splt-rmx Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Принтера ми е HP Deskjet 690C, и ми трябва тавака глава: линк Няма значение колко е стара, важното е да не е засъхнало мастилото, защото ми трябва за пълнене, че мойта вече се деформира... Давам 10 лв, тва е. Очаквам предложения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Мисля, че имам. Утре ще проверя. Ако намеря ти я подарявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted April 22, 2005 Author Share Posted April 22, 2005 @ NaskoBG Ще се радвам да е намериш, така че разрови се плиизз.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smyrf44 Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Принтера ми е HP Deskjet 690C, и ми трябва тавака глава: линкНяма значение колко е стара, важното е да не е засъхнало мастилото, защото ми трябва за пълнене, че мойта вече се деформира... Давам 10 лв, тва е. Очаквам предложения! <{POST_SNAPBACK}> Niamash problemi - ste ti se obadia v ponedelnik - ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.