Mainata-Ico Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 nqkoi moje li da mi kaje ili da mi prati nqkuv link kakva e razlikata m/y 2-ta vida DVD 6tot ni6to ne fa6tam i se 4udq sq nz moita DVD zapisva4ka kakvo zapisva i me e mn qd EDIT: 10x si4ko svur6i rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Цъкни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Най-добре цъкни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 nqkoi moje li da mi kaje ili da mi prati nqkuv link kakva e razlikata m/y 2-ta vida DVD 6tot ni6to ne fa6tam i se 4udq sq nz moita DVD zapisva4ka kakvo zapisva i me e mn qd EDIT: 10x si4ko svur6i rabota <{POST_SNAPBACK}> Няма разлика. Двата формата са аналогични. Възможно е примерно писачката ти обаче да бише по-бързо DVD+R. (Като например моята) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUFF_RYDERS Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 n Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Няма разлика. Двата формата са аналогични. Възможно е примерно писачката ти обаче да бише по-бързо DVD+R. (Като например моята) <{POST_SNAPBACK}> Несам много сагласен с теб.Аз знам че разликата е друга.На тези с +са можеш да записваш няколко пати да кажем днес 1гб утре още 3 без да губиш старата информация докато на тези с - се губи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Несам много сагласен с теб.Аз знам че разликата е друга.На тези с +са можеш да записваш няколко пати да кажем днес 1гб утре още 3 без да губиш старата информация докато на тези с - се губи. <{POST_SNAPBACK}> За това да ти кажа не знам дали е така, но бях чел в нет-а, че са еднакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 От опит знам вече че +Р са по-добри, по-издържливи, по-нов стандарт, стават мултисесийни записи, докато на -Р може само една сесия. И след като цената е еднаква +Р е много по-добър избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Скоро се сблъсках с този проблем. Всичко зависи само от марката на прейъра, на който ще се пуска диска, това е. Едни четат +, други -, а евтините китайски четат всичко. По-разпространени сред марките са DVD-R, повече фирми ги потдържат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Новия стандарт си е нов и вече всички плеъри четат всичко, а да не говорим че записвачките имат book type и дори да запишеш DVD+R, тя си сетва book type на DVD-ROM и плеъра го познава като такъв и го чете без проблеми (дори да не поддържа DVD+R) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.