MOONLIGHT Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje za programata DC++ , za kakvo stava vuprost zashtoto tursih nqkakvo info za neq i nemojah da namerq.Po tochno za kakvo sluji i kak se izpolzva THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Къде си търсил под масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje za programata DC++ , za kakvo stava vuprost zashtoto tursih nqkakvo info za neq i nemojah da namerq.Po tochno za kakvo sluji i kak se izpolzva THX <{POST_SNAPBACK}> Заповядай малко инфо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Заповядай малко инфо! <{POST_SNAPBACK}> хайде още малко инфо за непросветени кото мен : като дам да ми свали бг езиковия пак и ми излиза следното: The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Required white space was missing. Error processing resource 'http://sourceforge.net/tracker/download.php?group_id=40287&ati... <String Name="HashDatabase"Обнови Базата Данни</String> -----------------------------^ какво да направя за да ги виждам тези XML страници, кокво е това XSL style Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.