velvet_underground Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 NEO DDT,стана ми ясно,че не си много в час ни с история,ни с на Хитлер идеите.Явно си чул за лошия чичко с мустачките,че избил някакви си там хорица,щото не били точно каквито на него му се иска,видял си тука едни момченца по стадионите с бръснати глави,които бият мангалитве и викат heil hitler,sieg heil и прочие,но си нямат и капка представа кво значат тези фрази и айде--ясно ти стана всичко и Хитлер ти е идол.Вземи се зарови у вас с книгите и чети,щото не ми се слушат малоумни изказвания като твоите.Малко видът на Хитлер си противоречи с идеята за арийската раса,ама нейсе,не е фатално,за хора като теб ще се направим на слепи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Доста капацитети се изказаха по въпроса но явно са все капацитети от друга област. Независимо от това какво е мнението на хората за рожденника историята е запомнила името му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Пппффф,абе,моля ти се,как няма да го запомни,то обаче сега да беше жив,сега да имаше власт,ви се чудя как щяхте да говорите/бтв,и на себе си се чудя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 като гледам и ти не знаеш и няма да ти го оставя за домашно затова: .. FUHRER - 1. ръководител, водач, вожд, лидер; 2. Admin шофьор; пилот; машинист; 3. екскурзовод; 4. пътеводител (книжка); 5. Hist фюрер (Хитлер) <{POST_SNAPBACK}> Prosti mu,Gospodi!!!Toi ne e vinoven,che e zabluden......Az znam kakvo e Furer...ne e nujno da mi go kazvash...I kato ne razbirash,ne komentirai...merci vse pak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 NEO DDT,стана ми ясно,че не си много в час ни с история,ни с на Хитлер идеите.Явно си чул за лошия чичко с мустачките,че избил някакви си там хорица,щото не били точно каквито на него му се иска,видял си тука едни момченца по стадионите с бръснати глави,които бият мангалитве и викат heil hitler,sieg heil и прочие,но си нямат и капка представа кво значат тези фрази и айде--ясно ти стана всичко и Хитлер ти е идол.Вземи се зарови у вас с книгите и чети,щото не ми се слушат малоумни изказвания като твоите.Малко видът на Хитлер си противоречи с идеята за арийската раса,ама нейсе,не е фатално,за хора като теб ще се направим на слепи. <{POST_SNAPBACK}> Да съм казвал че ми идол за стотен път казвам че споделям НЯКОИ от идеите му, а за история с такъв "експерт" като теб немога да споря edit/: Пппффф,абе,моля ти се,как няма да го запомни,то обаче сега да беше жив,сега да имаше власт,ви се чудя как щяхте да говорите/бтв,и на себе си се чудя... Ами ще го запомни защото както някой каза той е направил Жестоки но Велики неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Пппффф,абе,моля ти се,как няма да го запомни,то обаче сега да беше жив,сега да имаше власт,ви се чудя как щяхте да говорите/бтв,и на себе си се чудя... <{POST_SNAPBACK}> Ами точно защото се е провалил(пак математика го е прецакала) и не е завършил започнатото неможем да даваме категорична оценка Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIGO Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 za edna 4ista i svqta repyblika Link to comment Share on other sites More sharing options...
peach boy Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Mmm, чувал съм , че жените имат афинитет към мустакати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Dolu HITLER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ами ще го запомни защото както някой каза той е направил Жестоки но Велики неща <{POST_SNAPBACK}> да ,знам ,че ще го запомни, точно с тези неща,и ТРЯБВА да бъде запомнен, и трябва тея които му се възхищават да ми обяснят!!!Не ти или bakara Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Правя тази тема, защото след като имаше теми за папи-мапи мисля че има хора на които им пука повече за Хитлер и неговите убеждения <{POST_SNAPBACK}> Аз пък дочух, че новия папа е бил от "хитлеровта младеж" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Възгледите на Хитлер са непостижими и противоречат на морала.Но замислете се нима ВСВ е дело на един човек?????Възможно ли е един човек да е отговорен за най-мащабния конфликт в историята на човечеството.То още след края на Първата световна и унизителното примирие което съюзниците налагат на Германия става ясно че войната е неизбежна.Да Хитлер е чудовище също и Сталин.Но историята ни го описва като най-злия човек живял някога-по-лош от самия дявол.Имало е много по извратени(не мога да се сетя за друга дума)управници от него но те са нямали властта за да направят нещо значимо.Добре го каза karaman след демокрацията(или по-точно нейното израждане)следва тоталитарен режим и това е един затворен кръг.Представата на Хитлер за обществен строй се струва нереална на много хора.Демокрацията(в истинския и смисъл) също е недостижима.Тя води до деградация на обществото.И за всичко това е виновна човешката същност.Няма обществен строй при които всички да са доволни.Не съм съгласен с вижданията на Хитлер но Германия по време на ВСВ не е само Хитлер.Факт е че Вермахтът е най-съвършената бойна машина по това време.Не само като техника но и като ръководство.Факт е че технологичните постижения надминават тези на враговете и.Ако не бяха ужасите в концлагерите дали Хитлер щеше да има друго лице пред историята?Съмнявам се защото както каза някой историята се пише от победителите.Германия е притежавала огромен потенциал но ръководителя и (Хитлер) е бил меко казано некадърен.Германия е спряна от друг тоталитарен режим-СССР.Нима ако не беше Съветския съюз САЩ щяха да спечелят войната?Може би сега в Америка щяха да говорят немски.Армиите на съюзниците не могат да се сравняват с вермахта.(Много се кефя на американските военни филми където американците винаги са по-малко от немците и въпреки това проявяват нечуван героизъм и 1 US воиник убива 6-7шваби най-малко 1 танк и пада геройчно в локва кръв застрелян в гръб)Тъжното е че Германия е ръководена от един болен некадърник и расист което води и до нейната гибел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 По въпроса се е произнесла Историята. Ние не бихме могли да направим нищо повече от смешно вдигане на шум. Не е чудно, че все още има хора с интелект, които залитат към кафяво безумие. Злото е сила, а силата съблазнява. А който смята, че в жестокостта има нещо велико, трябва да го заключат и да му дават натриев амитал със супени лъжици през следващите десет години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Аз пък дочух, че новия папа е бил от "хитлеровта младеж" <{POST_SNAPBACK}> Верно Баси Щом и папата е от тях, полжението вместо да се влошава, става безнадеждно Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Е, той папата е бил в Хитлерюгенд по причината, поради която аз бях пионерче едно време - By Default. Не това е лошото, лошото е, че той е главният лицемер от огромна армия лицемери. Какво да се прави ... както се пее в една песен на Висоцки "... видно, люди ме могут без яда, ну, а значит, не могут без змей..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Няма да говоря глупости тогава...Говорете ги вие <{POST_SNAPBACK}> http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=30504 Я по-добре говорете за неща,които ви засягат пряко <{POST_SNAPBACK}> Точно,както и предполагах,темата се изроди.Радвам се,че не се впуснах в безсмислено веене на бърни и безуспешни опити да убеждавам многознайковци да махнат пердето,наложено от обществото и да се опитат да се замислят над това,което казвам.Говорете,хора,говорете!Нека се чуват 1000000000 хиляди гласа!В спора се ражда истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 21, 2005 Author Share Posted April 21, 2005 Grimjaur и аз се отказах да убеждавам историческите "авторитети" които се навъдиха ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Точно,както и предполагах,темата се изроди. <{POST_SNAPBACK}> Е ти пък какво си очаквал не ми е ясно след като има Папа и Хитлер развръзката ще бъде естетвено между делата на тези две личности (и от други работи разбира се). Но какво си очаквал не знам. Прав си за някои работи, но както казах историята се пише от победителите (май и ние се водим за победители въпреки че почти през цялата война сме с Хитлер, че даже си връщаме Южна Добруджа). Откритията на немските учени са наистина невероятни някои даже предполагат че идват от извънземна цивилизация защото не вярват, че германците сами са били способни на това предполагам че нещо подобно си имал в предвид. Извода все пак от войната е побеждава количеството, а не качеството(китайските производители днес потвърждават това като произвеждат много продукция на ниска цена за сметка на качеството). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 hitler e gadnqr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 hitler e gadnqr! <{POST_SNAPBACK}> Светът го е определил за гадняр само щото е озтребвал еврейте! И си е така! По-късно американците и комунистите, за да предотвратят трета световна война, заявяват че Националсоциализъма е нещо много лошо! А те през това време избиват негрите в САЩ, а руснаците се гаврят с по-малките народи, които влизат в границите на СССР! Това нещо "Нацизъм" винаги го е имало и ще продължи да си съществува, само че под друго име Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 22, 2005 Author Share Posted April 22, 2005 hitler e gadnqr! <{POST_SNAPBACK}> А какво ша кажеш за всичките индянци избити в америка?! И тва е друго и те не са хора ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 abe 20 april ne e samo RD-to na dedo Hitler Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 И в крайна сметка "арийците" са едно циганско племе в Индия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Хепи бъртдеи ту ю Хепи бъртдеи ту ю Хепъ биртдай диър Адолф Хепи бъртдей ту ю..... И не се раждай никога повече под каквато и да е форма на живот!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.