SnoopDogg Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Гледах го....седях си.....тъпеех....ама НЕ се смях.Имам чуство за хумор ама тея дет са го правили без обида ама нямат и грам.Тоя с очилата да литне ли искаше?Само ги размахва тея ръце кат няква птица и тва беше.Другия мой да се каже че е малко смешен с глупавата физиономия и езика ама пак си беше глупавичко. <{POST_SNAPBACK}> +Това е реплика на едно 100 пъти по добре направено клипче със същата идея..ако не е sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 +Това е реплика на едно 100 пъти по добре направено клипче със същата идея..ако не е sorry... <{POST_SNAPBACK}> ne te razbrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Изтегли клипчето delaortofadown от тук http://store3.data.bg/wabbit/Clips/ и ще разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Готино е Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 cTo9H не се обиждай батко , ама второто клипче е наистина разцепващо , пичовете наистина са се размазали Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Detsa,detsa...kakvo da gi pravish!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 cTo9H не се обиждай батко , ама второто клипче е наистина разцепващо , пичовете наистина са се размазали <{POST_SNAPBACK}> Нали тия двамата са просто невероятни макар ,че и на cTo9H клипчето не е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 29, 2005 Author Share Posted May 29, 2005 gotino e da.Ama az ne sam iskal da se pokazvam pred vas s tva klip4e prosto vi pokazvam kolko mi typo v nqkoi moment i kvi maumni raboti pravq hahaha.А между другото знаете ли коя е песента която слушат?? System of a down - Chop Suey Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 А да знаеш от къде мога да я изтегля ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 А да знаеш от къде мога да я изтегля ???? <{POST_SNAPBACK}> ot men v dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 tuka ne e za hora bez 4uvstvo za humor <{POST_SNAPBACK}> Че аз чувство за хумор си имам просто неможах да намеря нищо смешно в това клипче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Че аз чувство за хумор си имам просто неможах да намеря нищо смешно в това клипче. <{POST_SNAPBACK}> emi ne znam no ima hora koito namirat kakto vijda6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 14MB?? данеби да е това.... щом е за Chop Suey - Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 колко пъти ще го показвате т'ва клипче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 колко пъти ще го показвате т'ва клипче? това което съм показал е по-достъпно от 14МБ клипче и както съм написал.. не бях гледал 14МБ-товото .. затова си има и съответния знак - "?". някаква нотка на заяждане усещам тука. а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 това което съм показал е по-достъпно от 14МБ клипче и както съм написал.. не бях гледал 14МБ-товото .. затова си има и съответния знак - "?". някаква нотка на заяждане усещам тука. а? <{POST_SNAPBACK}> o ne ni malko prosto obi4am razgovori po temite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 14MB?? данеби да е това.... щом е за Chop Suey - Тук <{POST_SNAPBACK}> Т`ва просто ме изкърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 tfa e mnogo ama mnogoo izprostqva6to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Странно, интересно... изглежда и аз нямам чувство за хумор, защото това клипче (в заглавната тема) ми се стори много глупаво и се почувствах идиотски заради това, че седя цели два дни на хард диска ми (преди да го видя). Гледам Стоян репликира и се заяжда със всеки, който изкаже негативен коментар относно 'произведението' му. Прекалено си суетен, майна. Оправданието на негативните коментари, че е породено от скука според мен е изсмукано от пръстите - защо аз рядко скучая? Правя простотии, и то грандиозни, но не от скука, а в името на светата простотия и не нося камера или цифров фотоапарат навсякъде с мен (а и нямам ) за да заснемам простотиите, които ми се случват след някоя друга чашка (или понякога от лулата на мира), особено в компанията на някои уникални индивиди, които имам честта да са ми приятели. За това не мога да ти покажа по-брутални клипчета. Така че... не се приемай прекалено насериозно А иначе за второто клипче - в момента са ми се свалили 35% Edit: Само дето не легнах на земята от смях! Второто филмче КЪРТИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 yeah.I dyrven filosof si imame v foruma ve4e! За десети път сигуррно вече казвам...Не съм искал да показвам нещо с това клипче,не съм искал да ви казвам нещо чрез него,нито смятам че то е номер 1...Само и единствено исках да покажа какво е когато ми е скучно. Надявам се повече да не се обенявам щото стана банално вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 А иначе за второто клипче - в момента са ми се свалили 35% Edit: Само дето не легнах на земята от смях! Второто филмче КЪРТИ! ама скорпион.. не четеш майна. точно 2 поста над твоя съм сложил линк със същото клипче, качено на уеб страница и е по-малко от 14МБ. не че има някаква разлика, но щеше да си спестиш свалянето. пък и това може да се показва наляво надясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 CTO9H - напълно потвърждаваш казаното от мен със думите си :]]] "дървен философ"... вкара ме в носталгия - сигурно са минали 5-10 години от последния път, когато са ме наричали така :]] Редакция: w00x, клипчето, което е точно два поста над предишния ми дори не е в тази страница :]] Рередакция: CTO9H - без грам злоба. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 CTO9H - напълно потвърждаваш казаното от мен със думите си )"дървен философ"... вкара ме в носталгия - сигурно са минали 5-10 години от последния път, когато са ме наричали така <{POST_SNAPBACK}> хаха ами замисли се.Не съм искал да те убидя.Нищо лично нали знаеш.Are We Cool? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Mnogo qko klip4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Еми не е особено интересно!Честно казано не схванах смисъла,ти на това ако му викаш изпростяване....просто имитираш кокошка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.