cTo9H Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 Emi ne e osobeno interesno!Chestno kazano ne shvanah smisala,ti na tova ako mu vika6 izprostqvane....prosto imitira6 koko6ka <{POST_SNAPBACK}> opitva6 se da me drazni6 li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 opitva6 se da me drazni6 li? <{POST_SNAPBACK}> Не просто си казвам мнението,щом те дразни не прави повече такива идиотски теми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 Ne prosto si kazvam mnenieto,6tom te drazni ne pravi pove4e takiva idiotski temi! <{POST_SNAPBACK}> от 2 страници насам пляскате абсолютни глупости.Аиде моля някои модератор да сложи край на глупостите.Все пак благодаря на всички който изявиха мнението си без значение дали беше позитивно или негативно.Без лоши помисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Хаха , зарибявка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Хаха , зарибявка. <{POST_SNAPBACK}> Golqma pravqt pri tova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 хахах сладурите в действие )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 И понеже не можах да намеря друга тема, пък тази съвпада идеално. Ето едно клипче. Малко е за хора над 16, ама то тук почти не останаха малки. http://www.radko-piratko.hit.bg/pianoplayer.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 И понеже не можах да намеря друга тема, пък тази съвпада идеално. Ето едно клипче. Малко е за хора над 16, ама то тук почти не останаха малки. http://www.radko-piratko.hit.bg/pianoplayer.wmv <{POST_SNAPBACK}> Virtuoso!!!Само не разбрах какво точно свири! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 cTo9He, кой е другият от филмчето (как се казва)? Изглежда ми познат. Иначе ако не се смеехте и правите едно и също нещо няколко минути щеше да стане по-смешно според мен. На мен лично не ми хареса обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 ABIDE другият път като си правят клипче ти може да си им сценариста )) разрешавам ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Туи клипче го знам много е зарибенко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 ABIDE другият път като си правят клипче ти може да си им сценариста )) разрешавам ти <{POST_SNAPBACK}> {{Nati}} някаква проблемация ли усещам тука? Просто питам кой е човека, че се уплаших да не би да познавам такива хора А хонорара им няма да стигне да ме вземат сценарист Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 хаха тва клипче наистина си го биваше...тоя имаше някъв неуморим *** {{Nati}} и ABIDE...без заяждания...човека се казва Десислав другия съм аз Стоян...други въпроси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Сори, не исках да се заяждам. С бая шеговит тон го писах, ако не се е усетило Дори се посмях на филмчето (напук на всички критикари ) Значи не го познавам човека в крайна сметка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Сори, не исках да се заяждам. С бая шеговит тон го писах, ако не се е усетило Дори се посмях на филмчето (напук на всички критикари ) Значи не го познавам човека в крайна сметка... <{POST_SNAPBACK}> Само така...на пук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.