и аз да питам нещо: тва с торентите ще бъде тракър и ще е нещо като аренабг нали?

абе аренабг е бати тъпата простотия ако не сийдвам ще ми делнат акаунт боли ме да го делват има си дц++ а и евроком ще си свършат работата скоро време и тва е :) !

абе аренабг е бати тъпата простотия ако не сийдвам ще ми делнат  акаунт боли ме да го делват има си дц++ а и евроком ще си свършат работата скоро време и тва е :) !

Е... това според теб...Аз лично съм много доволен от Арената, и се надявам и Warez-a да стане по-подобен начин. А тва DC++ е много зле - бавен и неудобен!

Е... това според теб...Аз лично съм много доволен от Арената, и се надявам и Warez-a да стане по-подобен начин. А тва DC++ е много зле - бавен и неудобен!

И аз така мисля и защо в крайна сметка се налага пускането на дс+? Не може ли да има 2 торента само- по един за ГГБИТ и ЕК?

И какво ще стане с Японците и Китайците?

Лично аз искам да има един списък с картинки за игрите и филмите и от него да си свалям едно файлче и оттам да си го адна в торента. Така смятам, че е най-лесно иначе съм на всичко навит само и само да си имам файлчета :D

абе аренабг е бати тъпата простотия ако не сийдвам ще ми делнат  акаунт боли ме да го делват има си дц++ а и евроком ще си свършат работата скоро време и тва е :) !

Малко offtopic...

Искам да те питам как очакваш да получиш нещо без ти да дадеш? Не мислиш ли, че е малко егоистично от твоя страна да дърпаш от арената и да не сийдваш. Нали и другите трябва да могат да свалят, а ако няма сийдъри няма и download. Айде ся си помисли кво ще стане ако сички като теб си мислят - "Абе аз нали си свалих новата игра, новия албум, новия филм, а па другите тъпанари да фащат гората...". Трябва да свикнем с това че, за да получим трябва и да дадем...

Е... това според теб...Аз лично съм много доволен от Арената, и се надявам и Warez-a да стане по-подобен начин. ...

ако скоростта се запази същата (на Д+ съм), 'ич не ме вълнува дали ще има warez torrent ;) ... освен ако не вдигнат локалния или пък ограничат bg peering-a. във втроия случай не виждам смисъл да оставам на евроком.

И аз така мисля и защо в крайна сметка се налага пускането на дс+? Не може ли да има 2 торента само- по един за ГГБИТ и ЕК?

И какво ще стане с Японците и Китайците?

Лично аз искам да има един списък с картинки за игрите и филмите и от него да си свалям едно файлче и оттам да си го адна в торента. Така смятам, че е най-лесно иначе съм на всичко навит само и само да си имам файлчета :D

Пускането на DC++ hub е много добро в нашия случай най-малкото заради няколкото мноооого готини пича там, ако се сещаш ;)

преди малко влезнах в хъба ... и забелязвам една тенденция, която лично се надявам да е само временна. появяват се едни users, с едно съдържание на нещо познато ..... ако нещата вървят в тази насока, ще трябва да се простя с удобството да си слушам музиката on-line. в момента има един http каталог в bg peering-a, ама търсенето е малко неудобно

dobre de majna kyv e smisyla

http i dc++ se taq ne mojah da razbera samo me zatrudnqvat s tva dc++, ve4er da sedi pcto on :(

kato 4e li tiq user ne mogat da se prosledqt..

ще трябва да се простя с удобството да си слушам музиката on-line.

emi az ve4e se prostih si4ko si vla4a posle ako ne mi haresa - triq, kakvo da napravq

Сори батка, ама мина времето на пиявиците, които само дърпат без да дават. Ако си мислиш, че еврокомския торент няма да е така .. много грешиш

Нека си има DC++ .. нищо че е супер кьопава програма и там идват последни нещата :) Който обича само да си смуче - нека стои в DC++, там така или иначе няма защита срещу пиявици. Който иска да получава нещата бързо - торент (или други места(w00x ;) )

Сори батка, ама мина времето на пиявиците, които само дърпат без да дават. Ако си мислиш, че еврокомския торент няма да е така .. много грешиш

Нека си има DC++ .. нищо че е супер кьопава програма и там идват последни нещата :) Който обича само да си смуче - нека стои в DC++, там така или иначе няма защита срещу пиявици. Който иска да получава нещата бързо - торент (или други места(w00x ;) )

mi az nqma protiv da "davam"

oba4e kak da stane s max 30k :confused

o6te pove4e 4e ako nqkoj vla4i ot mene s 30k to az ne moga da svalqm s max :sick

Ти не се оплаквай защото аз свалям с максимум 20 а дърпат от мен с максимум 10.Аз само като им кажа ква ми е връзката и се отказват.:)

mi az nqma protiv da "davam"

oba4e kak da stane s max 30k  :confused

o6te pove4e 4e ako nqkoj vla4i ot mene s 30k to az ne moga da svalqm s max :sick

Еми става. И аз съм с макс 30к и имам коеф 2.30+ в арената .. явно не е проблем. Е, не свалям всеки филм и всяка игра, които излязат и коеф-а си остава. Всичко е до мерак

Разбира се, и аз се надявам да има увеличение на ъплоуда .. но не го решавам аз.

Сега не знам какъв мерак трябва да имаш с тоя ъп при положение, че като мен  :angry1 сваляш само качествени двд филми??? :confused

Сваляш DVD-RIP-ове. Или сваляш по-малко. Както казах - мина времето на перманентните даунлоудъри, демек на хората с километрични опашки в <insert download manager here>.

абе кво ми говорите казах че тъпото на аренабг е че ти делват акаутна тва ме дразни едно е да сиидваш ок нп аз 1 файл от там съм свалил и съм го и сиидвал доста време тъпо ми е че ми делват акаута и се праат на големи боли ме свалям от дц++ все едно свалям от стария ни вареза такаче за мен в момента хъба си върши работата идеално ще видим като стане и локалния торент тракър как ще стоят нещата

абе кво ми говорите казах че тъпото на аренабг е че ти делват акаутна тва ме дразни едно е да сиидваш ок нп аз 1 файл от там съм свалил и съм го и сиидвал доста време тъпо ми е че ми делват акаута и се праат на големи боли ме свалям от дц++ все едно свалям от стария ни вареза такаче за мен в момента хъба си върши работата идеално ще видим като стане и локалния торент тракър как ще стоят нещата

Написано си е - при неактивност ти се трие акаунта. Ако смяташ да си активен - регваш се. Ако не - не. При положение, че има ограничение на 45,000 потребителя, готино ли ще ти е да не можеш да се регнеш и да знаеш че едно поне 15,000 не са свалили нищо от месец, че и повече ?

Написано си е - при неактивност ти се трие акаунта.  Ако смяташ да си активен - регваш се. Ако не - не. При положение, че има ограничение на 45,000 потребителя, готино ли ще ти е да не можеш да се регнеш и да знаеш че едно поне 15,000 не са свалили нищо от месец, че и повече ?

Напълно верно!!Ако си горе-доло редовен не те барат хората!!Няма значение колко си ъплоудвал,важното е да си активен!И за мем арената е един от наи добрите торент саитове!Е надявам се нашия да е по-добър де!! ;) :punk

както и да е чакам нашия торент за да видя какво ще правя за сега дц++ ме устройва добре бих казал само се нервя че ми е зле уплоада и когато се кънектне към мен гледам как се мъчи уплоада ми да вземат да го дигнат малко заедно с даунлоада няма да е зле :)

Някои има ли информация около развитието на въпроса за торент сървара на Евроком?!!Вено обръщам се най вече към теб,защото виждам,че си тук!Защото и в Япония вече не може да ходим!! :confused

Капитулираха горките, ама дано се съвземат  :confused

А ве тъпа раота ! А може ли тук да попитам по едно време сутринта ..... форума са прецака ..... кво сана зако изклиучиха сервера низнам ама ..... а ве само едно ще кажа НАААААА http://ircimages.com/ircimages/3/e/3e062a8...48ad327d32a.jpg еи тва е за НСБОБ и ония типчета , които в момента го наблюдават и четът тва :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...