Rise_of_Day Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Искам да попитам,защо не ми работят и двата 'Shift'-a и левият и десният Клавиатурата е мултимедийна 'Logitech' Иначе всички други бутони-'до един' си работят. Не знам какво става,да не би,да 'плаче' за нова Ако някой знае,моля да ме 'светне' по въпроса,или ми каже някой друг начин за промяна на регистрите,защото така не мога да ползвам символите над цифрите и най-вече 'кльомба'-та Предварително ви благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 не се сещам да има някакви настроики за това.Така че според мен трябва да си вземеш нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Може да са ти пробутали дефектна (Не работещ се пише неработещ : ) Иначе засега използвай тази виртуална клавиатура. P.S. съмнявам се проблемът да е в кирилизиращия софтуер или драйверите, но ако искаш ги провери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 намери някакъв тест за клавиатура и виж дали ще ги зачете, че се натискат. ако ги зачете.. прегледай Sticky Keys настройките в Accessibility на Windows-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Най-лесния начин е да заредиш ДОС от дискета. Това е най-сигурния начин, там няма начин ако работят да не покаже. Не съм виждал клавиатура, която да е толкова екстравагантна откъм интерфейс, че да не й работят такива конвенционални клавиши като шифтовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Na mene mi se slu4valo 2ta kontrola da ne mi rabotqt pri nqkoi igri ... I posle se okaza 4e vsi4ko e ot Windows-a !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Иначе засега използвай тази виртуална клавиатура. P.S. съмнявам се проблемът да е в кирилизиращия софтуер или драйверите, но ако искаш ги провери. <{POST_SNAPBACK}> А защо да не ползва Уинската виртуална Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Имам Logitech не ми работят главните! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.