b0r3d Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Не, всъщност да кажеш подобно нещо по какъвто и да е друг начин (освен очи в очи) е едно от най-глупавите неща според мен. (това ако трябва да съм сериозен) <{POST_SNAPBACK}> Е не съм съгласен , много навремето анонимна обожателка ми пращаше писма от рода, запечатани с целувка, така и не разбрах коя е, ама ме кефеше девойчето имаше стил Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Не си правете шегички с думата 'обичам' моля.Тя е свещена. Ааа...ще ви се карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Не си правете шегички с думата 'обичам' моля.Тя е свещена. Ааа...ще ви се карам <{POST_SNAPBACK}> Bull shit !!! @intense карай ми се ... свещенни думи ... още малко и на религия ще го обърнем няма да се учудя. Писма съобщения .... аве кво ще й доказваш ако толкова иска някакво доказателство покажи й вратата и че има право на избор не е вързана ... ако някоя ми каже да и покажа/докажа че я обичам ще й покажа един среден пръст ... Няма файда да и покзваме кво ще стане ако разбере ... нищо ... все е тая ... така че тва са пълни простотии ... П.С. вярвайте само на учителя Йода ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Тоя пост си беше уникален.... Браво Лорде задето го си го измислил! Еми какво да ти кажа,според мен момичето никога не трябва да казва 'докажи ми че ме обичаш',защото това по принцип не е редно да стане.Все пак момчето трябва посоянно да го показва,най-вече ако чувствата са наистина силни.Какви са тия...докажи ми....малко ми се струва...странно да го кажеш.Еми като имам доверие на човека до себе си,като знам,какво ми е показал досега разбира се,че ще му вярвам!Пък той да си доказва както намери за добре,все ще ми е приятно и все ще разбера какво иска да ми покаже или каже..... И ааааа,да!Еми разбира се,че думата 'обичам' си е специална. Тцтцтц....защо така не вярвате в любовта??!!? P.S. Lord_Gudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Тоя пост си беше уникален.... Браво Лорде задето го си го измислил! Еми какво да ти кажа,според мен момичето никога не трябва да казва 'докажи ми че ме обичаш',защото това по принцип не е редно да стане.Все пак момчето трябва посоянно да го показва,най-вече ако чувствата са наистина силни.Какви са тия...докажи ми....малко ми се струва...странно да го кажеш.Еми като имам доверие на човека до себе си,като знам,какво ми е показал досега разбира се,че ще му вярвам!Пък той да си доказва както намери за добре,все ще ми е приятно и все ще разбера какво иска да ми покаже или каже..... И ааааа,да!Еми разбира се,че думата 'обичам' си е специална. Тцтцтц....защо така не вярвате в любовта??!!? P.S. Lord_Gudo <{POST_SNAPBACK}> Ама не става въпрос че момичетата казват "докажи ми", а се говори по принцип. И защо фиксирате само мъжете? Ами че женския пол не трябва ли прави по нещо и за нас??? Аз лично от 3-4 страници чакам някоя дама да се включи и да каже как седят нещата за срещуположния пол, но ето че дама се включи и пак ни закоппаха... Кво повече да си говорим???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ама не става въпрос че момичетата казват "докажи ми", а се говори по принцип. И защо фиксирате само мъжете? Ами че женския пол не трябва ли прави по нещо и за нас??? Аз лично от 3-4 страници чакам някоя дама да се включи и да каже как седят нещата за срещуположния пол, но ето че дама се включи и пак ни закоппаха... Кво повече да си говорим???? <{POST_SNAPBACK}> Да,добре,мхм,ама кто гледам темата е 'как да покажем на МОМИЧЕ,че я обичаме'.Виж ако беше 'как да покажем на ЛЮБИМИЯ човек' (неоточнено в случая) щях може би да си кажа мнението от моя гледна точка.....аз как да го покажа ала бала.Никой не съм закопавла и нямам такова намерение!!!!!!!!!!!!!! Уф....криворазрана цивилизация! А,аз как показвам ли?Той човекът до мен си знае,любовта и тя си знае,идва от самосебеси!Чувствата ми си показват най-добре,а аз знам как да ги изразя! Тиху съм вече,че ще ме смачкате скоро време.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ето така се показва на едно момиче,че го обичаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ето така се показва на едно момиче,че го обичаме <{POST_SNAPBACK}> Да и винаги те чакат с отворени нокти готови да те разфасоват . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 И защо фиксирате само мъжете? Ами че женския пол не трябва ли прави по нещо и за нас??? <{POST_SNAPBACK}> Жените са уредени ... дори и в природата винаги мъжкия индивид трябва да се покаже или докаже пред женската докато тя гледа без особен интерес за нея просто това е съществото което ще я ... та и при хората е доста близко до това при животните и няма какво да се очудваме. Еми разбира се,че думата 'обичам' си е специална. love.gif Тцтцтц....защо така не вярвате в любовта??!!? huh.gif sad.gifP.S. Lord_Gudo love.gif Защо пък да вярвам ? Кое да ме кара да вярвам ... не съм видял нищо което да ме накара нито да съм усетил .... => нема такаа хава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Жените са уредени ... дори и в природата винаги мъжкия индивид трябва да се покаже или докаже пред женската докато тя гледа без особен интерес за нея просто това е съществото което ще я ... та и при хората е доста близко до това при животните и няма какво да се очудваме.Защо пък да вярвам ? Кое да ме кара да вярвам ... не съм видял нищо което да ме накара нито да съм усетил .... => нема такаа хава ! <{POST_SNAPBACK}> Изобщо не съм съгласна с теб! Били уредени...... Дрън дрън,пак си помисли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Точно на мъжки индивиди като теб се ядосвам...ама айде,дано усетиш любовта и ти и после ми говори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Изобщо не съм съгласна с теб! Били уредени...... Дрън дрън,пак си помисли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Айде не били уредени... Аз ли да получавам колкото си искам оргазма на акт?! Докъто аз, първо се бъхтя да го дигна (че с моята психика и това понякога е зор), после пък ще се мъча да не свърша за 10 минути, потя се като нерез, горя калории като ненормален и накрая свършвам, а, да, трябва да внимавам да не оплодя индивидката, че после трябва деца да осигурявам, а през това време, в зависимост от времето, което съм остискал е получила еди-колко си оргазма. След акта аз имам нужда минимум от 5 мин да презаредя акумулатора, а тя е готова на секундата наново. НЕееееееееееееее, хич не са уредени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 @The`ScorpioN RuleZzzz мнението ти ме разби подкрепям те с 5 ръце Изобщо не съм съгласна с теб! Били уредени...... Дрън дрън,пак си помисли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Точно на мъжки индивиди като теб се ядосвам...ама айде,дано усетиш любовта и ти и после ми говори! <{POST_SNAPBACK}> Ако я усетя ще ти звънна та да знаеш ... едва ли ще е някога ... но все тая ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Недй така песимистично бре човек.Може да не я усетиш както я усеща дамата, но 100% ще я усетиш и изживееш по един или друг начин Ако се окажа прав, звънни да ме черпиш биричка и да ми разкажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Айде не били уредени... Аз ли да получавам колкото си искам оргазма на акт?! Докъто аз, първо се бъхтя да го дигна (че с моята психика и това понякога е зор), после пък ще се мъча да не свърша за 10 минути, потя се като нерез, горя калории като ненормален и накрая свършвам, а, да, трябва да внимавам да не оплодя индивидката, че после трябва деца да осигурявам, а през това време, в зависимост от времето, което съм остискал е получила еди-колко си оргазма. След акта аз имам нужда минимум от 5 мин да презаредя акумулатора, а тя е готова на секундата наново.НЕееееееееееееее, хич не са уредени... <{POST_SNAPBACK}> може ли да допълня уредеността след като ТЯ е свършила 150 пъти,а тпй само ВЕДНЪЖ,тя започва да мрънка ,че е можело повече,ама ...кво да се прави в моемнта на зор и старание да не свърши ,тя го дърпа за пишката и му се кара ,що се спира,и кво си мисли,че прави тогава пък също стават фаловете със заплодяването,и после естествено той е виновен щото не може да се държи Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 може ли да допълня уредеността след като ТЯ е свършила 150 пъти,а тпй само ВЕДНЪЖ,тя започва да мрънка ,че е можело повече,ама ...кво да се прави в моемнта на зор и старание да не свърши ,тя го дърпа за пишката и му се кара ,що се спира,и кво си мисли,че прави тогава пък също стават фаловете със заплодяването,и после естествено той е виновен щото не може да се държи <{POST_SNAPBACK}> КефиШШшшШШ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Недй така песимистично бре човек.Може да не я усетиш както я усеща дамата, но 100% ще я усетиш и изживееш по един или друг начин Ако се окажа прав, звънни да ме черпиш биричка и да ми разкажеш <{POST_SNAPBACK}> Ако съм жив като стане това бирата я имаш !!! @farrell уби коня ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Фарел разби тиража... утрепа рибата... Само за още едно нещо се сещам: - Иванчо, защо забременя Марийка? - Заради баща й? - Как така?! - Ами тъкмо го вадех да свърша отвън и той връхлетя в стаята и ме ритна по задника... Редакция: Гудо, капутз съкс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Извод използвайте капути ... Редакция: Скорпионе тогава чорапи ... или бътрешна гума на ТИР Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Изобщо не съм съгласна с теб! Били уредени...... <{POST_SNAPBACK}> Пълна наредба сте! Едно момиче колкото и да е грозно няма да остане само Докато ние мъжете постоянно трябва да се съревноваме с един куп други пръчки.. аи моля ти се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Christina Aguilera & Lil Kim - Can't hold us down .....всичко е в текста! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ей заради такива песни всички стават bitech-еси.. aз затова съм на руски рап, aphex twin и brutal death metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ей заради такива песни всички стават bitech-еси.. aз затова съм на руски рап, aphex twin и brutal death metal <{POST_SNAPBACK}> А така!!!Браво...Между другото, аз ся слушам Рахманинов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 А аз - Vivaldi - Summer Allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Много разводнихте темата. Може да покажеш на едно момиче, че го обичаш, като си до него и го подкрепяш във всичко и неща от сорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 mi.......da vi kaja to si idva ot samo sebe si...........ediniqt ot dvamata trqbva da poeme iniciativata i da napravi purvata kra4ka.Of i az kvo vzeh da se praa na mnogo golqm razbira4............kato znam,4e nqma drug koito da sa go rezali 30 puti v produljenie na 4as i polovina.XaxAXaXaXa btw nikoga ne svalqite momi4e,kogato ste piqni,6toto ob6to vzeto vinagi 6te vi odrejat e edva li 6te mi biete rekorda ot 30 puti za 4as i polovina,no moje i da go stignete na polovina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.