Jump to content
BulForum.com

Въпрос Не работещ 'Shift'

Recommended Posts

Искам да попитам,защо не ми работят и двата 'Shift'-a :confused и левият и десният :confused Клавиатурата е мултимедийна 'Logitech' :angry1 Иначе всички други бутони-'до един' си работят. Не знам какво става,да не би,да 'плаче' за нова :angry1 Ако някой знае,моля да ме 'светне' по въпроса,или ми каже някой друг начин за промяна на регистрите,защото така не мога да ползвам символите над цифрите и най-вече 'кльомба'-та :confused Предварително ви благодаря ;)

Може да са ти пробутали дефектна

(Не работещ се пише неработещ : )

Иначе засега използвай тази виртуална клавиатура.

P.S. съмнявам се проблемът да е в кирилизиращия софтуер или драйверите, но ако искаш ги провери.

намери някакъв тест за клавиатура и виж дали ще ги зачете, че се натискат. ако ги зачете.. прегледай Sticky Keys настройките в Accessibility на Windows-a.

Най-лесния начин е да заредиш ДОС от дискета. Това е най-сигурния начин, там няма начин ако работят да не покаже. Не съм виждал клавиатура, която да е толкова екстравагантна откъм интерфейс, че да не й работят такива конвенционални клавиши като шифтовете.

Иначе засега използвай тази виртуална клавиатура.

P.S. съмнявам се проблемът да е в кирилизиращия софтуер или драйверите, но ако искаш ги провери.

А защо да не ползва Уинската виртуална

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...