Jump to content
BulForum.com

Търся стари платки от PC, изгорели процесори

Recommended Posts

Ако някои може да ми намери Правец - 8 да пише. Може и да са в промишлени количества. Трябват ми дъните платки от Правец може и да не работят!!!! Монитори, захранвания и флопита не ми вършат работа! Пишете спешно е. :unsure: Чакам предложения :rolleyes: Забравих още нещо може и стари платки от PC, изгорели процесори, абе общо взето стари чипове!!!

Chisto lubopitstvo, zasto sa ti? Az imam edno izgorialo dano ECS s chipset KT333 ste ti svarshi li niakakva rabota?

Хе хе имам правец-82 и правец-8М и то работещи,стоят като паметници на село,яки компове бяха едно време ей,още помня каратеката :punk

Ако някои може да ми намери Правец - 8 да пише. Може и да са в промишлени количества. Трябват ми дъните платки от Правец може и да не работят!!!! Монитори, захранвания и флопита не ми вършат работа! Пишете спешно е. :unsure:  Чакам предложения :rolleyes: Забравих още нещо може и стари платки от PC, изгорели процесори, абе общо взето стари чипове!!!

Мисля, че имам дъна за Правец 8 в индустриални количества. :) За какви пари си говирим?

Moga da ti predloja izgorqlo duno GB 7ZM KT 133 s vgraden Ac`97.Smenil sam mu 1 izpukal kondenzator no pak ne se opravi .Predloji cena

Имам няколко дъна от HP Vectra VL и IBM 300 GL - P II са дъната, даже са работещи ;) - цена 4 лв/бр.

Мога да предложа и ланки TokenRing 20-тина - цена за всичките общо: бутилка Кока-кола лайт 2л.

Имам Дъно Slot1 - intel 440i чипсет, с вградено видео (SiS6326-8М) - изгорял биос - стои си от няколко години закачен на стената - просто като декорация - много ме кефи

Имам AMD AthlonXP 1500+ изгорял :)

ако се интересуваш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...