Jump to content
BulForum.com

Очаквайте скоро локален DC++ и Bittorent сървър

Veno

Recommended Posts

тва пък отде го реши?

Като си с ограничение и с модемче примерно аз както съм на Д+ повече от 111-112 от торент с много сийдъри ,а ако няма с 30кб/с-20кб/с.. Човек на 18лв от ггбит.нет като засече друг от ггбит и си сваля доста ,ама доста по бързо от мен ,а аз давам 30 кинта.. Ся само не ми казвай ,че ти си на Д и сваляш с 2000кб/с ,а не с 20кб/с :lol: Просто кабелния интернет на ЕК е много много слаб в отношение на скоростта.. Ограничението ,което ти е зададено ,както някой спомена и да се скъсаш неможеш да го надминеш..

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Да уе!Аз вчера дръпнах един филм от арената и го свялях с 1500кб/с!!!! :blink: Яко!НА Гигабит съм!

Вено , искам само да те попитам , защо още има пуснато http от което може да се тегли , като ви е било забранено ? И много ще стане интересно ,ако се сийдва от Ек компютрити всичката информация ,дали пак няма да ви навестят от НСБОП ? Е сега вече спекахте яко .. махнахте си потребители (мрежите ) , мислихте се за много велики ... какво стана сега ? Ще сийдвате хиляди торенти , така ли  ? Не мисля .Трябва да се сийдва от хиляди компютри ,че скоростите да са високи. Пак лъжете както с ПРОФИЛАКТИКА ... всеки вече има торент , Гигабит ще теглят с по 4-5 мб от него , а потребители с модемите пак ще ядат мухите . Интересно ми е само .. всеки вече има торенти , на тях се качва всичко ново ( при всички доставчици ) , скоростите са локални (над 1 мб ) , при Ек максимума ще е 180 к . Дали някой ще остане на Ек , не мисля ... Дали утре другиден няма да ти бутнат Гигабит ? Тогава пак ли ще говориш ,че има профилактика ?

хмм, тъй като Вено не отговаря аз ще помисля от негово име. Гигабит може да теглят с по 4-5 мегабайта от него ако го има в мрежата им, тогава обаче не е ясно дали няма да почне да се задръства мрежата между потребителите която е 100 мбита и не могат да я ограничат, така че 2ма ако теглят помежду си на 5-10мб/с останалите 10 след тях може да духат супата теоретично, отделно кой ще пусне да дърпат от него със 4-5 мб/с, ще се излъже 1-2 пъти ама като му лагнат пц-то да не може да мести мишката дори, ще започне един рев. Както всички знаем интернет не е битторент, както виждаме евроком предлагат качествен интернет, докато гигабит високи локални скорости. Така, че който квото му трябва. На всички е ясно, че в момента технологията с кабелни модеми не може да е конкурентна по скорости на лан мрежите, така че не се надявайте на скорости по-високи от 400 кб/с на кабелен модем, като не е ясно дали Евроком ще го предложат скоро това. Кабелните модеми предлагат по-надежден, по-сигурен интернет, не забравяйте че досега никой не са изключили заради вирус, за разлика от гигабит. Според мен който иска п2п и високи скорости от локала отива на гигабит или друг лан. Всичко занапред ще си е както сега, не виждам какво ще е различното, просто досега гигабит си теглеха от вареза по-бързо, ся ще си теглят по-бързо от п2п, ако го има в тяхната мрежа разбира се иначе барат меча с 5-10 кб/с. И както казах интернет не е п2п, някои хора като мен работят с него.

Колко ти е ъплоада в арена-та и на коя тарифа на ггбит-а си ?

Ми ъплоада първо беше 20-30кб/с ама по някое време качваше на 180-200!На 18лв съм!

хмм, тъй като Вено не отговаря аз ще помисля от негово име. Гигабит може да теглят с по 4-5 мегабайта от него ако го има в мрежата им, тогава обаче не е ясно дали няма да почне да се задръства мрежата между потребителите която е 100 мбита и не могат да я ограничат, така че 2ма ако теглят помежду си на 5-10мб/с останалите 10 след тях може да духат супата теоретично, отделно кой ще пусне да дърпат от него със 4-5 мб/с, ще се излъже 1-2 пъти ама като му лагнат пц-то да не може да мести мишката дори, ще започне един рев. Както всички знаем интернет не е битторент, както виждаме евроком предлагат качествен интернет, докато гигабит високи локални скорости. Така, че който квото му трябва. На всички е ясно, че в момента технологията с кабелни модеми не може да е конкурентна по скорости на лан мрежите, така че не се надявайте на скорости по-високи от 400 кб/с на кабелен модем, като не е ясно дали Евроком ще го предложат скоро това. Кабелните модеми предлагат по-надежден, по-сигурен интернет, не забравяйте че досега никой не са изключили заради вирус, за разлика от гигабит. Според мен който иска п2п и високи скорости от локала отива на гигабит или друг лан. Всичко занапред ще си е както сега, не виждам какво ще е различното, просто досега гигабит си теглеха от вареза по-бързо, ся ще си теглят по-бързо от п2п, ако го има в тяхната мрежа разбира се иначе барат меча с 5-10 кб/с. И както казах интернет не е п2п, някои хора като мен работят с него.

Ахахахах 400кб/с .. те едвам 200кб/с ли колко одържат на И+.. Кабелните модеми могат да достигнат голяма скорост и имат потенциал ,но друг въпрос е ,че техниката на ЕК не го позволява.. Я ми кажи кой им е сега локалния на гббит? Говорим за торренти и п2п и за ъплоад.. За интернет за отваряне на страници ли ми говориш ,щото и ггбит ги отварят ,ако не знаеш.. Колкото и аз (ние) от ЕК да плюем по ггбит просто им завиждаме ,защото са облагодетелствани ,а ние с модемите ... Голяма работа за вирусите ,махаш го и си готов.. бтв еМуле е п2п също и като нямаш както ти се изрази интернет ,демек интернешънъл ,щото ако не си на златната ша дърпаш много бързо от там :love

П.П. За локален на ггбит да не смяташ онова японското ,сещаш се за кое говоря.. ?

@bastun4o , като съм на друг доставчик и съм на Лан пак , защо не ми е спиран нета заради вируси ? . Предимството на Лана ... ако имаш локален сийдър може да теглиш от Бг (за световен незнам ) с по 4-5 мб . Т.е. харесваш си торент от аренабг.ком и гледаш ,че имаш локален сийдър . Теглиш си като пич ( зависи той колко е пуснал ) от него . В щатите приятел с Моторола .. 1.2 мб , недей говори ,че модемите са толкова ограничени , ако искаха Евроком щяха да пуснат повече , но ще им излезне скъпи . Още .. Лагът .. доста хора играят игри , нали ? Аз също ! На доставчикът който съм в момента ( няма значение кой е той ) имам 60 пинг към световни сървъри на които с Ек имах 250-300 , за Бг да не говорим .. 4-12 пинг , при Ек 25 ( и при двете се играе ,но друго си е .. :) )

Няма да е същото , дали Дриймър ще сийдва на всички с тонове Мб ? Съмнявам се !

Ако исках Интернет бих си сложил БТК , поне няма да се занимавам със спиране на нета поради падането на машините , защото не могат да го поемат целия .. ако ме разбираш какво искам да кажа . На мен и повечето потребители им трябва Бг и локал . Ек не предлага добър Бг достъп освен на гарантираните над Бронзова нагоре ... при + тарифите е просто смешно да се говори за Бг ... естествено всичко това стана след измислянето на Гигабит ..

П.П. Незнам изобщо потребителите на Ек се оставят да бъдат лъгани и лъгани и пак лъгани ... Никъде НИКЪДЕ другаде нямаше такава простотия като лъгането на Ек за Профилактика ?! Всички си казаха , а тука лъжат като .. хайде да не казвам какво !

досега гигабит си теглеха от вареза по-бързо, ся ще си теглят по-бързо от п2п, ако го има в тяхната мрежа разбира се иначе барат меча с 5-10 кб/с. И както казах интернет не е п2п, някои хора като мен работят с него.

незнам къде ти хрумнаха тея 5-10 кб/с

God damned

:ghost Аз съм на Гигабит и знаете ли какво-сутринта от около 5 часа(може и по-рано,но не знам) тегля от арената и всички БГ сайтове с около 40 кб/с както си е по договор и това е перфектно.Но стане ли 9-10 часа сутринта скоростта рязко спада и от 12 на обед до 4-5 часа сутритна скоростта от всякъде ми е около 5-7(понякога до 10) кб/с. :allien През доста доставчици съм минал(дори и с телефонен Интернет) и мога да ви кажа,че Евроком са много по-добри от всички други.Гигабит са на предпоследно място(след БТК) и е пълно с проблеми с връзката. :ghost

:allien Освен това не бързайте да се привключвате ако сте решили към ГГбит-не се знае кой с каква връзка ще тегли от торентите и ДЦ++ като го направят.

Аз си оставам на модем.Вено все пак ни вдигна малко скороста да не забравяме а съм сигурен че ще ни се вдигне с още ще видите.

А утка ли ще бъдат оповестени адресите?!А японците ще ги изпращаме ли?

!

da da admina da kaje za qponcite, kvo 6a stava s tqh :confused

4e tiq hubove mene 6totot sym na modem ne6to izob6to ne ma toplqt dneska sym svalql po byrzo ot [sweden][stockholm] ot kolkoto ot bg dc++ 6toto si4ko po4na da vla4i ot arena i drugite i bg-to padna mnooo

vie tuka zapaleno obsujdate ..

ami az po skoro si mislq tiq 12TB ot warez-a te nqma da izcheznat .. na saita sht eima samo terrent files po 40 k koito shte vodqt po razli4nite rack-ove .. ili neshto podobno i na mene ne mi q qsna koncepciqta savsem no nqma da e taakva kakvato viq q vijdate . neshtata nqma da se pazq po clientskite pc-ta ... zashtoto ako se stigne do tam vsi4ki dostavchici v grada ne samo evrocom shte zagubqt po 2/3 ot klientite si ..

Оставам на модем, дори да трябва на Достъпна да мина.

@BlackNight \/ - това имам предвид - стабилно е :)

Оставам на модем, дори да трябва на Достъпна да мина.

И Защо така?! И аз съм на модем на 18лева и доста се чудя какво да направя?! верно дърпат бързичко от Гигата ама пък за повече от година без нет не съм оставал?

И Защо така?! И аз съм на модем на 18лева и доста се чудя какво да направя?! верно дърпат бързичко от Гигата ама пък за повече от година без нет не съм оставал?

Ami az sum na GGbiT ot 2 meseca ve4e i neska sefte nqmah net za okolo 1 4as :) nz seki sam si nosi krusta na gurba taka 4e reshavaite sami :)

vie tuka zapaleno obsujdate ..

ami az po skoro si mislq tiq 12TB ot warez-a te nqma da izcheznat ..  na saita sht eima samo terrent files po 40 k koito shte vodqt po razli4nite rack-ove .. ili neshto podobno i na mene ne mi q qsna koncepciqta savsem no nqma da e taakva kakvato viq q vijdate . neshtata nqma da se pazq po clientskite pc-ta ...  zashtoto ako se stigne do tam  vsi4ki dostavchici v grada ne samo evrocom shte zagubqt po 2/3 ot klientite si ..

напълно съм съгласен, аз ще напусна, ако се пазят на клиентски компютри нещата

клиентски компютри-e само така се водят бе аре не ме карайте да обяснявам публични тайни.Те евроком така ще се оставят нали да им изчезнат клиентите.Аре моля ви се замислете се малко и не правете прибързани действия ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...