assa Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 prodavam praven usilvatel v kutiq na sony mo6tnost 2 po 100 ama hrani i pove4e ima laudnes i drugi tam raboti nedostatak 4e moje da raboti samo na 8 oma ili pove4e tonkolonite sa ART Studio bes basove i edna sreda na basovete im sa skasani zahranva6tite jici van6en vid otli4en cena na vsi4ko tova zaedno e razbirase moje i po otdelno 150 leva za pove4e info 0899128707 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 dai pove4e info za usilvatela - model , snimki, proizhod obq1vata ti v momenta e super neseriozna, kvo o4akava6 vseki de trygne da ti zvyni da te pita kyv model e usilvatelq, za da vide 4e en go ustroiva? Obqvata ti v momenta e vse edno da napi6e6 "Prodavam Opel, 100hp, obadete se na 08888888" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Според мен правен усилвател няма модел. Може и да греша ама така си мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Правен усилвател няма модел, но вложените елементи ( или по-вероятно вложения кит) си имат. И какви са тия и "други настройки" ??? Какви са тия тонколони арт студио ? Снимки, размери, мощност на говорителите, къде са правени, от какъв и колко дебел материал са кутиите..... Сега хубаво си оставил телефон за повече информация, ама аз няма да си губя времето и парите 10 минути да те питам неща, които просто можеше да напишеш в обявата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
assa Posted April 23, 2005 Author Share Posted April 23, 2005 qstno o6te sam nov i nqko ne6ta mi kucat izvinqvam se parvo za usilvatela poneje ne e moi 6te se postaraq da nau4a to4no markata na 4ipovete i 6te snimam usilvatelq otvoren ta vseki da si ima predstava kakvo kopuva za tonkolonite sa6toto dosta sa dobri i kutiite im sa masivni mo6tnosta im e po 150 vata kato ednata moje da se regulira kak da zvu4i sprqmo drugata usilvatelq moga a garantiram 4e e masivno praven kakto 6te se ubedite i ot snimkite utre 6te gledam da pusna snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 kaji mi kolko iska6 za kolonite. ne me byrka 4e sa preeebani saqmo membranite da sa tam. tova 4e sa im skysani mystacite ne e pr. ako moje6 snimki da sloji6 na kolonite nqma da ima6 raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burko Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 pone pi6i kolko vata sa kolonite Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 pone pi6i kolko vata sa kolonite <{POST_SNAPBACK}> qstno o6te sam nov i nqko ne6ta mi kucat izvinqvam separvo za usilvatela poneje ne e moi 6te se postaraq da nau4a to4no markata na 4ipovete i 6te snimam usilvatelq otvoren ta vseki da si ima predstava kakvo kopuva za tonkolonite sa6toto dosta sa dobri i kutiite im sa masivni mo6tnosta im e po 150 vata kato ednata moje da se regulira kak da zvu4i sprqmo drugata usilvatelq moga a garantiram 4e e masivno praven kakto 6te se ubedite i ot snimkite utre 6te gledam da pusna snimki <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
assa Posted April 29, 2005 Author Share Posted April 29, 2005 ve4e se prodava usilvatelq samo napravil sam mu mnogo snimki ama ne znam kak da gi ka4a na foruma ako nqkoi se interesuva moga da mu gi pratq na po6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 ve4e se prodava usilvatelq samo napravil sam mu mnogo snimki ama ne znam kak da gi ka4a na foruma ako nqkoi se interesuva moga da mu gi pratq na po6tata <{POST_SNAPBACK}> drane@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 И мен ме интересува усилвателя - цена и снимки - badboynasko@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 anti1@abv.bg mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.