Jump to content
BulForum.com

Реалността в България

Rex

Recommended Posts

Ето още една случка, поради която винаги ме е било срам да се гордея с държавата си и с това, че съм българин. Този път обаче участват много лица, а и цялата ни система. Това беше нещото, което ме отврати най-много :angry1 /иначе съм попадал и на по-кофти истории/. Историята е дълга, но си заслужава. Моя коментар е, че съм отвратен най-вече и от факта, че преживяването е било наскоро /което означава, че продължаваме да вървим назад или както обичат да казват оптимистите "Седим на едно място"/

Тва е уникална тъпотия :excl: Толкоз гнусна и неприяна за човека история, чак се чудя възможна ли е ? В голям кенеф е изпаднал тоя типец от Австрия.

Просто,нямам думи,ако има справедливост наистина трябва да осъдат ония болни прасета митничарите и полицайте....а това с датчанина...кадето живее в някъкво село напрво ...незнам...аз просто останах без думи след тази статия :angry1 :angry1 :angry1

тц тц тц тва направо не мога да повярвам, че е истина. горкия човечец какво е преживял. толкова абсурди само в тая наща малоумна държава може да има :cry

тц тц тц тва направо не мога да повярвам, че е истина. горкия човечец какво е преживял. толкова абсурди само в тая наща малоумна държава може да има :cry

Как може такова нещо. Уж всички инстанции трябва да работят заедно. Макар, че има разделение на властите, те трябва да са като смазани колелета и всичко да е като по вода, а не ония идиот от митницата да вика, тая бежка от полицията не я признавам :angry: Бахти тъпотията, ми то таква всеки могат да го въртът, докато не дойдат "англичаните". Така ли трябва да е винаги. Да играя тоягата, за да ти обърне управлението внимание. Бахти ъпсурдите. Гордея се с родината си, но не и с държавата :cry :angry1

Ей, как не ги е срам :angry1 ! Изроди! Какво си е изпатило това момче и то в родината... :cry Ама България си е България... Тя страната ни не е лоша, ама каче ли гадовете станаха прекалено много :angry: !!!

А ако ти откраднат нерегистрирана кола, току що внесена, докато чакаш оформяне на документи за регистрирането и, направо можеш да отпишеш ХхХхХ евро което си дал за нея...

:blink:

.. ама той си го е казал:

Пак се почувствах като Алиса в Страната на чудесата.

лошото е, че такива ситуации са ежедневие в тая държава ... а дебили, колкото си искате :( ...

винаги съм твърдял, че една държава се променя, когато се променят хората в нея. (въпросът е дали е възможно). не политици, не началници!

... като чета подобни преживелици винаги се сещам за един христоматиен разказ на елин пелин.

btw в софия е практика автоджамбазите да работят в комбина с патрулките ... търсят се коли, които са без застраховка ... а точно служители в мвр-то лесно могат да проверят това ;)

Както се казваше в една песен: "You can check in anytime you like, but you can never leave!". Ши**на история. Как да искаш да се върнеш в "милата си татковина" след подобна гавра? За мен този човек е абсолютен герой!

Както се казваше в една песен: "You can check in anytime you like, but you can never leave!". Ши**на история. Как да искаш да се върнеш в "милата си татковина" след подобна гавра? За мен този човек е абсолютен герой!

Истински герой е...

Та за всичките тези препядствия в обърканата ни държава той как е издържал просто не ми се мисли..(аз да съм щях да набия даже охраната на паркинга, да не говорим за "дебелака")

Ми... ай всички тук ми отговорете на един прост, но в същото време заплетен въпрос :

На къде вървят нещата братя българи ???

То аз след 2 години като трябва да кандидатсвам се чудя защо още се натискам да уча в БГ, а не отида в чужбина и да си оправя живота ЗАВИНАГИ !!!

Толкова сме мизерни че направо ми се плаче...

P.S. Ако някой се чувства обиден от моите думи, то нека си помисли дали има държава която да е по-зле от нас...

Има, ирак след войната :)

Как няма да са зле иракчани кат претърпяха такава воина.....

Ай кажете ми ако такава война имаше срещу нас, ние на какво бихме заприличали след нея... на купчина боклуци върху една хубава и плодородна земя...(вижте в Турция какви каманаци са ама те от ада правят РАЙ, а ний - точно обратното)

направо ме избива на смях щото няма смислъл да се плаче...

Mdam.Zashto li ne se uchudvam???

Е има и такива тъпи парчета, има ги навсякъде, но не са само такива, недейте да сте такива черногледи :) Общо взето е въпрос на късмет, този пич просто не е имал.

Пък като не ви харесва - прав ви път :)

Аз пък ви казвам, че митничарите, полицаите и всички подобни държавни служители започват много сериозно да се притесняват за постовете си, защото нещата се затягат много здраво. От това следва, че малко от малко ще си вършат работата. Това докато не изберем БСП , тогава пак ще си пеем старата песен.

Edit

Сега като се замисля, той човечеца в митницата просто си е искал подкуп. Хайде сега помислете върху подкупите. Ако нямаше желаещи да ги дават щеше ли да има толкова много хора, които да ги искат ?

Това докато не изберем БСП , тогава пак ще си пеем старата песен.

айде запази си политическите възгледи за самите избори,а?

простотия голяма е тва,но кво да се прави-знаете къде се намираме,нали?

аз лично от четири години искренно съм се чудя на сякви патриоти по разни форуми и на живо....особено пък на политиците,дето се изкарват такива.

бе народ смешен сме,и смешен ще си останем.че и злобничък :)

Държава на абсурдите.Въобще не се учудвам от случилото се на този човек.Всеки,който е обикалял по една или друга причина държавни институции,знае,че оправия няма,разкарват те като малоумен и за нещо,което може да се свърши за 10 минути,са ти нужни 1-2 дни.Просто защото рядко някой си върши работата съвестно.

Хора, замислете се за достоверността на статията! Датчанин 4!!! години подслонен при турско семейство и жена му не може да събере пари да го откупи!!! :D :D :D

Наистина има разлика между ОХРАНЯЕМ и ПЛАТЕН паркинг. Ако пича не я разбира - да пита.

Типично по ганьовски - без застраховка.

Откъде сте сигурни, че случката не е малко наобратно - т.е. пича първо се е опитал да шитне колата и да излезе без да плати мито (и да прибере и някаква сума и от застраховка) и като не му е минал номера бързо, бързо си е намерил возилото :D :D :D :P

Но най-много ме изкефи частта с Австрийския шеф. Мали, мали, тоя пич си мисли, че ядем доматите с колците.

Ударих го на молба да им платя митото, но ми обясниха че това е абсурдно което го искам.

Представяте ли си, било абсурдно :blink:

Тоя тип яко са го забъркали в лошият филм "БГ бюрокрация" :(

А като написа за оная радикална партия в която участвал на 16, се замислих и за себе си, за организацията "България над Всичко" на Елин, за възгледите си тогава....за възгледите си сега. Май на 16 всички сме много отворени, ама след време лека полека такива истории убиват капка по капка част от всичко, в което сме вярвали. :( Поне при мен е така.

Шокиран и потресен съм от историята, просто...не че не съм чувал подобни идиотщини, просто ги игнорирах. Шибаното е, че на всеки може да се случи.

П.П. Ако някой ден ме избие ще взема и аз да напиша защо нямам кабелна телевизия и защи им казах на ЕК да си :censored2: :censored2: :angry1 и сега съм на ГГбит.

Айде ако искам, а ?

И какво лошо има да си патриот ?

Нищо лошо Стефане няма да си патриот просто не си се сблъскал с Българската машина да те посмачка да те видя тогава какъв патриот си.Аз мога да ти разкажа 2 случки с които още не можем да се оправим едната е от преди 8г,а другата от 6г.Една от тях да ти се случи и ще забравиш да си патриот.Аз вече определено не съм.И повече никога няма да бъда

Хора, замислете се за достоверността на статията! Датчанин 4!!! години подслонен при турско семейство и жена му не може да събере пари да го откупи!!! :D  :D  :D

Наистина има разлика между ОХРАНЯЕМ и ПЛАТЕН паркинг. Ако пича не я разбира - да пита.

Типично по ганьовски - без застраховка.

Откъде сте сигурни, че случката не е малко наобратно - т.е. пича първо се е опитал да шитне колата и да излезе без да плати мито (и да прибере и някаква сума и от застраховка) и като не му е минал номера бързо, бързо си е намерил возилото :D  :D  :D  :P

Но най-много ме изкефи частта с Австрийския шеф. Мали, мали, тоя пич си мисли, че ядем доматите с колците.

Не ти се вярва а ,но има и може да бъде.Крийте си главите в пясъците и чукайте на дърво да не ви се случи.Това е

Нищо лошо Стефане няма да си патриот просто не си се сблъскал с Българската машина да те посмачка да те видя тогава какъв патриот си.Аз мога да ти разкажа 2 случки с които още не можем да се оправим едната е от преди 8г,а другата от 6г.Една от тях да ти се случи и ще забравиш да си патриот.Аз вече определено не съм.И повече никога няма да бъда

Напълно е възможно, но до тогава си оставам патриот :) Пък и машината си има скрити лостчета и вратички

В общи линии човека сам си е виновен. Ако си беше направил едномесечна застраховка за двеста евро нямаше изобщо да има такива проблеми, просто щеше да си прибере застраховката и да забрави за случилото се.Особено като излизаш в чужбина е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имаш пълна застраховка на автомобила, защото всичко може да стане. Ама нали си е българче, решил да си спести...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...