Jump to content
BulForum.com

prodavam usilvatel i tonkoloni

Recommended Posts

prodavam praven usilvatel v kutiq na sony mo6tnost 2 po 100 ama hrani i pove4e

ima laudnes i drugi tam raboti nedostatak 4e moje da raboti samo na 8 oma ili pove4e tonkolonite sa ART Studio bes basove i edna sreda na basovete im sa skasani zahranva6tite jici van6en vid otli4en

cena na vsi4ko tova zaedno e razbirase moje i po otdelno 150 leva

za pove4e info 0899128707

dai pove4e info za usilvatela - model , snimki, proizhod

obq1vata ti v momenta e super neseriozna, kvo o4akava6 vseki de trygne da ti zvyni da te pita kyv model e usilvatelq, za da vide 4e en go ustroiva? Obqvata ti v momenta e vse edno da napi6e6 "Prodavam Opel, 100hp, obadete se na 08888888"

Правен усилвател няма модел, но вложените елементи ( или по-вероятно вложения кит) си имат. И какви са тия и "други настройки" ???

Какви са тия тонколони арт студио ? Снимки, размери, мощност на говорителите, къде са правени, от какъв и колко дебел материал са кутиите.....

Сега хубаво си оставил телефон за повече информация, ама аз няма да си губя времето и парите 10 минути да те питам неща, които просто можеше да напишеш в обявата.

qstno o6te sam nov i nqko ne6ta mi kucat izvinqvam se

parvo za usilvatela poneje ne e moi 6te se postaraq da nau4a to4no markata na 4ipovete i 6te snimam usilvatelq otvoren ta vseki da si ima predstava kakvo kopuva za tonkolonite sa6toto dosta sa dobri i kutiite im sa masivni mo6tnosta im e po 150 vata kato ednata moje da se regulira kak da zvu4i sprqmo drugata

usilvatelq moga a garantiram 4e e masivno praven kakto 6te se ubedite i ot snimkite utre 6te gledam da pusna snimki

pone pi6i kolko vata sa kolonite

qstno o6te sam nov i nqko ne6ta mi kucat izvinqvam se

parvo za usilvatela poneje ne e moi 6te se postaraq da nau4a to4no markata na 4ipovete  i 6te snimam usilvatelq otvoren ta vseki da si ima predstava kakvo kopuva za tonkolonite sa6toto dosta sa dobri i kutiite im sa masivni mo6tnosta im e po 150 vata kato ednata moje da se regulira kak da zvu4i sprqmo drugata

usilvatelq moga a garantiram 4e e masivno praven kakto 6te se ubedite i ot snimkite utre 6te gledam da pusna snimki

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...