Van4ovski_SM Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ако някои може да ми намери Правец - 8 да пише. Може и да са в промишлени количества. Трябват ми дъните платки от Правец може и да не работят!!!! Монитори, захранвания и флопита не ми вършат работа! Пишете спешно е. Чакам предложения Забравих още нещо може и стари платки от PC, изгорели процесори, абе общо взето стари чипове!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Едит: Сори, грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Chisto lubopitstvo, zasto sa ti? Az imam edno izgorialo dano ECS s chipset KT333 ste ti svarshi li niakakva rabota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheltem Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Pri mene ima platki v promishleni koli4estva Ne sa ot Pravec - pove4eto sa ot monitori, ako proiavish interes zvanni 0898 636 722 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANOWAR Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Хе хе имам правец-82 и правец-8М и то работещи,стоят като паметници на село,яки компове бяха едно време ей,още помня каратеката Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipopotam Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Имам един залежал Правец 8 С в къщи. Работи перфектно, та ако се интересуваш , пиши на hipopotam@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 И аз имам почти нов (малко ползван) ПРАВЕЦ 8С с външно флопи 5,25". Ако те интересува пищи ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 аз пък имам някво дъно сокет 7 и процесорчета двечки едното е K6-166 другия е пентиум на 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van4ovski_SM Posted April 21, 2005 Author Share Posted April 21, 2005 Chisto lubopitstvo, zasto sa ti? Az imam edno izgorialo dano ECS s chipset KT333 ste ti svarshi li niakakva rabota? <{POST_SNAPBACK}> Колко пари му искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Ако някои може да ми намери Правец - 8 да пише. Може и да са в промишлени количества. Трябват ми дъните платки от Правец може и да не работят!!!! Монитори, захранвания и флопита не ми вършат работа! Пишете спешно е. Чакам предложения Забравих още нещо може и стари платки от PC, изгорели процесори, абе общо взето стари чипове!!! <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че имам дъна за Правец 8 в индустриални количества. За какви пари си говирим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Аз имам работещ Правец 16 ако те интересува пиши едно пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van4ovski_SM Posted April 21, 2005 Author Share Posted April 21, 2005 Мисля, че имам дъна за Правец 8 в индустриални количества. За какви пари си говирим? <{POST_SNAPBACK}> Аднах те в ICQ-то да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Moga da ti predloja izgorqlo duno GB 7ZM KT 133 s vgraden Ac`97.Smenil sam mu 1 izpukal kondenzator no pak ne se opravi .Predloji cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Имам няколко дъна от HP Vectra VL и IBM 300 GL - P II са дъната, даже са работещи - цена 4 лв/бр. Мога да предложа и ланки TokenRing 20-тина - цена за всичките общо: бутилка Кока-кола лайт 2л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Имам Дъно Slot1 - intel 440i чипсет, с вградено видео (SiS6326-8М) - изгорял биос - стои си от няколко години закачен на стената - просто като декорация - много ме кефи Имам AMD AthlonXP 1500+ изгорял ако се интересуваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.