ov3rm4n Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Две Nokia 9210i на година и 4 месеца. 500 лева едната. + manuals, CDs etc. etc... Оферти до Великден се приемат. PM/mail (at ov3rm4n@abv.bg) me if interested or in a hurry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Аз имам интерес но цената им е височка, ако размислиш драсни едно лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 NEW PRICE - 400 лева единия. http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=56 Техническа характеристика Модел 2002 Мрежа GSM 900/1800 Батерия Li-Ion 1300 mAh Време на разговор 4 ч. Време на готовност 230 ч. Дисплей Резолюция 640 x 200 пиксела Цветове 4096 Втори дисплей Да Външен вид и дизайн Тегло 244 гр. Размери 56 x 158 x 27 mm Памет Памет 20 mb Набрани номера 10 Пропуснати повиквания 10 Приети обаждания 10 Бързо избиране 8 Сигнали и мелодии Монофонични мелодии 38 Композитор на мелодии Не Вибрация Не SMS Приемане на SMS съобщения Да Изпращане на SMS съобщения Да Приемане на мелодии през SMS Да Изпращане на мелодии през SMS Не Приемане на картинки през SMS Да Изпращане на картинки през SMS Не Приемане на лого на оператора през SMS Да EMS Не Nokia Smart Messaging Да MMS Не SMS чат Не Предсказващо въвеждане на текст Не Шаблони на съобщения Не Възможност за изпращане на български език Не Комуникационни възможности WAP 1.1 Вграден модем Да Инфрачервен порт Да GPRS Не Операционна система symbian HSCSD Да Bluetooth Не Получаване/изпращане на e-mail Да Mobile Java Да Органайзер и допълнителни функции Часовник Да Будилник Да Калкулатор Да Конвертор на валути Да Органайзер Да Календар Да Хронометър Не Скрийн сейвър Да Игри Да Гласови функции Гласово набиране Не Гласови команди Не Гласови бележки Да Разговор от разстояние Да Екстри MP3 плеър Да Радиоприемник Не GPS Не Водоустойчив Не Вградена камера Не Запис на видео/аудио Не Сменяеми панели Не Fax Да Ценови клас клас 1 / 800-1200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Аз проявявам интерес но на цена около 200лв. Ако те устройват пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 Хубаво, ако реша да ги подарявам ще ти се обадя. Айде малко по-сериозно. Ти тези Нокии ги направи едно към едно с тия Сименсчета дето сега ги шъткат за по 99 лева... Още маааалко и швепс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 *moderator* erased <{POST_SNAPBACK}> Дали ти е известно за какво служи бутончето [PM] ?! Или просто реши, че трябва да се прави сечено? Реална или нереална е цената е проблем на продаващия и купуващия. Ти като трета страна се явяваш какво? Робин Худ? Или комисия за защита на потребителите. Ако възнамеряваш да продаваш телефоните на познатия си - отвори тема. Тук така правим, ако не си забелязал. В нея ги пусни ако искаш и по 2.5 лева припомням: 1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн... 11. Забранява се предлагането на подобна стока в тема пусната от друг потребител. Ако имате еднаква стока за продаване сте длъжни да я обявите в нова тема. При неспазване, 20% уорн и триене на мнението ! http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=24552 Сега ми е интересно този раздел имали модератори или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 припомням:http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=24552 Сега ми е интересно този раздел имали модератори или? <{POST_SNAPBACK}> значи сега лично мен ми е интересно да ми се разясни това ? кой е модератор? кои хора са модератори, защо, къде са и кой на кого и защо държи сметка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.