Jump to content
BulForum.com

Athlon 2000+ or Duron 1.8/PR 2.1+

Recommended Posts

vuv vruzka sus skoroshna pokupka sum izpraven pred dilema...

da si vzema na staro Athlon 2000+(Throughbred) s fabrichno otluchen mnojitel...

ili Duron 1.8/PR2.1+ nov...

shte mi izleznat gore-dolu ednakvo...

vuprosa e koi e po-dobre...

ot edna strana Athlona e s po-golqm L2 cache i e s otluchen mnojitel...

ot druga Durona e s garanciq,nov e,klokva se po-dobre i gree po-malko...i eventualno moje da se otkluchi...

sori che puskam cqla tema za takova neshto ama....me gonqt sumneniqta...

пи4 вземи дурона ти за 200 мегахерца ли си !

пък е и нов ;)

ne sum za 200mhz(btw realnite chestoti sa Athlon 1.67Ghz..Duron 1.8Ghz,no ne samo te igraqt)...a za otklucgeniq mnojitel i po-golemiq kesh...

no i az klonq kum Durona...po-stava za klok... :tongue

Edit:spored PR-a Durona e 2100+ a Athlona 2000+...mani gi Mhz-cite...tqh shte gi navaksam s klok...

и на колко шина мислиш да го пуснеш тоя Дюрон ? с множител 13.5 :) хах ...

Атлон-а за клок е мноооого по подходящ ;) аз със Дюрон 1600 едвам изтраях пък за 1800 .. още по зле за клок честно!

само гаранцията би те замислила нищо друго...

Аз съм с дюрон на 1.6, обаче с т-бред ядро и си ми бачка нормално на 2100, може и повече, зависи от дъно и охлаждане, супер хладен е, на идле 30С на макс стига до 45С, така че ти си прецени, макар че аз се нервя, че още не ми е отключен, а е възможно и на това, че има по-малко л2 кеш...

Аз бих взел дурона, заради гаранцията. Тоя атлон не знаеш на какви волтажи е работил и кога ще те остави.

Не е важно на какви е работил а на какви ще работи !!!

Процесора или ба4ка или не , това не е гума на лека кола да е износена или запазена !

Вземай Атлона -тесвай го и си пей ...щом са на една цена не бива да се съмняваш ,4е е по-добрия избор ........естествено след обстоен тест!

Тези гаранции мислиш ли 4е зна4ат нещо , веднага ще ти кажат 4е си го овърклоквал и ще се изплъзнат с гаранцията , така 4е тва според мен не е довод в полза на Дюрона ,освен това докато не видиш Дюрона коя седмица е не можеш да бъдеш сигурен 4е не е ползван много прди теб и после върнат ...аве глупости са тези гаранции само , тестове му е майката - аре късмет !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...