Jump to content
BulForum.com

Форуми, форуми...

ov3rm4n

Recommended Posts

Следя си редовно и редовно си се кефя на мъдрите мисли на Георги Чорбаджийски (мъдри, даже като са нелицеприятни), ето на какво попаднах вчера в блог-а му:

http://georgi.unixsol.org/diary/archive.php/2005-04-20

Да не "препечатвам" цялото ще го залинквам само. Със самото мнение на Г. Ч. не мога да съм съгласен изцяло в никакъв случай, макар че на 95% е прав за всичко, но дискусията в коментарите към него казва доста истини, прочетете я. Приятно четене. И размишляване за това какво е форум, как се употребява, от къде идва и накъде отива :)

Някой ще каже : "Тоя кви ги дрънка за форумите" После ще дойде тук и ще прочете 2-те теми за сървъра и ще си каже"Бре верно бе". Някаде из форума имаше една тема, в която се говореше за циклите, през които минава един форум. Чудя се нашия в коя ли навлезе днес. Според мен трябва да се затегне малко контрола в нашия форум. Много добри и търпеливи взеха да стават модераторите и админите и взеха да се появяват тотални глупости като теми и мнения в темите. За една година има голяма разлика. Поне според мен де.

Някой ще каже : "Тоя кви ги дрънка за форумите" После ще дойде тук и ще прочете 2-те теми за сървъра и ще си каже"Бре верно бе". Някаде из форума имаше една тема, в която се говореше за циклите, през които минава един форум. Чудя се нашия в коя ли навлезе днес. Според мен трябва да се затегне малко контрола в нашия форум. Много добри и търпеливи взеха да стават модераторите и админите и взеха да се появяват тотални глупости като теми и мнения в темите. За една година има голяма разлика. Поне според мен де.

И аз съм на същото мнение контрола над форума трябва да стане много строг ..., а относно статията ми хареса коментара на Валери. Наистина в писаното има много истина, но не всички, които пишат по форумите са тъпанари и безхаберници :)

Еми да ... Нашият (вашият ) форум е толкова назад ,че даже да се пише на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК не е задължително ...

Иначе от модериране не мога да се оплача , в повечето случаи има кой да сложи нещата на мястото .

Може би просто сега някои хора са затънали в работа да трият темите на хората които питат какво е станало с варез-а . Затова може би другите теми не се гледат . Модераторите си знаят .

Еми да ... Нашият (вашият )  форум е толкова назад ,че даже да се пише на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК не е задължително ...

Иначе от модериране не мога да се оплача , в повечето случаи има кой да сложи нещата на мястото .

Може би просто сега някои хора са затънали в работа да трият темите на хората които питат какво е станало с варез-а . Затова може би другите теми не се гледат . Модераторите си знаят .

Незнам защо е това правило да се пише на кирилица ...кой както му е удобно и както може ;)

Еми да ... Нашият (вашият )  форум е толкова назад ,че даже да се пише на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК не е задължително ...

кой форум освен дата.бг е задължително да се пише на кирилица, препоръчително може да е, но задължително никъде

Aйде стига . За тая кирилица се изприказа вече много и то отдавна.

А за Гошко хубавеца. Много истина ама много се превъзнася нещо. Иззкара се едва ли не че по-цял ден се пускат теми за него в които да го обсъждаме :lol: Не го слуша нещо главата май. Нещо май го чаткат смс-ите.

Я си представете как се следи форум, в който има по 300 съобщения дневно?
Аз предлагам днес около 16 часа да се организираме и да му постнем поне 300 поста на човека, за да разбере как се следи един форум. :D

Човекът си е прав по т.3 за кирилицата :punk Иначе просто явно напоследък му е дошло в повечко напрежението :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...