gusto_maina Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Spored vas koi otbor 6te spe4eli ma4a utre?Az zalagam na Levski i se nadqvam tova da e putq kum titlata.... Aiiii 7:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Аз съм фен на Левски и смятам че те ще спечелят и ще станат шампиони. В по-добра форма са от ЦСКА и това им дава предимство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Синята лавина пак лети напред....Левски! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Kvoto i da si govorite derbi kato Botev-Loko ne moje da stane.Dano da gre6a. A za rezultata nqma da davam prognozi.Ni6to ne se znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 1:1, ЦСКА са по-добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Двата отбора са толкова слаби че всичко може да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Наистина и двата отбора са слаби. Левски са с по-добре тактически подготвени и като, че ли тяхния колектив е по-добър. В ЦСКА има доста добри играчи, но непрекъснатите слухове за трансфери, треньорски рокади и неизплатени заплати + огромните очаквания на фенове създават огромно напрежение и ЦСКА сигурно отново ще се провали. Въпреки това те са ми по-симтатичния отбор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Абе то и двата отбори са толкова слаби че няма накъде повече това се пак е БГ футбол сичко е нагласено Левски ще бият и тва е истинското дерби е Ботев-Локо(надявам се догодина да има 2 пловдивски дербита(бтв те не са мноо пловдивски щото нали те локото са от кюстендил)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Абе то и двата отбори са толкова слаби че няма накъде повече това се пак е БГ футбол сичко е нагласено Левски ще бият и тва е истинското дерби е Ботев-Локо(надявам се догодина да има 2 пловдивски дербита(бтв те не са мноо пловдивски щото нали те локото са от кюстендил)) <{POST_SNAPBACK}> Кое им е на локото толкова от Кюстендил не мога да разбера? Ако спрете малко да го повтаряте тва всички жълти и малко от малко помислите, ще се изненадате колко малко неща от Локо са Кюстендилски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Кое им е на локото толкова от Кюстендил не мога да разбера? Ако спрете малко да го повтаряте тва всички жълти и малко от малко помислите, ще се изненадате колко малко неща от Локо са Кюстендилски <{POST_SNAPBACK}> примерно лиценза е от Кюстендил, а това е най-важното за един отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Момчета,темата е за 'вечното дерби' Спорът Ботев-Локо не е за тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Ами аз съм за ЦСКА,макар да са без няколко основни играчи,се надявам да победят,щото и Левскарите не са във върхова форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 ми то няма къде да сложа тоя линк вече http://botev1912.com/comments/comment261.htm не че има нещо общо с темата, ама няма да отварям нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 според мен ЦСКА ще бият с 1-0. не съм от нито един от 2-та отбора, просто така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 ми то няма къде да сложа тоя линк вечеhttp://botev1912.com/comments/comment261.htm не че има нещо общо с темата, ама няма да отварям нова <{POST_SNAPBACK}> ,малкият Хан е перде и невероятно контактен и също така е предложил на Абрамович да наеме сьр Боби Робсьн за главен мениджър пхахаха едва ли ще стане точно така по темата : Мисля , че ще завършат на равен , въпреки , че предпочитам ЦСКА пред Левски . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoNy_GuGuTkAtA Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 az ne sam nito za levski nito za cska, ama vse pak reshih da pogledam macha ama mai shte e po - dobre da otida da si potarsq bileti za Rodopa - Nesebat shtoto tam ima i intriga i futbol, a ne kato v 'vechnoto derbi'. Po - tap mach ne sam gledal s godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 az ne sam nito za levski nito za cska, ama vse pak reshih da pogledam macha ama mai shte e po - dobre da otida da si potarsq bileti za Rodopa - Nesebat shtoto tam ima i intriga i futbol, a ne kato v 'vechnoto derbi'. Po - tap mach ne sam gledal s godini <{POST_SNAPBACK}> agree ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 az ne sam nito za levski nito za cska, ama vse pak reshih da pogledam macha ama mai shte e po - dobre da otida da si potarsq bileti za Rodopa - Nesebat shtoto tam ima i intriga i futbol, a ne kato v 'vechnoto derbi'. Po - tap mach ne sam gledal s godini <{POST_SNAPBACK}> мдаа....и аз всичко разбрах....иначе съм за Левски дано да бием Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 0:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Левски играха по-добре, но все пак резултата е според мен ЦСКА ще бият с 1-0. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 ЦСКА вече е 99% шампион Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Are 4estito na vsi4ki cesekari Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Доста слаб мач..жалко, очаквах повече,особено от Левски Усещам ,че скоро ще стискам за 1ви път палци на Локо Плд Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Равностоен но слаб мач! МНОГО се кефа, че ЦСКА биха! Все пак съм заложил цяло едно левче да станат шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Не съм го гледал мача, но кат гледам е бил мнооооооо тъп аз така и оачаквах друго си е Ботев-Локо айде честито на всички от ЦСКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.