Jump to content
BulForum.com

Реалността в България

Rex

Recommended Posts

Това е зщото ние сме тъпи а не политиците. Ние сами си ги избираме и когато се издънят пак за тях гласуваме. Затова дами и господа когато гласувате в нашата бананова държавица трябва да следвате 1 много важно правило - 3-те власти (местна - общинска, обща - парламент,правителство и контролна - президент) трябва ВИНАГИ да са от различни,противоречащи си партии. Пример - община ОДС, парламет БСП и президент НДСВ,Новото време. По този начин всеки ще гледа малко или много какво вършат другите и ще им пречи колкото може да правят простотии. Това е от мен ... а другото нещо е "за бога братя българи - ГЛАСУВАЙТЕ". Дори да няма за кого да гласувате пуснете празна бюлетина. По този начин показвате недоволството си от всички политици и на крайните резултати няма да са процентите разделени между партиите (гласове от твърдия електорат) а ще има голям процент нередовни бюлетини което ще покаже нашето недоволство и ще попречи решенията да се взимат ОТНОВО от шепа фанатици които виждат света само в червено или синьо или жълто без да разберат че отдолу всички (почти) политици са черни. Айде със здраве и дано се оправи нашата красива България.

Хора, замислете се за достоверността на статията! Датчанин 4!!! години подслонен при турско семейство и жена му не може да събере пари да го откупи!!! :D  :D  :D

Наистина има разлика между ОХРАНЯЕМ и ПЛАТЕН паркинг. Ако пича не я разбира - да пита.

Типично по ганьовски - без застраховка.

Откъде сте сигурни, че случката не е малко наобратно - т.е. пича първо се е опитал да шитне колата и да излезе без да плати мито (и да прибере и някаква сума и от застраховка) и като не му е минал номера бързо, бързо си е намерил возилото :D  :D  :D  :P

Но най-много ме изкефи частта с Австрийския шеф. Мали, мали, тоя пич си мисли, че ядем доматите с колците.

Да пича, ще се помъчи да остави колата да вземе чисти парички и после ще пише изчерпателна"измислица", да може да е четат "балъци".

Ти в ред ли си ве човек? Недей да пишеш глупости. Тоя пич не го е написал да търси съжаление или да се прави на интересен. Той не печели абсолютно нищо от историята си. Просто ти разкрива колко боклуци и парашутисти има в наща(скапана държава) мила родина. Това са хората в другите държави. Кво лоши има да ти подари шефа кола, ако винаги си си вършил работата като хората и помагаш на фирмата. Това незначи, че като тука това го няма, го няма и по другите държави.

И мисли преди да пишеш простотии :angry1 :angry:

........... Това са хората в другите държави. Кво лоши има да ти подари шефа кола, ако винаги си си вършил работата като хората и помагаш на фирмата. Това незначи, че като тука това го няма, го няма и по другите държави.

И мисли преди да пишеш простотии :angry1  :angry:

ти колко австрийци познаваш? щото аз тея дет ги познавам цепят стотинката на 3 и пак са недоволни, а за излишни подаръци и то на хора, с които нямат роднинска връзка - абсурд! и поемането на разходите по колата за сметка на фирмата си е още по-голям абсурд, според това което съм видял аз от австрийските фирми.

ти колко австрийци познаваш? щото аз тея дет ги познавам цепят стотинката на 3 и пак са недоволни, а за излишни подаръци и то на хора, с които нямат роднинска връзка - абсурд! и поемането на разходите по колата за сметка на фирмата си е още по-голям абсурд, според това което съм видял аз от австрийските фирми.

Абе mobo, ти все едно от луната падаш...как така незнаеш, че в западна европа хората зимата се замерват с пачки, вместо със снежни топки и всеки кара чисто нова кола, говори по телефон за две еврота и е милионер...

Такова чудо шефа ти да ти даде пари да си купиш семейна кола и да ти плаща ремонтите и бензина няма !

Освен ако не си женен за дъщеря му :)

Да пича, ще се помъчи да остави колата да вземе чисти парички и после ще пише изчерпателна"измислица", да може да е четат "балъци".

Ти в ред ли си ве човек? Недей да пишеш глупости. Тоя пич не го е написал да търси съжаление или да се прави на интересен. Той не печели абсолютно нищо от историята си. Просто ти разкрива колко боклуци и парашутисти има в наща(скапана държава) мила родина. Това са хората в другите държави. Кво лоши има да ти подари шефа кола, ако винаги си си вършил работата като хората и помагаш на фирмата. Това незначи, че като тука това го няма, го няма и по другите държави.

И мисли преди да пишеш простотии :angry1  :angry:

Следващия път ти се опитай да си поразмърдаш мозъчните клетки и тогава заявявай кой какви глупости пише.

Цялата история е изсмукана от пръстите (не ми се вадят сега цитати). Не, че не стават тъпанарщини, но това писание е просто несериозно.

А ако ти вярваш, че датчанин 4 години няма да успее да си плати митото, че хората на запад се правят на дядо коледа, че всичко, което е казано в тази статия е чиста монета, тогава това си е лично твой проблем.

то от от много време нещата не са както трябва но наистина трябва да има ред и всички инстации на държавата трябва наистаин да работят заедно,не е много на място но да кажа че за мен е недопустимо глупаво да ни оправлява човек който не говори български като истински българин днес чух че имало и доста привърженици на идеята за монархия ми докато ги има подобни говеда така ще са нещата за това младите не са в бг и хора на моята възраст нямат желание да са в бг

Незнам дали може да се вярва на 100% от историята на този пич но за мен е очевидно 1 нещо. Докато поколението от Живково Време не се разкара от ръководните постове в държавата и администрацията, бял ден няма да видим. Това всичко си ни е наследство от близкото минало когато не е било нужно да си кадърен за да управляваш администрация или болница или каквото и да е там. Яд ме е на всички тези разхождащи се и "работещи" тапанари заради които България има репутация на страна от 3-тия свят. Дано само след 20 години като сме на по 50 да управляваме ние, а не синовете на тия боклуци-опасение което за жалост може и да се сбъдне !!!!!!! :cry :angry1 :sick

Докато бях студент в Германия, ми се налагаше често да минавам през Калотинаи и съм ставал свидетели на неща които само във филм могат да бъдт описани (ако сте гледали "Терминал" на Спилбърг).Няма да се впускам в подробности за нашите митничари, защото много букви ще трябва да изпиша, а абсурдите са много.Един кратък пример е, че с един мой приятел трябваше да пренощуваме на митницата само защото некадърня митничар не можеше да осъзнае каква е рзликата между компютър и монитор.А "другите" не са по-малко лоши.В Унгария посред зима -20 градуса студ и 2 часа през ноща митничарите без причина ни изкараха на вън от Автобуса.И след като изчакаха достаъчно време да ни посинеят ръцете от студ двама митничари дойдоха и буквално започнаха да ни разпорват чантите и куфарите с ножове.В крайна сметка не намериха нищо, само дето на мен и на още много от пътниците им оставаха не повече от 20 минути до раздялата с някой и друг пръст на краката.А няма да забравя и една жена, пътуваща с 3-4 годишното си хлапе, на която тея изверги отказаха да й позволят да отиде някъде на топло с детето.А за Румъния какво да кажа освн че на всеки 10 км. ни спираха полицаи за пиодкуп.Най интересно ми беше когато посред лято 2 ченгета искаха да ни задържат защото сме нямаи !?!САНДЪЧЕ С ПЯСЪК!?!

Решихме да минаваме с номера, че сме бедни студенти и парите ни стигат колкото да се доберем до България.Тогава доста от полицаите на сравнително добър български език ни питаха(!?!) дали не носим бира и шоколади от Германия и така беше доста по-изгодно от колкото да им даваме кеш.В Словения митничаря реши, че колата ни била много шумна и не искаше да ни пусне да излезем от Австрия.И така начина бил спецялна сервизна кола да ни закар до сервиза в близкия град.Сервизната кола дойде от Словения в Австрия защото с измислената ни повреда нямало как.В действителност наистина нямаше повреда, ама не питайте колко си прибраха за това луксозно патуване хората от сервиз и техните авери словенските митничари.За сърбите не ми се говори (нещо от родът на дай 5 лв. бате да видиш как танцува баба меца), то не ми се мисли за тях, а ако трябва да пиша...

А за тези които смятат всички тези абсурди за измислица, нека просто опитат, тръпката е голяма, а приключението неповторимо.

Нямя никого да убеждавам, докато сам не тръгнеш по пътищата към европа трудно е да повярваш, че всичко това е истина.

Дет има един лаф: Бай бабо да ни ма среща....

Стават абсолютни абсурди на тея митници. Всеки иска пари и гледа как да ти вземе и дрехите на гърба ако може. На нокой не му пожелавам подобно нещо.

Чак се отвратих като го прочетох това :angry: :angry1 Баси абсурдите и глупостите ! Ето :

На един датчанин му свили колата и той няма пари да си плати митото. Жената и децата се върнали в Дания а той вече 4 години живее в България в едно село и не може да излезе. Едно турско семейство го приютило и го храни.

На един датчанин му свили колата и той няма пари да си плати митото. Жената и децата се върнали в Дания а той вече 4 години живее в България в едно село и не може да излезе. Едно турско семейство го приютило и го храни.

Това е пълна измислица....Невъзможно е Датското посолство да не си пребере грацданина

Аз стигнах почти до сълзи като го четох! Горкия човечец! :cry Аз ако съм на него веднага си сменям поданството и ще си идвам в България само като турист! Тях повече ги уважават! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...