Aleksandyr Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 тва пък отде го реши? <{POST_SNAPBACK}> Като си с ограничение и с модемче примерно аз както съм на Д+ повече от 111-112 от торент с много сийдъри ,а ако няма с 30кб/с-20кб/с.. Човек на 18лв от ггбит.нет като засече друг от ггбит и си сваля доста ,ама доста по бързо от мен ,а аз давам 30 кинта.. Ся само не ми казвай ,че ти си на Д и сваляш с 2000кб/с ,а не с 20кб/с Просто кабелния интернет на ЕК е много много слаб в отношение на скоростта.. Ограничението ,което ти е зададено ,както някой спомена и да се скъсаш неможеш да го надминеш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Да уе!Аз вчера дръпнах един филм от арената и го свялях с 1500кб/с!!!! Яко!НА Гигабит съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Защото си имал локален сийдър Модемите нямат бъдеще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Да уе!Аз вчера дръпнах един филм от арената и го свялях с 1500кб/с!!!! Яко!НА Гигабит съм! <{POST_SNAPBACK}> Колко ти е ъплоада в арена-та и на коя тарифа на ггбит-а си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastun4o Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Вено , искам само да те попитам , защо още има пуснато http от което може да се тегли , като ви е било забранено ? И много ще стане интересно ,ако се сийдва от Ек компютрити всичката информация ,дали пак няма да ви навестят от НСБОП ? Е сега вече спекахте яко .. махнахте си потребители (мрежите ) , мислихте се за много велики ... какво стана сега ? Ще сийдвате хиляди торенти , така ли ? Не мисля .Трябва да се сийдва от хиляди компютри ,че скоростите да са високи. Пак лъжете както с ПРОФИЛАКТИКА ... всеки вече има торент , Гигабит ще теглят с по 4-5 мб от него , а потребители с модемите пак ще ядат мухите . Интересно ми е само .. всеки вече има торенти , на тях се качва всичко ново ( при всички доставчици ) , скоростите са локални (над 1 мб ) , при Ек максимума ще е 180 к . Дали някой ще остане на Ек , не мисля ... Дали утре другиден няма да ти бутнат Гигабит ? Тогава пак ли ще говориш ,че има профилактика ? <{POST_SNAPBACK}> хмм, тъй като Вено не отговаря аз ще помисля от негово име. Гигабит може да теглят с по 4-5 мегабайта от него ако го има в мрежата им, тогава обаче не е ясно дали няма да почне да се задръства мрежата между потребителите която е 100 мбита и не могат да я ограничат, така че 2ма ако теглят помежду си на 5-10мб/с останалите 10 след тях може да духат супата теоретично, отделно кой ще пусне да дърпат от него със 4-5 мб/с, ще се излъже 1-2 пъти ама като му лагнат пц-то да не може да мести мишката дори, ще започне един рев. Както всички знаем интернет не е битторент, както виждаме евроком предлагат качествен интернет, докато гигабит високи локални скорости. Така, че който квото му трябва. На всички е ясно, че в момента технологията с кабелни модеми не може да е конкурентна по скорости на лан мрежите, така че не се надявайте на скорости по-високи от 400 кб/с на кабелен модем, като не е ясно дали Евроком ще го предложат скоро това. Кабелните модеми предлагат по-надежден, по-сигурен интернет, не забравяйте че досега никой не са изключили заради вирус, за разлика от гигабит. Според мен който иска п2п и високи скорости от локала отива на гигабит или друг лан. Всичко занапред ще си е както сега, не виждам какво ще е различното, просто досега гигабит си теглеха от вареза по-бързо, ся ще си теглят по-бързо от п2п, ако го има в тяхната мрежа разбира се иначе барат меча с 5-10 кб/с. И както казах интернет не е п2п, някои хора като мен работят с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Колко ти е ъплоада в арена-та и на коя тарифа на ггбит-а си ? <{POST_SNAPBACK}> Ми ъплоада първо беше 20-30кб/с ама по някое време качваше на 180-200!На 18лв съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 хмм, тъй като Вено не отговаря аз ще помисля от негово име. Гигабит може да теглят с по 4-5 мегабайта от него ако го има в мрежата им, тогава обаче не е ясно дали няма да почне да се задръства мрежата между потребителите която е 100 мбита и не могат да я ограничат, така че 2ма ако теглят помежду си на 5-10мб/с останалите 10 след тях може да духат супата теоретично, отделно кой ще пусне да дърпат от него със 4-5 мб/с, ще се излъже 1-2 пъти ама като му лагнат пц-то да не може да мести мишката дори, ще започне един рев. Както всички знаем интернет не е битторент, както виждаме евроком предлагат качествен интернет, докато гигабит високи локални скорости. Така, че който квото му трябва. На всички е ясно, че в момента технологията с кабелни модеми не може да е конкурентна по скорости на лан мрежите, така че не се надявайте на скорости по-високи от 400 кб/с на кабелен модем, като не е ясно дали Евроком ще го предложат скоро това. Кабелните модеми предлагат по-надежден, по-сигурен интернет, не забравяйте че досега никой не са изключили заради вирус, за разлика от гигабит. Според мен който иска п2п и високи скорости от локала отива на гигабит или друг лан. Всичко занапред ще си е както сега, не виждам какво ще е различното, просто досега гигабит си теглеха от вареза по-бързо, ся ще си теглят по-бързо от п2п, ако го има в тяхната мрежа разбира се иначе барат меча с 5-10 кб/с. И както казах интернет не е п2п, някои хора като мен работят с него. <{POST_SNAPBACK}> Ахахахах 400кб/с .. те едвам 200кб/с ли колко одържат на И+.. Кабелните модеми могат да достигнат голяма скорост и имат потенциал ,но друг въпрос е ,че техниката на ЕК не го позволява.. Я ми кажи кой им е сега локалния на гббит? Говорим за торренти и п2п и за ъплоад.. За интернет за отваряне на страници ли ми говориш ,щото и ггбит ги отварят ,ако не знаеш.. Колкото и аз (ние) от ЕК да плюем по ггбит просто им завиждаме ,защото са облагодетелствани ,а ние с модемите ... Голяма работа за вирусите ,махаш го и си готов.. бтв еМуле е п2п също и като нямаш както ти се изрази интернет ,демек интернешънъл ,щото ако не си на златната ша дърпаш много бързо от там П.П. За локален на ггбит да не смяташ онова японското ,сещаш се за кое говоря.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 @bastun4o , като съм на друг доставчик и съм на Лан пак , защо не ми е спиран нета заради вируси ? . Предимството на Лана ... ако имаш локален сийдър може да теглиш от Бг (за световен незнам ) с по 4-5 мб . Т.е. харесваш си торент от аренабг.ком и гледаш ,че имаш локален сийдър . Теглиш си като пич ( зависи той колко е пуснал ) от него . В щатите приятел с Моторола .. 1.2 мб , недей говори ,че модемите са толкова ограничени , ако искаха Евроком щяха да пуснат повече , но ще им излезне скъпи . Още .. Лагът .. доста хора играят игри , нали ? Аз също ! На доставчикът който съм в момента ( няма значение кой е той ) имам 60 пинг към световни сървъри на които с Ек имах 250-300 , за Бг да не говорим .. 4-12 пинг , при Ек 25 ( и при двете се играе ,но друго си е .. ) Няма да е същото , дали Дриймър ще сийдва на всички с тонове Мб ? Съмнявам се ! Ако исках Интернет бих си сложил БТК , поне няма да се занимавам със спиране на нета поради падането на машините , защото не могат да го поемат целия .. ако ме разбираш какво искам да кажа . На мен и повечето потребители им трябва Бг и локал . Ек не предлага добър Бг достъп освен на гарантираните над Бронзова нагоре ... при + тарифите е просто смешно да се говори за Бг ... естествено всичко това стана след измислянето на Гигабит .. П.П. Незнам изобщо потребителите на Ек се оставят да бъдат лъгани и лъгани и пак лъгани ... Никъде НИКЪДЕ другаде нямаше такава простотия като лъгането на Ек за Профилактика ?! Всички си казаха , а тука лъжат като .. хайде да не казвам какво ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastun4o Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 поживеем увидим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 @ShitHappen на ггбит ли мина ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 dc++ hub-a shte raboti do nqkolko dni (1-2). bittorent sushto nqkolko dni (2-3). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 досега гигабит си теглеха от вареза по-бързо, ся ще си теглят по-бързо от п2п, ако го има в тяхната мрежа разбира се иначе барат меча с 5-10 кб/с. И както казах интернет не е п2п, някои хора като мен работят с него. <{POST_SNAPBACK}> незнам къде ти хрумнаха тея 5-10 кб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 God damned Аз съм на Гигабит и знаете ли какво-сутринта от около 5 часа(може и по-рано,но не знам) тегля от арената и всички БГ сайтове с около 40 кб/с както си е по договор и това е перфектно.Но стане ли 9-10 часа сутринта скоростта рязко спада и от 12 на обед до 4-5 часа сутритна скоростта от всякъде ми е около 5-7(понякога до 10) кб/с. :allien През доста доставчици съм минал(дори и с телефонен Интернет) и мога да ви кажа,че Евроком са много по-добри от всички други.Гигабит са на предпоследно място(след БТК) и е пълно с проблеми с връзката. :allien Освен това не бързайте да се привключвате ако сте решили към ГГбит-не се знае кой с каква връзка ще тегли от торентите и ДЦ++ като го направят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktorshefa Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Прав си не се знае... Ггбит е локален все пак и е главно за доунлоад. и скоростите когато има от каде, са... Иначе ако трябва брауз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 СТИГА СТЕ ОБРЪЩАЛИ ШИБАНАТА(без извинение) ТЕМА НА ГГБИТ ВС ЕВРОКОМ БЕ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Аз си оставам на модем.Вено все пак ни вдигна малко скороста да не забравяме а съм сигурен че ще ни се вдигне с още ще видите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 dc++ hub-a shte raboti do nqkolko dni (1-2).bittorent sushto nqkolko dni (2-3). <{POST_SNAPBACK}> А утка ли ще бъдат оповестени адресите?!А японците ще ги изпращаме ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 А утка ли ще бъдат оповестени адресите?!А японците ще ги изпращаме ли?! <{POST_SNAPBACK}> da da admina da kaje za qponcite, kvo 6a stava s tqh 4e tiq hubove mene 6totot sym na modem ne6to izob6to ne ma toplqt dneska sym svalql po byrzo ot [sweden][stockholm] ot kolkoto ot bg dc++ 6toto si4ko po4na da vla4i ot arena i drugite i bg-to padna mnooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSnDip Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 vie tuka zapaleno obsujdate .. ami az po skoro si mislq tiq 12TB ot warez-a te nqma da izcheznat .. na saita sht eima samo terrent files po 40 k koito shte vodqt po razli4nite rack-ove .. ili neshto podobno i na mene ne mi q qsna koncepciqta savsem no nqma da e taakva kakvato viq q vijdate . neshtata nqma da se pazq po clientskite pc-ta ... zashtoto ako se stigne do tam vsi4ki dostavchici v grada ne samo evrocom shte zagubqt po 2/3 ot klientite si .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Оставам на модем, дори да трябва на Достъпна да мина. @BlackNight \/ - това имам предвид - стабилно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Оставам на модем, дори да трябва на Достъпна да мина. <{POST_SNAPBACK}> И Защо така?! И аз съм на модем на 18лева и доста се чудя какво да направя?! верно дърпат бързичко от Гигата ама пък за повече от година без нет не съм оставал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 И Защо така?! И аз съм на модем на 18лева и доста се чудя какво да направя?! верно дърпат бързичко от Гигата ама пък за повече от година без нет не съм оставал? <{POST_SNAPBACK}> Ami az sum na GGbiT ot 2 meseca ve4e i neska sefte nqmah net za okolo 1 4as nz seki sam si nosi krusta na gurba taka 4e reshavaite sami Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerorider Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 vie tuka zapaleno obsujdate ..ami az po skoro si mislq tiq 12TB ot warez-a te nqma da izcheznat .. na saita sht eima samo terrent files po 40 k koito shte vodqt po razli4nite rack-ove .. ili neshto podobno i na mene ne mi q qsna koncepciqta savsem no nqma da e taakva kakvato viq q vijdate . neshtata nqma da se pazq po clientskite pc-ta ... zashtoto ako se stigne do tam vsi4ki dostavchici v grada ne samo evrocom shte zagubqt po 2/3 ot klientite si .. <{POST_SNAPBACK}> напълно съм съгласен, аз ще напусна, ако се пазят на клиентски компютри нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 клиентски компютри-e само така се водят бе аре не ме карайте да обяснявам публични тайни.Те евроком така ще се оставят нали да им изчезнат клиентите.Аре моля ви се замислете се малко и не правете прибързани действия Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Stojte si na netyrpelivite, nedovolni dupeta we. Evrocom nqma da ostavqt ne6tata ej taka... Kato trygnat torrentite druga pesen 6e zapeete izvednyj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.