basten Posted August 25, 2003 Share Posted August 25, 2003 Interesnoto e 4e naskoro imah virus v pc-to...tova kak da e...formatirah harda poneje ne mi se riskuva...no ostana edin problem...shift-a na keyboarda i strelkite si burkat edna druga kato igraq ET, ne znam dali e ot igrata...nqmam drug action instalnat da testvam, no ne e ot klaviaturata poneje probvah 2ra i tq taka se durjeshe...igrata sushto e na fresh install. Nqkoi da ima ideq? Da mu se e slu4valo neshto podobno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted August 25, 2003 Share Posted August 25, 2003 аз лично не съм имал експириънса с такъв проблем ама според мен е от самата игра... виж ако и в Windows-а ти прави същия проблем тогава е нещо хардуерно според мен а и ако си нямаш някоя антивирусна програма земи си вече или ползвай нещо online - като Panda antivirus например... аде толкоз от мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 25, 2003 Share Posted August 25, 2003 I as ne sam imal problem, no mislq 4e imam ideq kak da razbere6 kakvo e. Vlez v Word-a ili Notepad-a i napi6i ne6to Posle zapo4ni da pi6e6 golemi bukvi zadarjaiki Shuiht-a. Ako e Hard problem vmesto da pi6e bukvi 6te otide na predhotno napisanoto, a ako e ot igrata 6te napi6e6 edna hubava i golqma bukva (naprimer "A") USPEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 25, 2003 Author Share Posted August 25, 2003 ami mai e ot igrata...no instala e 4isto nov...v smisal neska instalirah...otde moje da e problema? A v igrata si4ki gluposti sa mi na default i zatva se izkrivih kato se mu4ih da igraq neska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 26, 2003 Share Posted August 26, 2003 mi promeni nastroikite taka 4e da suvpadnat s tvoeto jelanie za posoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 26, 2003 Author Share Posted August 26, 2003 netroot ako beshe tolkova lesno nqmashe da pisha...v smisal az sum sviknal da polzvam za upravlenie arrow keys a shift za skok, ctrl za klqkane i ot num locks 0 i 1 za bqgane i select fireteam members...i e prosto super drazneshto, kogato dadesh v nqkoq posoka igra4a ti da ska4a i da vurvi po razni diagonali. V4era se mu4ih da svikna s default klavishite, no me zabolq rukata puk i bqh s ot4aivashti pokazateli... 1.67 k/d ratio. Da ne govorim, 4e burkam kop4etata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicious Posted August 27, 2003 Share Posted August 27, 2003 Ako sym na teb, shte si potyrsq driveri za klaviaturata. Downloadni si i instalirai nai novia driver. Ako sled formata si instaliral druga OS naprimer, moje da ima problemi s klaviaturata, koito ne si imal po-rano. Sy6to update-tvai si OS-a. Tam se adresirat mnogo i stranni bugove. Uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 27, 2003 Author Share Posted August 27, 2003 Ami tova se polu4i po vremeto, v koeto virusa e stoql na pc-to mi. Napravih full format oba4e defekta si ostana...os-a i predi i sled formata e Xp pro. klaviaturata e ps/2 standartna i drivera i si varvi s win-a. Imashe edin update za XP svurzan s keyboard-a i az estestveno go instal, no defekta vse oshte e nalice...interesnoto e, 4e samo dokato igraq na ET shift i arrow keys se burkat. V smisal v notepad, word nqma burkane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.