MyOwnSummer Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Един приятел продава цифров фотоапарат Jenoptik JD1300F комплекта съдържа: /64Мb флаш карта /CD с драйвери /CD Adobe Photo Delux 4 / 2 /USB кабел /кабел за TV /1,3 мега пиксела е апарата няма цветен дисплей цената е 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Тази флаш карта отделно ли върви от апарата , защото аз имам същия и ако е отделно мога да я купя само цена ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 21, 2005 Author Share Posted April 21, 2005 Тази флаш карта отделно ли върви от апарата , защото аз имам същия и ако е отделно мога да я купя само цена ми трябва <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че не се продава отделно. Ще попитам все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Ок чакам P.M Btw тоя който продава има ли лсд дисплей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Ок чакам P.M Btw тоя който продава има ли лсд дисплей Ето ти линк да я разгледаш. Няма дисплей за снимки, а само за друга информация. той горе го е писал като цветене дисплей , мерси за инфото все пак Е да де....има дисплей за инфо от апарата, но не и "цветен дисплей" за преглед на снимките и затова човекът е писал "апарата няма цветен дисплей" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 той горе го е писал като цветене дисплей , мерси за инфото все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 сложи снимки правени с апарата и ако ми хареса качеството го купувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Искам да го видя! Ако ми хареса го взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 22, 2005 Author Share Posted April 22, 2005 той горе го е писал като цветене дисплей , мерси за инфото все пак <{POST_SNAPBACK}> Правилно е бре ... някой ме е поправил ли?! сложи снимки правени с апарата и ако ми хареса качеството го купувам <{POST_SNAPBACK}> Ще се опитам утре да кача снимки, ако някой не го е купил преди това. Искам да го видя!Ако ми хареса го взимам. <{POST_SNAPBACK}> Така като гледам е същият, както на снимката от линка, който е дал Midex (10х Midex) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 I az sem navit da go vzema. A po veprosa s snimkite kak 6te gi ka4i6 kat nqma warez a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 А какво стана с flash картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 22, 2005 Author Share Posted April 22, 2005 I az sem navit da go vzema. A po veprosa s snimkite kak 6te gi ka4i6 kat nqma warez a? <{POST_SNAPBACK}> А какво стана с flash картата <{POST_SNAPBACK}> Не, флаш картата не се продава отделно.Ей сега питах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Току що го купих, много съм доволен от сделката и пича беше точен Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 затворена по желание на автора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.