Jump to content
BulForum.com

Prodava Bassove

Recommended Posts

Emi ako iskash v kola gi sloji ako iskash uvas si gi sloji ...deam choveche , Bylgarski basove , nemoje da ne si vijdal ... v vikivat , kvazer, kuzmov navsqkade gi ima ... te sa mnogo razprostraneni po princip , ako si vijdal tonkoloni Strudio40 , tam sa s takiva , samoche tam sa 20W...

w0w , moje da se pospori po tozi vapros , ima ideq za doma da se polzva govoritel s po malak omaj poneje obiknovenno shtom omaja e po golqm i kachestvoto e po-dobro , a v kolata obema e po-malak i trqbva po-dobro kachestvo , no idva golemiq problem sas zahranvaneto ...vkashit moje i 32oma da si slojish stiga usilvatelq da e moshte nqma da mu prechi , no pak v kolata trqbva da slagash dopalnitelni generatori , akumolatori , kondenzatori i tnt za da moje da ti dostiga tok-a a ne kato odari 2 pyti bassa i da nemoje da ti svetnat gabaritite ( stava vapros za moshtna muzika ) i mojebi zatova defult govoritelite v kolite sa ot 2 do 6 oma . :+) no inache moje da se kaje che imash pravo , no tova e vapros na gledna tochka.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...