sMARTBomber Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ама...не,що да се сещаме за хубавите работи,той Хитлер евреи в газови камери е правил на сапун...Дрън-дрън!! Не мисля, че инженерите са изобретявали реактивния двигател с пищов в слепоочието, макар че може и така да е било, но със сигурност са имали охрана пред вратата и то не само за външни набези ами и за евентуални опити за бягство. Винаги можеш да изцедиш нещо хубаво от живота на някой убиец и психопат и да се хванеш за него. Но това не трябва да значи че трябва да се дава за пример и да се проповядва мисленето му. Защото на фона на всичката гибел, която е причинил, безработицата и реактивния двигател и всичко останало "+" накуп - избледнява и се смесва с хриповете на евреите, задушаващи се от газа в камерите и смрадта на половин войнишки труп в окоп край Сталинград... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Но простата статистика показва - Хитлер убива едва около 3 до 5 милиона войници и цивилни.Сталин - над 13 милиона войници и цивилни(свои и вражески). <{POST_SNAPBACK}> Прав си - и двамата са чудовища. Хитлер наистина е бил много повече демонизиран заради тоталитарния режим у нас. Но и той е бил чудовище. 1 или 100 милиона - има ли разлика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 В интерес на истината първия реактивен самолет е измислен от немските учени в края на ВСВ, но не вижда бял сят щото тогава вече яко са ги ....... След войната тези учени + тези измиаслили ракетите Фау са започнали да работят за английските и американски военни и чак тогава реактивен самолет минава звуковата бариера. И урана за атомната бомба над Хирошима и Нагазаки пак е бил от добит в Германия опт тяхните учени, но е бил взет от съюзнически воиски при опита да бъде пратен в Япония. И мисля, че е време да всички да почнем да пишем по темата -"възгледите на Хитлер" не колко е избил, не какво е открил и т.н Аз доколкото съм запознат той е бил за чиста арийска раса, в която недъгави, болни са нямали място в обществото, а всички други "неарийски" раси са едва ли не само за робски труд. Това, че е гонел евреите си е негова лична омраза към тях от врмето му на мизерстващ художник в Австрия, и която като комадващ е бил в състояние да "реализира" като ги е трепел. Но е трепел и цигани, и болни, и луди, и сакати - прочиствал е нацията. За мен лично това са глупости - бил сакат и айде на сапун, че не става за нищо - ама вижте Стивън Хокинг(май така му беше фамилията) сакат ама в момента е най-признатия физик на планетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Прав си - и двамата са чудовища. Хитлер наистина е бил много повече демонизиран заради тоталитарния режим у нас. Но и той е бил чудовище. 1 или 100 милиона - има ли разлика? <{POST_SNAPBACK}> E как да няма разлика Не мисля, че дори един евреин циганин и т. н. е бил покосен собственоръчно от рожденника Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Дали заслужаваш 1 разстрел или 1000, не е ли все тая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=30504 Я по-добре говорете за неща,които ви засягат пряко Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Но простата статистика показва - Хитлер убива едва около 3 до 5 милиона войници и цивилни.Сталин - над 13 милиона войници и цивилни(свои и вражески).Е кой е чудовище.? <{POST_SNAPBACK}> Все пак Сталин се е ръководил от принципите: Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин: "Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика. " (Смерть одного человека это трагедия,смерть тысяч это статистика.) "Има човек - има проблем; няма човек - няма проблем." (Есть человек - есть проблема, нет человека - нет проблемы) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Все пак - ето две снимки - на газова камера и на пещ, в която са убивани и горени хора. Концлагерът Матхаузен, Австрия. http://voodooman.neron.org/mathausen/100_1515.jpg http://voodooman.neron.org/mathausen/100_1512.jpg Брой на убитите там - 30000 - главно поляци, чехи, русници, сред които и българи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 и аз имам рожден ден днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Дали заслужаваш 1 разстрел или 1000, не е ли все тая? <{POST_SNAPBACK}> Не не е 2 пъти немогат да те убият Но след първия е гавра с труп А може и да е все тая в зависимост от това от коя страна имаш поглед върху нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Kakto izglezda nikoi ne gleda discovery chanel ili pak ne e pro4el moq post...interesno mi e reaktivnite samoleti koito sa se bili nad angliq i geramniq kam kraq na vtorata svetovna...dali pak sa sazdadeni sled VSV i s ma6ina na vremeto sa gi varnali -hora u4ete se 4ete istoriq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Не не е 2 пъти немогат да те убиятНо след първия е гавра с труп А може и да е все тая в зависимост от това от коя страна имаш поглед върху нещата <{POST_SNAPBACK}> hahahahahhahahahahahah mnoo si sme6en pi4:P hahah napravpo me razbi gavra s trup.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Е недейте толкова безусловно да вярвате на това, което дават по дискавъри.А ВСВ кой я е започнал ? Сталин ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 В интерес на истината първия реактивен самолет е измислен от немските учени в края на ВСВ, но не вижда бял сят щото тогава вече яко са ги ....... <{POST_SNAPBACK}> Offtopic: Първият реактивен самолет (Ме-262) Е видял бял свят. Били са произведени 1433 самолета. Ме-262 е можел да обърне войната в полза на Германия, но поради глупавите прищявки на Хитлер и поради проблеми с двигателите серийното производство на Ме-262 се е забавило. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Аве пичове вие обърнахте темата на Сталин срещу Хитлер а това не беше моята цел Аз просто исках да отбележа рожденната дата на човек чиито възгледи уважавам и споделям(НЕ ВСИЧКИ) и да го обсъдим с хора мислещи като мен А то стана дай да оплюем Хитлер и да кажем колко е убил, ми като не го уважавате подминете темата и не пишете работи които знаем Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 направо ви се възхищавам,чесно. Правя тази тема, защото след като имаше теми за папи-мапи мисля че има хора на които им пука повече за Хитлер и неговите убеждения gangstah.gif и кви са неговите убеждения?я да видим знаеш ли ги бе,хитлеристче?че мие много интересно кво го възхвалявате тоя. темата за папата не е щото някои го боли,а щото е светско събитие. Да,има хора с хитлеристки убеждения.А знаете ли,че ни подлагате на дискриминация по този начин - забранявайки ни да изразим убежденията си? какви убеждения?аз от скинарчета,друго,совен-"хитлер е велик,щото е изтребал евреите и мангалите" друго не съм чувал.и подозирам,че и тук ще завалят подобни кретенизми. я си изкажете убежденията,които споделята с фюрера? а СЛЕД войната Сталин избива още 20 милиона защото не са се самоубили след като войските на Хитлер са ги пленили!!! направо 40 избива. не-80 милиона руснаци избива сталин след воината. бе вие чувате ли се бе?не казвам,че сталин не е колил като животно,но тва е било в предвоенният период,по време на тнр "петилетки" неговите убеждения са за чиста бяла раса и в часност тои мрази наи-много евреите тъй като те са нация която е била пръсната из целия свят и е притежавала голяма част от капиталите в отделните страни! господи,опази!и заради тва му се възхищаваш?щото е взел идеята на някъв философ за свръхчовека?теория,която практически е оборена хиляди пъти от съвременни учени? А това,че Хитлер е първият управляващ,който успява да унищожи безработицата в дъно?Никой не го отчита.Никой и не отчита факта,че немските инженери първи изобретяват реактивен самолет(пак по времето на Хитлер) за безработицата-хубаво,оправил я е.но имаш ли си представа какво би се случило с немската икономика,ако не беше станала воината? относно изтребителите-мен ако питаш тва си е съвсем в реда на нещата,конкуренцията ражда прогрес,а такава със сигрност е имала по време на всв Някой от тук "изказващите се" чел ли е "МОЯТА БОРБА"? Най-вероятно почти никой. Е, да ви кажа аз, че 90% от вас, знаят толкова за Хер Хитлер, колкото Седефчо от Аджисан Маала разбира от ядрена физика. Просто е смешно да давате "компетентни" мнения, които се базират от чутото по новините на някоя паметна дата а ти кво компетентно мнение се дал,че се репчиш така бе? пф.... възхвалявате един комплексиран дребен човечец,нисък и с черна косица(а говори за чистота на расата-пфу!) които по времето когато се е напъвал да става художник в австрия,е бил принуден да работи при евреи да им мете,защото е бил цифра некадърен и не е могъл да си намери работа. за хитлер си е казано много точно-"дребен тиранин,живял по сталиново време". айде със здраве. и поне да трепехте мангали,ма вие и тва не правите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Napravo da butame pametnika na Shipka i da slagame takav na Hitler...Toi e moqta patevodna svetlina i na mu podrajavam......Chudq vi se zashto otvorihte tema za choveka,chiqta glupost dovede do 50 miliona ubiti,demografski prbolemi ot koito nqkoi darjavi oshte ne mogat da se otarsqt.......Chovek,koito e s nikakvo obrazuvanie,chovek,chiqto prostotiq promeni sadbata na celiqt svqt.......Evala mu pravq i na razbiraniqta-nai-jalkata istoricheska figura..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Napravo da butame pametnika na Shipka i da slagame takav na Hitler...Toi e moqta patevodna svetlina i na mu podrajavam......Chudq vi se zashto otvorihte tema za choveka,chiqta glupost dovede do 50 miliona ubiti,demografski prbolemi ot koito nqkoi darjavi oshte ne mogat da se otarsqt.......Chovek,koito e s nikakvo obrazuvanie,chovek,chiqto prostotiq promeni sadbata na celiqt svqt.......Evala mu pravq i na razbiraniqta-nai-jalkata istoricheska figura..... <{POST_SNAPBACK}> Хитлер е сторил велики неща,ужасни ,но велики ....никъде не пише че трябва да му се издига паметник...просто българските 'скинове' си го харесват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 radvam se 4e ima tolkova mnoo hora koito haresvat hitler napravo ne moga da povqrvam se si misleh 4e seki ni mrazi nas neonazistite;)))0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Хитлер е направил сума поразии в света.Той не трябва да се дава за пример. Скинарите изкривяват неговите убеждения 100%(това е навсякаде по света не само у нас).За всички, които чувстват Хитлер за близък само защото мразят цигани, ще кажа да прочетат нещо за бай Тошо.Същия този Тошо, който казва "Някои казват, че властта се клати.То и на коча мъдите се клатят но не падат!" е изпотрепал и изселил толкова турци и цигани от родината колкото Хитлер не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Ми ти пък кво компетентно мнение си дал ве че толкова бързо ни оплю всички ?! какви убеждения?аз от скинарчета,друго,совен-"хитлер е велик,щото е изтребал евреите и мангалите" друго не съм чувал.и подозирам,че и тук ще завалят подобни кретенизми Искам да те попитам нещо какво предпочиташ да живееш с чистокръвни бели българи или в общество залято и обременено с цигани ? Ми щом е бил толкова прост и некадърен как е станал Фюрер бе гений ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Същия този Тошо, който казва "Някои казват, че властта се клати.То и на коча мъдите се клатят но не падат!" е изпотрепал и изселил толкова турци и цигани от родината колкото Хитлер не е. <{POST_SNAPBACK}> Ето за това го уважавам бай Тошо,защото поне мангалите ги е бил сложил на мястото им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ми ти пък кво компетентно мнение си дал ве че толкова бързо ни оплю всички ?! Искам да те попитам нещо какво предпочиташ да живееш с чистокръвни бели българи или в общество залято и обременено с цигани ? Ми щом е бил толкова прост и некадърен как е станал Фюрер бе гений ? <{POST_SNAPBACK}> Xa-xa-xa-xa.Znesh li vsashtnost kakvo e tova "Furer".....Ostavqm ti go za domashna...A kak Stalin e stanal "bashta na narodite"?Po sashtiqt nachin....V edna strana,v koqto caruva diktatura vsichko moje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Чакайте малко ,хора.Нищо не разбирам.Вярно, че не е в никакъв случей тъп тоя ваш Хитлер, не е някакъв глупак или нещо подобно, абсурд!!!Айде обаче, вярно ,че много малко разбирам от история и може да не съм права, НО!!! Това ,че един човек мрази всички освен тия от неговата раса, какво право може да му даде да промени живота на толкова хора.КАкъв е той ,че да решава съдбата на човечеството и да се разпорежда с човешки животи???Айде да не говорим за мъчения и гаври,но каква ще е тая сила ,която му позволява да отнеме живота на МИЛИОНИ, за да ПРОЧИСТИ/ дори не разбирам точно какво значи това/човечеството.Та той да не е Бог ,че да слага край на съществуването на който му падне ,щото не бил от the right race, въобще какво значи ПРИНЦИПИ.Не са ли ви учили, че най-великата човешка ценност е ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ.Въобще той не е ли бил болен от нещо тоя човечец??? Въобще как има хора ,които му се възхищават, за какви възгледи става въпрос??? Едит:И какво,да не казвате ,че ви е направил услуга като е унищожил толкова невинни хора???Ава,ей,ми ний кво сме бе-мелези.Ми ако Хитлер е жив сега с неговите си БОЛНИ идеи,ми и ний отиаме към пещта беее, барабар с циганите и евреите и т.н.Абе кви хубави ралти,кво разеитие ,бе.Тука става въпрос за МОРАЛ.Айде вижте кво значи в речника тая дума,преди да се ВЪЗХИЩАВАТЕ/не говоря за всички/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Xa-xa-xa-xa.Znesh li vsashtnost kakvo e tova "Furer" <{POST_SNAPBACK}> като гледам и ти не знаеш и няма да ти го оставя за домашно затова: .. FUHRER - 1. ръководител, водач, вожд, лидер; 2. Admin шофьор; пилот; машинист; 3. екскурзовод; 4. пътеводител (книжка); 5. Hist фюрер (Хитлер) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.