ShadowX Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Prodavam 2 bylgarski bassa 50W , 4Oma ... 8 inacha... 30lv. 2ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burko Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 cenata e dobra ama za kola li sa ili za v ka6ti ? i kakva marka sa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 Emi ako iskash v kola gi sloji ako iskash uvas si gi sloji ...deam choveche , Bylgarski basove , nemoje da ne si vijdal ... v vikivat , kvazer, kuzmov navsqkade gi ima ... te sa mnogo razprostraneni po princip , ako si vijdal tonkoloni Strudio40 , tam sa s takiva , samoche tam sa 20W... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 По принцип 4 ома говорител се ползва за автомобил а 8 ома за вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 w0w , moje da se pospori po tozi vapros , ima ideq za doma da se polzva govoritel s po malak omaj poneje obiknovenno shtom omaja e po golqm i kachestvoto e po-dobro , a v kolata obema e po-malak i trqbva po-dobro kachestvo , no idva golemiq problem sas zahranvaneto ...vkashit moje i 32oma da si slojish stiga usilvatelq da e moshte nqma da mu prechi , no pak v kolata trqbva da slagash dopalnitelni generatori , akumolatori , kondenzatori i tnt za da moje da ti dostiga tok-a a ne kato odari 2 pyti bassa i da nemoje da ti svetnat gabaritite ( stava vapros za moshtna muzika ) i mojebi zatova defult govoritelite v kolite sa ot 2 do 6 oma . :+) no inache moje da se kaje che imash pravo , no tova e vapros na gledna tochka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burko Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 a slu4aino da ima6 i usilvatel za6toto nqmam ? pak ako ima6 i go prodava6 po izgorno 6te vzema i kolonite i usilvatelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 Eee...imam no ne se prodava , no shte pitam ako nqkoi prodava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.